top of page

De deuren voor De Interieur Business Club sluiten bijna! Meet 2 members!

Je bent een ambitieuze interieurondernemer maar mist de verdieping in het vak. Druk met je opdrachten bezig maar misschien kan het wel efficiënter en slimmer? Wellicht kan een simpele tip van een interieurvakgenoot jou wel meer omzet opleveren? Heb je wel eens aan die leverancier gedacht? Heb je al gehoord van die nieuwe AI tool? Hoe fijn is een fijne groep gelijkgestemden en dat je kan leren van rolmodellen die al succesvol zijn? Waarom in je eentje het wiel uitvinden?


Bij De Interieur Business Club gaan wij het hebben over onderwerpen die bij jou actueel zijn. Jij wilt je interieurbedrijf laten groeien en succesvoller maken? Dan investeer je in jezelf, in je kennis en bouw je aan je netwerk. Dat is precies wat wij bij De Interieur Business Club gaan doen. Wij starten met een inspirerende groep interieurprofessionals op 1 januari 2024! De deuren sluiten op 31 december. Wil jij er ook nog bij zijn?


Wij stellen vandaag twee members van De Interieur Business Club aan je voor!


Naam: Elise Luttik

Interieurbedrijf: Studio Elise Luttik

Functie: Productontwerper

Plaats: Amsterdam


1. Wat doe je in de interieurbranche?

Ik ben industrieel ontwerper en maak zowel vrij werk als ontwerpen in opdracht van design labels. Alle ontwerpen die ik op dit moment maak komen vanuit dezelfde bron van inspiratie; een universum van rust en natuur. Waardoor deze nieuwe ontwerpen samen een groter geheel beginnen te vormen. Hierdoor zie ik tegenwoordig ook volledig ingerichte ruimtes voor me als ik weer met een nieuw ontwerp vanuit diezelfde inspiratie aan de slag ga.


2. Hoelang ben je al aan het ondernemen en wat is je grootste uitdaging?

Mijn studio bestaat sinds 2015, de eerste jaren lag de focus op vrij werk en het ontwikkelen van mijn handschrift en daarnaast natuurlijk het presenteren van die nieuwe werken. Nu kan ik me juist meer focussen op het aangaan van samenwerkingen, het vinden van de juiste samenwerking partners is een proces waar veel tijd in is gaan zitten. Dit is het echter dubbel en dwars waard, de nieuwe samenwerkingen geven veel energie en passen heel goed bij mijn studio identiteit. Het is soms wel een beetje moeilijk om nog niks te mogen verklappen!

3. Waarom neem je deel aan De Interieur Business Club?

Jullie aankondiging kwam precies op het juiste moment, ik creëer sinds dit jaar ook een wereld om mijn producten heen, daarom zijn de interieur talks voor mij ook zo interessant. Ik vind het daarnaast leuk dat jullie alle onderwerpen die raken aan mijn vak terug laten komen, zoals kunst, uiteraard interieur evenals materialen van interessante Nederlandse bedrijven. De netwerkborrels ga ik met veel plezier naar toe om veel vakgenoten te spreken, leuk hoe je toch iedere keer weer ervaring, kennis en updates met elkaar kunt delen.


Elise was samen met kleurexpert Marie-Gon te gast in seizoen 2 van De Interieur Club Podcast. Je kan aflevering 82 hier terugluisteren!


Naam: Lieke Vingerhoed

Interieurbedrijf: By Thimble

Functie: Interieurontwerper

Plaats: Amersfoort


1. Wat doe je in de interieurbranche?

Ik heb een interieurstudio in Amersfoort, By Thimble. Met een team van meiden mag ik totaal interieurplannen ontwerpen voor particulier en zakelijke klanten.

We hebben een vast team om ons heen waardoor wij onze ontwerpen totaal kunnen ontzorgen voor onze klanten. Om dit te realiseren werkt bij Thimble met partners die maatwerk leveren zoals kasten, keukens, badkamers, trappen, maar ook een gehele uitbouw van de woning.

2. Hoelang ben je al aan het ondernemen en wat is je grootste uitdaging?

Ik heb de studio alweer 10 jaar! Na een geweldige opleiding bij het Nimeto en een aantal super leuke banen ben ik voor mezelf gestart! Grootste uitdaging blijft planning en meegaan in de markt die continu veranderd. Het team juist te krijgen en ook social media vind ik een uitdaging.


3. Waarom neem je deel aan De Interieur Business Club?

Ik heb afgelopen jaar gekozen meer te netwerken. Meer mijn ervaringen te gaan delen en vooral het contact met andere ontwerpers Vooral kijk ik er naar uit veel mensen te mogen ontmoeten en hoe leuk als we elkaar kunnen inspireren! Samen ben je sterker!


Wil je meer horen over De Interieur Business Club. Twee members waren deze week te gast in De Interieur Club Podcast. In aflevering 104 waren Clarissa van Holland en Marielle van Essen te gast bij Mark Timo!


Comentários


Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page