top of page

Welkom bij
De Interieur Club Academie

De academie voor interieurprofesionals. Blijf up to date in de snel veranderende interieurbranche. Leer alles van onze experts over ondernemen, personal branding, marketing, plattegronden tekenen en verdiepende cursussen!

Online Cursus
Interieurfotografie

Word een magneet voor jouw ideale klant met professionele interieurfoto’s van je interieurprojecten met interieurfotograaf Gertrude van den Brink

StudioPhylicia_Gertrude_72.jpg

Workshop Midjourney voor interieurprofessionals

Wil jij de basis leren van de AI-Tool Midjourney? In een 2 uur durende online workshop neemt Mark Timo jou mee zodat jij zelf aan de slag kan met Midjourney!

marktimo_Make_a_moodboard_for_an_Interior_of_a_modern_office__40cde2eb-2d71-4719-abcb-0980
Image by ThisisEngineering

Basiscursus
Bouwkunde

Zelfverzekerd in gesprek gaan met een aannemer, leveranciers en installateurs met bouwkundig ingenieur Mariska Luttikhedde. Volg de 2-daagse cursus op locatie!

Cursus foto 2.jpeg

Intensieve cursus Midjourney

Wil jij aan de slag met de AI-tool Midjourney? Volg de intensieve cursus op locatie in Amsterdam. In 4 uur neemt AI-expert Brenda de Vries je mee in de wereld van beelden generen!

Cursus opvallen in de interieurbranche

Ga jij een interieurbedrijf starten? Dan is stap 1 om je personal brand goed uit te denken. Hoe zorg je dat je de juiste klanten aantrekt in de concurrende interieurwereld? Met Personal branding expert Olaf Korsten

Cursus_personal_branding5.webp

1 op 1 coaching met je personal branding expert Olaf Korsten

Past een 1 op 1 aanpak beter bij jou? Maak van jezelf een sterk merk. Personal branding expert gaat met jou aan de slag om een goede basis te leggen voor je interieurbedrijf. 

Image by Efe Kurnaz
Marian_SketchupPlaza.jpg

Online
Basiscursus SketchUp

Stop met zelf aanrommelen! Leer op je eigen tempo SketchUp zelf online meteen op de 
juiste manier van Marian van Olst!

sketchup-authorized-training-marian-van-olst-3-560x370.jpeg

Basiscursus SketchUp op
locatie

Stop met zelf aanrommelen! Leer in 3 dagen op locatie in Maarssen (Utrecht) SketchUp meteen op de juiste manier van Marian van Olst!

Ondernemers
Opleiding

Alle tools en lessen om in 1 jaar tijd je bedrijf goed op te zetten én verdieping te zoeken voor je interieurbedrijf. Het ondernemersprogramma voor interieurprofessionals van Laura Hindriks 

apr_laura-137.jpg

Interieurtekenen op de iPad

Prachtige resultaten voor jouw klanten op een snellere en efficiëntere manier met de cursus van interieurontwerper Tessa Pellemans

Tessa-Pellemans.jpg

Online Cursus LayOut

Jouw SketchUp model professioneel presenteren met LayOut! Op je eigen tempo de cursus LayOut volgen van dé SketchUp expert van Nederland Marion van Olst

Image by Christin Hume

LayOut Cursus op locatie

Beheers jij al de basis van SketchUp, dan is de vervolg cursus LayOut echt iets voor jou! Tijdens deze cursus gaan je net even een stapje verder. Leer op locatie SketchUp LayOut in 1 dag meteen op de juiste manier! 

DE ACADEMIE VOOR INTERIEURPROFESSIONALS

Bij De Interieur Club Academie bieden wij cursussen aan die jou helpen met het verder bouwen van jouw interieurbedrijf. Ben je op zoek naar een cursus om jouw interieurbedrijf te boosten? Cursussen voor zowel starters of als je al wat langer bezig bent. Er valt altijd wat te leren!

Onze experts bieden cursussen en trajecten aan voor interieurprofessionals. Ook kan je regelmatig naar ze luisteren in De Interieur Club Podcast en schrijven ze inspiratieblogs op deze website.

Wist jij dat ongeveer 80% van de afgestudeerden van een creatieve opleiding, waaronder de interieuropleiding, binnen 2 jaar stopt en iets anders gaat doen? Daar willen wij wat aan doen!


Werk jij in de interieurbranche? Bijvoorbeeld als interieurontwerper, interieurstylist, heb je een webshop of werk je bij een woonwinkel? Of ben je nog bezig met een interieuropleiding?

 

Check alle cursussen in de academie zodat jij jezelf kan ontwikkelen!

Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page