top of page

De Interieur Club Awards: Genomineerden interieurtalent 2023!

Deze week maken wij de vier genomineerden in de categorie: Interieurtalent van het jaar bekend! Op vrijdag 15 december gaan wij De Interieur Club Awards 2023 uitreiken tijdens onze netwerkborrel in Utrecht. De vakjury Lorraine Dunkley, Theo-Bert Pot, Mark Timo en Eva van de Ven hebben de genomineerden in de drie categorieën bepaald.


Vanaf 1 november is het mogelijk om op jouw favoriete genomineerden te stemmen. Volgende week maken wij de laatste genomineerden bekend in de categorie: Interieurproduct van het jaar! Vorige week hebben wij de genomineerden in de categorie Interieurprofessional van het jaar bekend gemaakt. Deze kun je hier lezen.

Dit zijn de vier genomineerden voor De Interieur Club Awards 2023 voor interieurtalent van het jaar!

Marcos Kueh

Marcos Kueh is een ontwerper die in zijn werk zijn identiteit als Maleisiër onderzoekt. Hij studeerde in 2022 af aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. In zijn werk krijgen legendes een hedendaagse interpretatie op textiel met als doel, net zoals de voorouders uit Borneo deden voor de komst van het Westen schrift, dromen en verhalen over te dragen op nieuwe generaties.


In 2022 ontving Marcos de Ron Mandos Young Blood Award voor opkomende kunstenaars en werd zijn werk aangekocht door Museum Voorlinden in Wassenaar en het Stedelijk Museum in Amsterdam.


Pepijn van Otterlo - Studio Pepijn Fabius Clovis


Pepijn Fabius Clovis van Otterlo omschrijft zichzelf als autonoom ontwerper. ‘Ik maak interieur­objecten, bruikbare sculpturen, producten en meubels.’


Wat hem zo anders maakt dan veel van zijn collega’s is zijn materiaalkeuze: afval. Of zoals hij het zelf noemt: ‘Restmateriaal. En dan niet zozeer om er nieuw materiaal van te maken, maar om het integraal opnieuw te kunnen gebruiken.’


Dat laatste is vooral een kwestie van verbeelding: ‘Ik onderscheid me door mijn grenzeloze fantasie en mijn speelse vormgeving, die los is van alle conventies.’


Arlette Sarican - Arlet Styling

Van onbetaalde opdrachten tot een onderneming; Arlette Sarican, Arlet Styling, zag haar hobby veranderen in haar beroep. Met een afgeronde studie Bedrijfseconomie op zak, leek dat niet meest voor de hand liggende stap. “Maar als je creatief bent, dan vind je uiteindelijk je roeping wel”, aldus Arlette.


Mijn eigen woning, een oud pakhuis in Amsterdam, restylede ik waarna ik steeds vaker vrienden hielp met hun huis, ‘gewoon een leuke hobby’. Totdat een vriend me hulp vroeg zijn nieuwe woning van A tot Z in te richten en daarna een bedrag noemde en me de opdracht gaf te factureren. Pas tóen dacht ik: hier kan ik inrollen en mijn beroep van maken.


Liza Wassenaar

Liza Wassenaar is stylist bij vtwonen. Haar stijl is warm en vol detail. Haar producties zijn verfijnd tot in de puntjes. Zo geeft zij ieder accessoire een eigen plekje en brengt daarmee leven in de styling.


In 2016 studeerde Liza af aan de Artemis Academie in Amsterdam in de richting styling. Ze ging na haar studie direct aan de slag bij vtwonen, eerst als stagiair, daarna als freelancer en tegenwoordig hoort zij bij het vaste team van stylisten. In korte tijd werd Liza al snel bekend als stylist bij vtwonen door het tv-programma Weer verliefd op je huis (elke zondagavond te zien op SBS6).


Stemmen vanaf 1 november!

Volgende week maken wij de genomineerden in de categorie interieurproduct van het jaar bekend en openen de stembussen. Jij kan dan stemmen op degene die jij de felbegeerde awards gunt. Op 15 december worden de awards feestelijk uitgereikt tijdens de netwerkborrel in Utrecht. Jij kan hier nog bij zijn! Laatste 40 tickets zijn nu beschikbaar.


Wil jij bij de netwerkborrel voor de interieurbranche zijn in december? Regel hier je kaartje!

Heb jij de laatste podcast al beluisterd? In aflevering 98 over de 5 meestgestelde vragen over vloeren. Luister De Interieur Club podcast in je favoriete podcastapp!


Comments


Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page