top of page

DE
INTERIEUR

BUSINESS
CLUB.

NIEUW START 1 JANUARI 2024: De ideale combinatie tussen verdieping, inspiratie en het vergroten van je netwerk in de interieurbranche!

AANMELDEN ALLEEN MOGELIJK MET AANBEVELING VAN EEN MEMBER 

IMG_5642.jpg
IMG_6090.jpg
IMG_8122_edited.jpg

"Tijdens de live talks met  rolmodellen uit de interieurbranche krijg je inzichten en informatie die je niet online vindt"

business-tuesday-programma-tickets-4.webp

Mark Timo

"Een Business Club is wat ik altijd gemist heb in de interieurbranche'' 

"De Interieurbranche is een netwerkbranche, zonder een goed netwerk moet je alles zelf uitzoeken. Leren van andere professionals en sparren met rolmodellen dat heb ik altijd gemist. Daarom gaan wij op 1 januari 2024 starten met De Interieur Business Club. Verdieping vinden op onderwerpen die voor jou spelen en een groep gelijkgestemden waar je mee kan sparren.

 

Met een exclusieve groep komen wij 5 x per jaar samen voor verdiepend onderwerp en een live talks met een hoofdgast. En als Business Club member heb je meer voordelen zoals bijvoorbeeld altijd toegang tot onze inmiddels altijd uitverkochte netwerkborrels. Ik heb veel presentaties en lezingen bezocht en ging regelmatig weg met het gevoel: wat heb ik hier nou echt aan gehad?

 

Wij gaan het met De Interieur Business Club makkelijker maken om te ondernemen in de interieurbranche!

"Veel van mijn vrienden ondernemen niet, de Business Club is precies waar ik zelf behoefte aan heb."

''Onze netwerkborrels zijn altijd ontzettend gezellig en echt een plek om nieuwe mensen te ontmoeten.  Wij merkten dat er veel interieurondernemers ook behoefte hebben aan meer verdieping en dus was De Business Club een logische stap als nieuwe toevoeging aan De Interieur Club. 

Tijdens de besloten live talks behandelen wij actuele onderwerpen met inspirerende gasten en experts. Een ding is zeker,  je gaat geïnspireerd naar huis met concrete handvatten voor jouw interieurbedrijf!

 

De tijd van saaie bezoeken aan interieurbedrijven en interieurwinkels is voorbij, alles draait om inspiratie en beleving. Daarom gaan wij met de members van De Interieur Business Club regelmatig bij bedrijven langs voor een Business Breakfast of Lunch Session.  Echt contact maken met de mensen achter het bedrijf en kijken wat daaruit kan onstaan!

Gertrude van den Brink.jpg

Gertrude van den Brink

IMG_7001.jpg

5x 

LIVE TALK

IMG_5590.jpg

5x 

NETWERKBORREL

Image by Victoria Shes

5x 

BREAKFAST

residence_9_23_hi_res-2.jpg

1 JAAR 

RESIDENCE

DSC_0568.jpg

BESLOTEN 

GROEP

IMG_6026_edited.jpg

"Ik wil die bakker zijn voor wie je speciaal 3 kilometer omfietst. Omdat hij de lekkerste croissants van de stad heeft."

Ontwerper Osiris Hertman in De Interieur Club Live Talk
tijdens Design District in Rotterdam

INSPIRATIE

DE INTERIEUR BUSINESS CLUB?

Je bent een ambitieuze interieurondernemer maar mist de verdieping in het vak. Druk met je opdrachten bezig maar misschien kan het wel efficiënter en slimmer? Wellicht kan een simpele tip van een interieurvakgenoot jou wel meer omzet opleveren? Heb je wel eens aan die leverancier gedacht? Heb je al gehoord van die nieuwe AI tool? Hoe fijn is een fijne groep gelijkgestemden en dat je kan leren van rolmodellen die al succesvol zijn? Waarom in je eentje het wiel uitvinden?

 

Bij De Interieur Business Club gaan wij het hebben over onderwerpen die bij jou actueel zijn.  Jij wilt je interieurbedrijf laten groeien en succesvoller maken? Dan investeer je in jezelf, in je kennis en bouw je aan je netwerk. Dat is precies wat wij bij De Interieur Business Club gaan doen. Wij starten met een inspirerende groep professionals op 1 januari 2024!

