top of page

De Interieur Business Club gaat bijna starten! Ben jij er bij?

"De Interieurbranche is een netwerkbranche, zonder een goed netwerk moet je alles zelf uitzoeken. Leren van andere interieurprofessionals en sparren met rolmodellen dat heb ik altijd gemist. Daarom gaan wij op 1 januari 2024 starten met De Interieur Business Club. Verdieping vinden op onderwerpen die voor jou spelen en een groep gelijkgestemden waar je mee kan sparren", aldus Mark Timo.


NIEUW: DE INTERIEUR BUSINESS CLUB START 1 JANUARI 2024!

De ideale combinatie tussen verdieping, inspiratie en het

vergroten van je netwerk in de interieurbranche!


Ben je geïnteresseerd om je ook bij De Interieur Business Club aan te melden maar heb je geen aanbeveling? Stuur dan even een email naar contact@deinterieurclub.com

Wij stellen de komende weken een aantal Business Club Members aan je voor! Ben jij er ook bij in januari?

Naam: Denise Vooges-Jansen

Interieurbedrijf: Interieurstudio Vooges

Functie: Interieurontwerper

Plaats: Haarlem


1. Wat doe je in de interieurbranche?

Met mijn bedrijf, Interieurstudio Vooges, ontwerp ik een totaal interieur voor een ondernemende gezinnen in de omgeving van Haarlem. Hier kan het gaan om een grondige verbouwing, een verhuizing of een update van het huidige interieur. Op dit moment werkt mijn klant het interieurontwerp zelf uit, maar binnenkort kunnen zij ook ervoor kiezen de realisatie uit handen te geven.


2. Hoelang ben je al aan het ondernemen en wat is je grootste uitdaging?

Ondernemen doe ik al een paar jaar naast een loondienstbaan in de interieurbranche. In juli 2022 heb ik de stap gewaagd om mij volledig te focussen op Interieurstudio Vooges. De grootste uitdaging in mijn werk vind ik de balans tussen werk en privé vinden. Als interieurontwerper ben ik in mijn hoofd altijd bezig met inspiratie, ideeën en projecten. Soms is het goed om het even los te kunnen laten om nieuwe inzichten toe te laten.


3. Waarom neem je deel aan De Interieur Business Club?

Ik ben ervan overtuigd dat je door samenwerken verder komt! Het lijkt mij fijn om met andere interieurprofessionals te kunnen sparren, kennis te kunnen delen en elkaar te kunnen inspireren. Daarnaast kijk ik uit naar de live talk om de verdieping te kunnen vinden in het ondernemerschap. Naar mijn mening ben je nooit uitgeleerd!


Denise was te gast in seizoen 2 van De Interieur Club Podcast. In aflevering 86 hoor je hoe Denise haar studio en zichzelf stevig heeft neergezet!


Naam: Rikjan Scholten

Interieurbedrijf: Bureau Fraai

Functie: Architect

Plaats: Amsterdam


1. Wat doe je in de interieurbranche?

Samen met mijn compagnon Daniel Aw geef ik leiding aan Bureau Fraai. Opgeleid als architect ontwerpen we volledige gebouwen, maar ons hart ligt evenzeer bij het ontwerpen van hoogwaardige interieurs voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Denk hierbij aan villa’s, penthouses, restaurants, herbestemming van monumenten, sportscholen etc. We proberen in elk ontwerp de unieke ziel van zowel de plek als van de opdrachtgever te vangen. Met een beetje lef en branie proberen we onze opdrachtgevers uit te dagen om buiten de gebaande paden te denken en ze te verrassen met iets wat ze past als een maatpak maar waarvan ze wellicht niet eens wisten dat ze ernaar op zoek waren.

2. Hoelang ben je al aan het ondernemen en wat is je grootste uitdaging?

Ik ben nu 9 jaar aan het ondernemen. Grootste uitdaging van ondernemen is een stabiele en continue groei te waarborgen ongeacht de markteconomische schommelingen. We zien dat dit in ons interieurwerk makkelijker is dan in ons architectuurwerk, dat veel meer afhankelijk is van economische schommelingen. Vandaar dat interieurontwerp een belangrijke peiler is onder ons bureau.

3. Waarom neem je deel aan De Interieur Business Club?

Aangezien wij ons als architect zeer veel begeven in kringen binnen de architectuurwereld zien we De Interieur Business Club als een uitgelezen plek om ons netwerk uit te breiden binnen de interieurwereld. We verwachten geïnspireerd te worden, kennis en ervaringen uit te wisselen en het zou leuk zijn als er mooie samenwerkingen ontstaan!コメント


Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page