top of page

De Interieur Club Podcast januari: vooruitblik op 2024, interieurprofessional Rick Tegelaar, wat doet een sales manager, the Road to Masterly Milaan deel 1 en Kees Dekkers

Welkom in 2024! Wat voor jaar gaat dit worden? Veel mooie interieurbeurzen staan op de planning maar het rommelt ook in de interieurbranche. Veel interieurbedrijven vallen om en de nieuwbouwhuizenmarkt staat zo goed als stil. Bij De Interieur Club gaan wij jou volop inspireren om te groeien met je interieurbedrijf. Onze Business Club gaat beginnen, mooie netwerkborrels staan op de planning en hebben mooie verhalen in onze podcast voor jou! Het derde seizoen van De Interieur Club Podcast is vol aan de gang. Dit zijn de onderwerpen en gasten in de eerste maand van 2024!Dit zijn de ontwerpen en gasten van De Interieur Club Podcast van januari 2024!


Maandag 1 januari: Vooruitblik op 2024!


In de eerste aflevering van het jaar geven onze gasten een vooruitblik op 2024. Wat verwachten onze gasten van 2024? Te gast zijn trendforecaster Jan Agelink, de hoofdredacteur a.i. van Residence Carlein Kieboom en interieurstylist Eva van de Ven.


In aflevering 108 bespreken zij met Mark Timo de ontwikkelingen in de interieurbranche. In 2023 is AI (kunstmatige intelligentie) heel hard opgekomen. Hoe gaat AI verder ontwikkelen en welke invloed heeft het op het interieurvak? Welke trends komen eraan in 2024? Waar kijken de gasten naar uit? Wat vinden zij van de kleur van het jaar? Hoe kijken zij naar trends in het algemeen? Welke ruimte gaat belangrijker worden in een huis? Kortom alles wat jij moet weten om als interieurprofessional goed voorbereid te zijn op 2024.Maandag 8 januari: Interieurprofessional 2023 Rick Tegelaar


Rick Tegelaar won in 2023 bij De Interieur Club Awards de award voor interieurprofessional van het jaar. In deze podcast leren wij Rick beter kennen. Wat is zijn weg geweest tot nu toe? Wat waren sleutelmomenten in zijn interieurcarrière? Wat waren zijn hoogtepunten en leermomenten tot nu toe?


De Arnhemse ontwerper Rick Tegelaar brengt industrie en interieur samen. Rick Tegelaar studeerde in 2011 cum laude af aan de productdesign afdeling van ArtEZ Arnhem. Sindsdien werkt hij zelfstandig vanuit zijn atelier en werkplaats in Arnhem. Gefascineerd door machines, toegewijd aan productontwerp en met een scherp oog voor esthetiek, is Rick in staat om verbluffende innovaties om te zetten in een commerciële realiteit.


Maandag 15 januari: Het leven van een sales manager in de interieurbranche


Hoe leuk is het om een kijkje achter de schermen te krijgen bij een sales manager in de interieurbranche? Liselot van Dam en Robert Jansen van interieurbedrijf 2tec2 zijn te gast. Wat doet een sales manager? Wat maken zij allemaal mee als ze - on the road - zijn door het land, bij klanten komen, interieurprofessionals bezoeken, bij events en interieurbeurzen?


In deze podcastaflevering maak je kennis met Liselot van Dam en Robert Jansen van 2tec2, het nieuwe spraakmakende duo van de interieurbranche!Maandag 22 januari: The Road to Masterly Milaan 2024 deel 1


Fotocredits:Renata Dutrée

De komende 3 maanden hebben wij een speciale podcastserie voor jou: The Road to Masterly Milaan 2024. Milaan Design Week komt er in april weer aan! Het jaarlijkse event die je als interieurprofessionals niet mag missen. Curator en oprichter van Masterly Milaan Nicole Uniquole is te gast met een deelnemer van Masterly - The Dutch in Milano. Ook dit jaar weer het Nederlandse paviljoen in het paleis naast de Duomo! In deze 3-delige podcastserie vertellen de gasten het verhaal van het jaarlijkse designfeestje midden in Milaan!


Maandag 29 januari: Interieurproduct 2023 No Waste Chair van Kees Dekkers


In de laatste podcast van januari hebben wij ook een award winnaar te gast. Kees Dekkers won bij De Interieur Awards 2023 de award voor interieurproduct van het jaar voor zijn No Waste Chair. De duurzame stoel was zijn afstudeerproject bij het Hout- en Meubileringscollege en kreeg direct veel aandacht. De stoel gevuld met afval was te zien op Milaan Design Week en werd zelfs gekocht door Koningin Maxima. In deze podcast leren wij Kees beter kennen!


Het uiteindelijke doel van de No Waste Chair is om gedragsverandering en een mooiere wereld te creëren. "Aan de No Waste Chair heb ik zo'n 7 a 8 maanden gewerkt. Voor de stoel heb ik veel tijd gestoken in het onderzoek, ik wilde iets doen met het recyclen van materialen. Ik vond dit een interessant proces. Ik dacht; hoe kan ik nou echt het verschil maken."


In 2023 hebben wij de 100ste aflevering van De Interieur Club Podcast bereikt! Dit waren de afleveringen en gasten van de podcast voor interieurprofessionals:Comments


Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page