DSC_9968.jpg

1. 

Groeien als interieurprofessional en als persoon

Tijdens je interieuropleiding krijg vooral vakkennis, maar de meeste lessen leer je pas als je aan het werk bent. Ondernemen gaat niet altijd vanzelf en je moet jezelf blijven uitdagen en up to date blijven om mee te gaan in de snel veranderende interieurwereld.

2.

Leren van andere interieur-
ondernemers en professionals 

De interieurbranche is een echte netwerkbranche. Als member bouw je een band op met een exclusieve groep professionals. Ook behandelen wij in onze besloten Live Talk avonden actuele onderwerpen. In de Business Club staat kennis met elkaar delen en leren van elkaar centraal. 

IMG_5677.jpg

3. 

Je bouwt een connectie met gelijkgestemden

Je bent wie je kent! In De Business Club legt contacten met andere interieurondernemers die relevant zijn voor jou netwerk en die net als jij de ambitie hebben om succesvoller te worden! Wist jij dat 31% van de ZZP'ers van zijn of haar klanten binnenhaalt via een fysiek zakelijk netwerk. Daar gaan wij met elkaar aan bouwen!

De interieurbranche rommelt. Architecten zien opdrachten teruglopen, de bouw van nieuwbouwhuizen staat nagenoeg stil en veel interieurbedrijven hebben het lastig. Ook in 2024 gaat er veel gebeuren. Wat dacht je van kunstmatige intelligentie, dit gaat veel veranderen voor ons vak. Met De Interieur Business Club zorgen wij dat je relevant blijft en op de hoogte bent van alles wat er speelt!

5.

Het is een waardevolle zakelijke investering

De allerbeste investering die jij als ondernemer kunt doen is in jezelf. Want jij bent jouw interieurbedrijf. Als jij groeit, groeit jouw interieuronderneming met je mee. Wanneer neem jij de tijd om aan je interieurbedrijf te werken? Dat gaan wij samen bij De Interieur Business Club doen op een inspirerende manier!

6.

Je krijgt nieuwe inzichten en
concrete tips 

Veel inspiratie over hoe jij je interieurbedrijf kan runnen! Besloten Live Talk avonden, netwerkborrels, een Business Breakfast en Lunch Sessions bij mooie bedrijven om connectie te maken met de mensen achter het interieurbedrijf. Tijdens alle events ga jij naar huis met veel nieuwe inzichten!

NIEUWE INZICHTEN

4.

CONNECTIE

Relevant blijven in de veranderende interieurmarkt

"Ik vond het heel inspirerend en heeft gelijk vanochtend gezorgd voor veranderende actie in mijn bedrijf"

Een deelnemer van de De Interieur Club Live Talk met ontwerper Osiris Hertman

WAT KRIJG JE ALS MEMBER?

IMG_8043.jpg
IMG_4413.jpg
residence_9_23_hi_res-2.jpg
NI1A3117.jpg
DSC_0382.jpg
NI1A3200.jpg

5 X Besloten Live Talk avond

Mark Timo en/of Gertrude gaan in gesprek met ondernemers en interieurprofessionals uit de branche. Informatieve en inspirerende gesprekken met na het gesprek de mogelijkheid om vragen te stellen aan onze gasten. Iedere avond starten we met een praktisch onderwerp met een deskundig panel en daarna een inspirerend gesprek met een succesvolle hoofdgast!

5 X De Interieur Club Netwerkborrel

De Interieur Club host een aantal keer per jaar een netwerkborrel voor interieurprofessionals. Inmiddels uitgegroeid tot het netwerkevent voor de interieurbranche op inspirerende locaties. Als member ben jij altijd verzekerd van een ticket. 

1 X Jaarabonnement op de Residence

Residence biedt wooninspiratie waarbij kwaliteit centraal staat. Om je zo goed mogelijk te informeren werken ze samen met de beste interior designers, woonexperts en kunstkenners in Nederland en buitenland. De Editor in Chief van Residence Lorraine Dunkley zal ook één van onze gasten zijn tijdens een besloten avond!

