top of page

De Interieur Club Podcast genomineerd voor Dutch Podcast Awards

Wat ontzettend gaaf! Dankzij jou is onze podcast genomineerd voor de Dutch Podcast Awards in de categorie business!


Alle stemmen staan weer op nul en jij kan ons aan de winst helpen door te stemmen op De Interieur Club Podcast: https://podcastawards.nl/stem#business

De Interieur Club Podcast is in anderhalf jaar tijd uitgegroeid tot de best beluisterde Nederlandstalige podcast van Nederland voor de interieurbranche met meer dan 50 afleveringen. Inmiddels zijn wij zijn nu bezig aan het tweede seizoen en hebben iedere week weer mooie onderwerpen voor jou klaar staan.

In november tijdens het podcastgala horen wij met deze prestigieuze award naar huis mogen en jij kan ons helpen! “Wij maakten vanmorgen wel even een vreugde sprong toen wij hoorden dat wij genomineerd zijn voor deze award in de categorie business. Een wekelijkse podcast maken is natuurlijk niet niks en wij zijn heel blij met deze waardering van onze luisteraars. Dat er zoveel mensen op ons gestemd hebben en ook een vakjury het ons gunt is een hele eer” aldus Mark Timo van De Interieur Club.

Wat zijn de Dutch Podcast Awards?

De Dutch Podcast Awards is dé onafhankelijke prijs voor podcasts in Nederland en wordt sinds 2018 jaarlijks uitgereikt. Initiatiefnemer is BNR Nieuwsradio. De nieuwszender geeft hiermee een ode aan de podcast en biedt makers een podium. De winnaars komen tot stand via stemmen van het publiek en een onafhankelijke vakjury.

Hoe kan jij helpen?

Wil jij ook dat De Interieur Club de Dutch Podcast Award wint? Tot 6 november kan je stemmen op de website van Dutch Podcast Awards. Stem jij ons naar de winst? https://podcastawards.nl/stem#business

Kommentare


Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page