top of page

Deze fotobeurzen en kunstbeurzen komen er nog aan in 2024!

Niet alleen zijn er veel interieurevenementen in de tweede helft van 2024 maar je kan ook volop inspiratie opdoen bij fotobeurzen en kunstbeurzen. Onze interieur agenda is helemaal geupdate met de beste evenementen voor interieurprofessionals. Op zoek naar een mooi statement piece voor in je interieurprojecten?De beste fotobeurzen en kunstbeurzen in 2024!


Enter Art Fair is de grootste internationale kunstbeurs van Scandinavië en een knooppunt van creatieve en commerciële uitwisselingen. Het jaarlijkse vierdaagse evenement vindt plaats in Kopenhagen en brengt de mondiale kunstgemeenschap samen om het beste van de hedendaagse kunst te zien.


Unseen Amsterdam is dé toonaangevende internationale kunstbeurs voor hedendaagse fotografie in de Westergasfabriek in Amsterdam. De beurs is internationaal geroemd om zijn hoge curatoriële standaard en intieme sfeer, en trekt galeries en verzamelaars van over de hele wereld. Wil jij unieke foto's toevoegen in je interieurprojecten dan is dit een must-go!BIG ART is een jaarlijks pop-up kunstplatform, wat dit jaar in het Slotervaart in Amserdam plaats vindt. Tijdens BIG ART zijn er extra grote kunstwerken te zien. Verschillende deelnemers worden uitgenodigd waardoor een zorgvuldig geselecteerde mix van beelden, schilderijen, tekeningen en fotografie.


Art The Hague, de eigenzinnige beurs voor hedendaagse kunst, verrast kunstliefhebbers en verzamelaars met een variëteit aan werk van zowel internationaal kunstenaars als jonge kunstenaars die nog niet zo lang geleden de academie hebben verlaten.


Prominente internationale galeries uit Europa, Noord-Amerika en Azië komen samen om een ​​uitzonderlijke collectie te bieden van de meest begeerde en iconische werken die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. PAD is een plek waar je stukken van museumkwaliteit kunt vinden.


In oktober is de Affordable Art Fair Amsterdam terug voor de 18e editie. Een scala aan Nederlandse en internationale galerijen zullen duizenden betaalbare hedendaagse kunstwerken tentoonstellen. Je gaat zeker iets vinden wat bij je smaak en budget past!


Galeries uit Frankrijk en daarbuiten zullen hun kunstenaars tentoonstellen in het Grand Palais. De show van Art Basel in Parijs is onderverdeeld in sectoren. Elke sector heeft een specifieke focus, van solopresentaties van opkomende kunstenaars tot bijzondere, samengestelde projecten.


De NOCKNOCK Art Fair keert terug in 2024 en brengt een indrukwekkend ensemble van meer dan 100 getalenteerde kunstenaars uit de hele wereld naar de bruisende stad Amsterdam. De NockNock Art Fair 2024 belooft een van de meest opwindende kunstevenementen van het jaar te worden, met een adembenemende weergave van diverse kunstvormen en creatieve expressie.PAN Amsterdam is de jaarlijkse kunstbeurs in de RAI Amsterdam. De grootste kunstbeurs van Nederland waar al 36 jaar kunsthandelaren, antiquairs en galeriehouders er hun beste stukken op het gebied van kunst, antiek en design tonen.


In deze Amerikaanse versie van Art Basel tonen toonaangevende galerieën uit Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Europa, Azië en Afrika belangrijk werk van de meesters van de moderne en hedendaagse kunst, evenals van de nieuwe generatie opkomende sterren. In december Art Basel Miami Beach it is!


Heb jij al geluisterd naar de eerste twee afleveringen van De Interieur Club Zomergasten 2024? Luister hier op je favoriete podcastkanaal!
Comentários


Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page