5 X Business Breakfast of Lunch sessions

Wij gaan op bezoek bij bedrijven en jij als member gaat mee! Leer het verschillende bedrijven kennen en de manier waarop zij met jou kunnen samenwerken. Een rondleiding met een Business Breakfast of Lunch Session zodat je echt kan connecten met de mensen achter het interieurbedrijf!

Maandelijkse nieuwsbrief

In onze maandelijkse nieuwsbrief lees jij alles over de Business Club, de gasten en onderwerpen van de Live Talks, kan jij je aanmelden voor netwerkborrels en de Business Breakfast en Lunch Sessions. En iedere maand stellen een aantal members zich aan jou voor!

Toegang tot een besloten community groep

De focus van onze Business Club ligt vooral op echt contact maken met elkaar, de beste connecties maak je offline. Maar om up to date te blijven en voor snelle vragen aan elkaar ben jij onderdeel van een besloten online community groep.

1 jaar Business Club Member voor 497,- 

PRESALE tot 1 oktober voor 297,-

De Interieur Business Club gaat 1 januari 2024 van start met een selecte groep van minimaal 50 tot maximaal 100 professionals. Het gaat ons erom de juiste groep professionals bij elkaar te hebben niet om het aantal members.

 

Aanmelden is op dit moment alleen mogelijk met een aanbeveling van een member (zie hieronder).

PRESALE tot 1 oktober!

Anker 1

VOOR WIE IS DE INTERIEUR BUSINESS CLUB?

Wij willen een exclusieve groep ambitieuze interieurprofessionals samenstellen die net als wij op zoek zijn naar verdieping in het vak. Het gaat ons niet om het aantal members maar om een diverse ambitieuze groep. Op dit moment is het alleen mogelijk om member te worden op basis van een aanbeveling. Dus zorg dat je één van onze members kent zodat hij of zij jou kan aanbevelen! Heb je geen aanbeveling maar ben je wel geinteresseerd? Stuur dan een email: contact@deinterieurclub.com

De groep van minimaal 50 en maximaal 100 professionals hebben de volgende profielen:

 • Interieurondernemers 

 • Zelfstandige interieurarchitecten & ontwerpers & stylisten of in een andere zelfstandige functie werkzaam in de interieurbranche

 • Designers, architecten of stylisten werkzaam bij een ontwerp- of architecten bureau.

 • Zelfstandige meubelmakers of meubelmaker werkzaam voor interieurbedrijf

 • Productontwerpers voor de interieurbranche

Het kan zijn als je niet onder bovengenoemde omschrijvingen valt dat je helaas buiten de doelgroep van onze Business Club valt. Wij checken iedere aanmelding!

 

Ben je werkzaam bij een interieurbedrijf die alleen interieurproducten verkoopt of vertegenwoordigd? Bijvoorbeeld sales manager of accountmanager of andere commerciële functie neem dan contact op via contact@deinterieurclub.com voor ons partnerprogramma!

PLANNING
DE INTERIEUR BUSINESS CLUB
START 1 JANUARI 2024

De eerste gasten voor onze Live Talks zijn al vastgelegd daarom zijn de eerste data al bepaald zodat jij deze alvast kunt blokken in je agenda (alleen voor members)! 

​DE INTERIEUR CLUB LIVE TALKS VAN 19.00 - 22:00 UUR

 • Donderdag 8 februari

 • Donderdag 4 april

 • Donderdag 6 juni

NETWERKBORRELS VAN 18:00 - 21:00 UUR

 • Vrijdag 1 maart | Locatie maken wij snel bekend

 • Woensdag 17 april | Milaan tijdens Milan Design Week bij Masterly Milaan

BUSINESS ​BREAKFAST (10.00 - 12:00 uur) of LUNCH SESSIONS (12:00 - 14:00 uur)

 • Donderdag 18 januari

 • Donderdag 15 februari

 • Donderdag 14 maart

Image by Spencer Davis

Line-Up Live Talk 8 februari 2024 onthullen wij binnenkort!

Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

 • Instagram De Interieur Club
 • linkedin
 • Spotify
 • Apple Music
 • De Interieur Club Podcast
 • Black Youtube Icoon
bottom of page