top of page

De 5 meest gestelde vragen over De Interieur Business Club!

De interieurbranche rommelt. Architecten zien opdrachten teruglopen, de bouw van nieuwbouwhuizen staat nagenoeg stil en veel interieurbedrijven hebben het lastig. Ook in 2024 gaat er veel gebeuren. Wat dacht je van kunstmatige intelligentie, dit gaat veel veranderen voor ons interieurvak. Met De Interieur Business Club zorgen wij dat je relevant blijft en op de hoogte bent van alles wat er speelt!Over 5 dagen gaat De Interieur Business Club beginnen! De Business Club bestaat inmiddels uit 90+ members en het aanmelden zal sluiten op 1 januari of al eerder als het maximale aantal van 100 members is bereikt. De komende dagen laten wij de laatste members toe.


Afgelopen weken hebben wij veel vragen gehad over De Interieur Business Club. In dit artikel hebben wij de 5 meest gestelde vragen op een rijtje gezet!


1. Voor wie is De Interieur Business Club?

De Interieur Business Club is een exclusieve groep ambitieuze interieurprofessionals die op zoek zijn naar verdieping in het vak en het verbreden van zijn of haar netwerk. De Business Club bestaat uit interieurondernemers zoals interieurontwerpers, architecten, interieurstylisten, productontwerpers en meubelbouwers. Voor interieurbedrijven en merken hebben wij ons partnerprogramma.


2. Hoeveel members heeft De Interieur Business Club?

De Interieur Business Club is in 2024 een nieuwe toevoeging bij De Interieur Club. De Business Club bestaat nu uit 90+ members en zal in 2024 bestaan uit maximaal 100 members. Wij gaan deze week de laatste members toelaten. Bij 100 aanmeldingen is het niet meer mogelijk om jezelf voor 2024 aan te melden bij de Business Club.3. Kan ik mij zonder aanbeveling aanmelden?

Om te zorgen dat de juiste members zich aanmelden gaat het aanmelden op aanbeveling van een andere member, voor de laatste plekken is het ook mogelijk om een email te sturen. Denk je na het lezen van de Business Club pagina dat jij in aanmerking komt voor één van de laatste plekken dan kun je contact opnemen voor de mogelijkheden op: contact@deinterieurclub.com


4. Wanneer zijn de besloten Business Club Live Talk avonden?

Voor de eerste helft van 2024 hebben wij de besloten Business Club Live Talk avonden al gepland. Op donderdag 8 februari gaat de besloten Kick-Off zijn van De Interieur Business Club bij de Moooi flagshipstore in Amsterdam zijn. De tweede avond zal zijn op donderdag 2 mei. De locatie onthullen wij snel! Ook de eerste netwerkborrels staan al in de planning op vrijdag 1 maart in Utrecht en op woensdag 17 april tijdens Milaan Design Week.5. Kan ik mij na 1 januari nog aanmelden?

De deuren om jezelf aan te melden voor De Interieur Business Club sluiten op 1 januari of al eerder als wij het maximale aantal members van 100 hebben bereikt. Wij zitten nu op 90+ aanmeldingen en zullen komende dagen de laatste members toelaten. Wil jij ook deel uit maken van de Business Club voor interieurprofessionals of heb je nog een vraag? Stuur dan snel een email naar contact@deinterieurclub.com. Na 1 januari is het niet meer mogelijk om jezelf aan te melden. Wij starten dan wel met een wachtlijst voor 2025.


Wil jij weten wie al bij De Interieur Business Club 2024 zitten? Afgelopen weken hebben wij een aantal members aan je voorgesteld!Comments


Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page