top of page

De Interieur Business Club is vol! Meet members interieurarchitect Michiel Wijnen en interieurontwerper Elvire Rombouts

Het is niet meer mogelijk om jezelf aan te melden voor De Interieur Business Club. Het maximale aantal van 100 members is bereikt! Wel is het mogelijk om je alvast aan te melden voor de wachtlijst voor 2025. Wil jij in 2025 ook onderdeel zijn van de Business Club voor interieurprofessionals. Meld je dan hieronder (vrijblijvend) aan voor de wachtlijst. Lees hier alles over de Business Club. Zodra de inschrijvingen openen dan ben je de eerste die het weet!Op donderdag 8 februari hebben wij de officiële kick-off van De Interieur Business Club bij de flagshipstore van Moooi in Amsterdam. De Interieur Club Live Talks zijn exclusieve avonden voor de Business Club Members. 5x per jaar organiseren wij deze Live Talks bij mooie interieurbedrijven in Nederland.Afgelopen weken hebben wij een aantal members van De Interieur Business Club aan je voorgesteld. Vandaag is het de beurt aan members interieurarchitect Michiel Wijnen en interieurontwerper Elvire Rombouts!


Naam: Michiel Wijnen

Interieurbedrijf: Studio Michiel Wijnen

Functie: Interieurarchitect

Plaats: Amsterdam


1. Wat doe je in de interieurbranche?

Ik heb een ontwerpstudio voor interieur en product met een focus op Hospitality en High-end Residential. Oorspronkelijk ben ik opgeleid als productontwerper en vanuit daar doorgegroeid naar interieur. Mijn gevoel voor ruimtelijkheid, technische kennis en ervaring en het oog van een productontwerper helpen me in alle facetten van het ontwerpproces van concept tot maatwerk en projectcoördinatie.  


2. Hoelang ben je al aan het ondernemen en wat is je grootste uitdaging?

Sinds 6 jaar heb ik mijn eigen studio in Amsterdam. Ik heb al prachtige projecten mogen doen voor opdrachtgevers als Moooi, Danone, Nazka Amsterdam en daarnaast verschillende high-end residentiële projecten voor particuliere opdrachtgevers. Momenteel ben ik bezig met een droomproject – een villa in Amsterdam-Zuid – waarvoor ik het hele interieurontwerp, maatwerkpakket en de projectcoördinatie voor mijn rekening neem en daarin ook samenwerk met toonaangevende partners. Het is prachtig dat ik dit niveau van high-end residentiële projecten en opdrachtgevers heb bereikt. De grootste uitdaging is om daar ook te blijven en het verder uit te bouwen.  


3. Waarom neem je deel aan De Interieur Business Club?

Ik geloof dat je altijd en continue moeten blijven investeren in je netwerk. Zichtbaarheid en goede relaties zijn heel belangrijk voor je onderneming. Leuke samenwerkingen en interessante en inspirerende collega's en opdrachtgevers. En een hoop plezier!


Naam: Elvire Rombouts

Interieurbedrijf: Elvire Interior Design

Functie: Interieurontwerper

Plaats: Hilversum


1. Wat doe je in de interieurbranche?

Sinds 2020 ben ik onder de naam Elvire Interior Design gestart als interieurontwerper. Ik adviseer met name particulieren die weten wat ze mooi vinden, maar die het niet lukt om eenheid en sfeer in hun huis te krijgen. Of het lukt ze niet om keuzes te maken doordat er zoveel mogelijk is. Ik ontwerp interieurs die net even anders zijn dan gemiddeld en ik vind het leuk om er inspiratie en trends in te verwerken die niet mainstream zijn. Daarnaast heb ik een eigen vloerkledencollectie ontworpen en ben ik op dit moment bezig om verlichtingsarmaturen te ontwerpen. En niet te vergeten schrijf ik blogs voor De Interieur Club. Gewoon omdat ik het leuk vind.


2. Hoe lang ben je al aan het ondernemen en wat is je grootste uitdaging?

In het coronajaar startte ik na een jarenlange carrière in het HR-vak mijn onderneming. Een pittig jaar omdat mijn klanten mij nog niet wisten te vinden en andersom. Inmiddels is dat wel het geval en pluk ik de vruchten van al mijn eerdere inspanningen. Op dit moment is mijn grootste uitdaging om te groeien naar het volgende level. Dus te kijken waar is sta en hoe ik mijn omzet kan vergroten. Bottleneck zijn mijn uren: ik maak teveel uren, ook omdat ik het werk zo ontzettend leuk vind.


3. Waarom neem je deel aan de Business Club?

Ik sloot aan bij een podcast en ontmoette zo Mark en Gertrude. Vanaf de eerste borrel van de Interieur Club voel ik me daar enorm thuis. Interieurontwerpen is zo nu en dan een eenzaam beroep en dan is het fijn om collega’s te hebben waar je van kunt leren. Ik neem deel om met gelijkgestemden te leren, zodat ik mijn business kan laten groeien. Sowieso houd ik van interieur-events, ik haal er altijd inspiratie uit. Ik kijk dus ook uit naar de mooie events die eraan zitten te komen.


Wil je 2024 goed beginnen? In aflevering 108 geven Trendforecaster Jan Agelink, Tv-styliste Eva van de Ven en de hoofdredacteur a.i. van Residence Carlein Kieboom een vooruitblik op 2024! Luister hier naar De Interieur Club Podcast!Comments


Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page