top of page

DE INTERIEUR CLUB

Interieurprofessional? Join the Club!

Samenwerken?​ Een vraag aan ons? Kom in contact met Mark Timo en Gertrude!

Interieurprofessional? Join the Club! De Interieur Club is het platform voor en door interieurprofessionals. Voor onze podcasts en live talks zijn wij altijd op zoek naar mooie verhalen. Wij hebben fijne samenwerkingen met professionals en interieurbedrijven. Heb jij een idee voor een samenwerking of wil jij partner worden? Neem dan contact op met Mark Timo en Gertrude, stuur een email naar: contact@deinterieurclub.com

Ben jij een interieurondernemer, interieurontwerper,  architect, stylist? Of op een andere manier werkzaam of een link met de interieurbranche? Inspiratie en verdieping met De Interieur Club Podcast, de Business Club voor echte interieurondernemers, Live Talks en interieurnieuws. Dit is het platform om met andere interieurcollega's te connecten en voor het vinden van leuke samenwerkingen op onze netwerkborrels. Maar ook voor verdieping in het interieurvak en verder bieden wij mogelijkheden om jouw interieurbedrijf te ontwikkelen op het gebied van bijvoorbeeld starten in de interieurbranche, ondernemen en marketing met onze cursussen.

WIE ZIJN DE GEZICHTEN ACHTER DE INTERIEUR CLUB?

business-tuesday-programma-tickets-4.webp

Mark Timo

MARK TIMO | Interieurondernemer en
host van De Interieur Club Podcast 

"De Interieurbranche is een netwerkbranche, zonder een goed netwerk moet je alles zelf uitzoeken. Leren van elkaar en sparren met rolmodellen dat heb ik altijd gemist toen ik zelf als creatieveling begon in de interieurwereld.  Daarom zijn wij De Interieur Club gestart! Met de podcast, de Business Club, Academie en de goedbezochte netwerkborrels hebben wij afgelopen 2,5 jaar veel interieurondernemers kunnen helpen. Verdieping vinden op onderwerpen die voor jou spelen en mooie interieurbedrijven ontdekken die graag willen samenwerken met interieurprofessionals.

  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon

GERTRUDE VAN DEN BRINK | Interieurfotograaf en Host van de Podcast over interieurmarketing

"In mijn interieurmarketing podcast ga ik laten horen hoe andere interieurondernemers hun marketing aan gepakt hebben. Want van succesvolle rolmodellen leer je het meeste!"

"Veel van mijn vrienden zijn geen ondernemer en ik was echt op zoek naar een plek waar je kon sparren over bepaalde onderwerpen. Dat heb ik bij De Interieur Club gevonden! En als professional ben je ook altijd op zoek naar inspirerende interieurbedrijven. Er is zoveel keuze en de tijd van alleen een bedrijf of interieurwinkel bezoeken is voorbij. Je zal moeten blijven inspireren en laten zien waarom wij met jou zouden moeten samenwerken. Daarom organiseren wij regelmatig met onze Business Club een Business Breakfast of Lunch Session voor de echte connectie. 

  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon
Unknown-2.jpeg

Gertrude van den Brink

HOE IS DE INTERIEUR CLUB ONTSTAAN?

De Interieur Club is begonnen op de live podcast app Clubhouse begin 2021 met de wekelijkse Interieur Talk voor en door interieurprofessionals. Wij misten zelf een platform in de interieurbranche in Nederland waar wij andere interieurprofessionals konden ontmoeten, onszelf konden ontwikkelen en inspiratie vandaan konden halen.  Inmiddels is De Interieur Club uitgebreid met de ACADEMIE voor de interieurprofessional met cursussen & masterclasses,  netwerkborrels op inspirerende locaties en events om interieurprofessionals te inspireren en met elkaar te connecten Verschillende experts uit verschillende vakgebieden hebben zich aangesloten bij De Interieur Club.

DE INTERIEUR CLUB PODCAST​

Interieurontwerper Mark Timo presenteert wekelijks De Interieur Club Podcast. Inmiddels al meer dan 100 afleveringen en de best beluisterde Nederlandstalige podcast in de designcategorie. Het is de inspiratietalk voor interieurprofessionals. Je kan de podcast luisteren op de bekende podcastkanalen zoals Spotify, Google en Apple Podcast.​ Iedere week een tof onderwerp met leuke co-hosts en inspirerende gasten.​

Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page