top of page

De interieur agenda 2024 met de 20 beste interieurevents en interieurbeurzen in het najaar!

Het jaar 2024 is volop in gang en de zomer begint te komen. Na de zomer zijn er weer volop interieurevents en interieurbeurzen die je in je agenda moet blokken. Waar vind je de beste interieur inspiratie en ontmoet je de leukste merken en andere interieurprofessionals? Wij hebben een agenda voor je gemaakt voor de maanden september, oktober, november en december.


De 20 beste interieurevents voor na de zomer zodat je niks hoeft te missen. Wij krijgen regelmatig gratis tickets voor de beurzen dus hou onze wekelijkse nieuwsbrief in de gaten!De interieur agenda 2024 met de beste interieurevents en interieurbeurzen!


INTERIEUR AGENDA SEPTEMBER 2024


showUP heeft zich ontwikkeld tot de ultieme inkoopbeurs voor woonaccessoires en cadeau-artikelen. Er doen meer dan 300 deelnemers mee uit binnen- en buitenland, van kleine startende labels en jonge ontwerpers tot bekende merken. Deze editie zal gehouden worden in de Brabanthallen in Den Bosch.


Twee keer per jaar breng Maison&Objet interieurprofessionals samen. In september zijn er zo'n 6.000 merken & ontwerpers te vinden. Dus heel veel inspiratie. Zorg dat je goed voorbereid op pad gaat want de beurs is groot!


Dit jaar terug in Rotterdam! Exposanten richten zich op innovatieve producten, materialen, toepassingen en diensten die ter goedkeuring worden voorgelegd aan een commissie van architecten en interieurontwerpers. De commissie beoordeelt het innoverende karakter van elk product die op de beurs wil staan.


Interieurprofessionals zijn welkom in het iconische Klokgebouw in Eindhoven. Een kleinschalige, gastvrije en inspirerende vakbeurs voor ontmoetingen met vakgenoten en de presentatie van nieuwe interieurproducten.Welke ontwikkelingen zijn er gaande op het gebied van interieur en exterieur? Tijdens de ETC Design Experience kun je je als interieurprofessional onderdompelen in de nieuwste trends, kleuren, inspiratie opdoen en andere interieurprofessionals ontmoeten in het ETC Design Café.


Het vierdaagse designweekend in Amsterdam! Tijdens GLUE Amsterdam openen Amsterdamse ontwerpers, architecten, showrooms en galeries hun deuren. Uiteraard zijn wij er ook dit jaar weer bij met onze jaarlijkse netwerkborrel op een mooie GLUE locatie. De kaartjes gaan hard dus zorg dat je op tijd bent!De volgende editie van Unseen Photo Fair vindt plaats in Cultuurpark Westergas. Deze kunstbeurs, gewijd aan de laatste ontwikkelingen in hedendaagse fotografie, geldt al vanaf de eerste editie als vooruitstrevend, internationaal en van institutionele kwaliteit.


InCoDa is het B2B event voor de woninginrichter en andere interieurprofessionals om de nieuwste collecties, designs en trends bij de prominente merken te ontdekken op het gebied van ruimtebekleding in de woning- en projectinrichting.


BIG ART is een jaarlijks pop-up kunstplatform, wat dit jaar in het Slotervaart in Amserdam plaats vindt. Tijdens BIG ART zijn er extra grote kunstwerken te zien. Verschillende deelnemers worden uitgenodigd waardoor een zorgvuldig geselecteerde mix van beelden, schilderijen, tekeningen, fotografie en installaties ontstaat. De objecten zijn van gevestigde namen en jonge talenten, en zijn zowel te bewonderen als te koop.


INTERIEUR AGENDA OKTOBER 2024


Een exclusief event voor interieurprofessionals op het water. De doelgroepen zijn architecten, interieurarchitecten, interieurontwerpers, projectontwikkelaars en andere bouwbeslissers. 65 producenten presenteren hun nieuwste product, techniek of design aan boord van een zeer exclusief nieuw schip!Art The Hague, de eigenzinnige beurs voor hedendaagse kunst, verrast kunstliefhebbers en verzamelaars met een variëteit aan werk van zowel internationaal kunstenaars als jonge kunstenaars die nog niet zo lang geleden de academie hebben verlaten.In oktober is de Affordable Art Fair Amsterdam terug voor de 18e editie. Een scala aan Nederlandse en internationale galerijen zullen duizenden betaalbare hedendaagse kunstwerken tentoonstellen. Je gaat zeker iets vinden wat bij je smaak en budget past!


EDIT Napoli in Italië is de innovatieve designbeurs die is opgericht om een ​​nieuwe generatie ontwerpers te promoten en te vieren. Dit jaar voor de zesde keer in Napels op iconische locaties in een stad met een rijke cultuur.


Op 12 en 13 oktober 2024 wordt de RDM Onderzeebootloods omgetoverd tot een Design Walhalla. Van Eames tot Herman Miller en van de Togo ligne Roset tot Giovanni Offredi for Saporiti en Pastoe. Laat je inspireren en shop de mooiste design stukken uit Europa speciaal voor geselecteerd door Europese design dealers.


Een vast waarde voor veel interieurprofessionals in oktober. Negen dagen het grootste designevenement van Noord-Europa. Dutch Design Week (DDW) presenteert het werk en concepten van ruim 2600 ontwerpers aan meer dan 350.000 bezoekers uit binnen- en buitenland verspreid over zo’n 120 locaties,De toonaangevende internationale vakbeurs in Keulen gewijd aan de toekomst van werkplekken en kantoren. In 2024 lanceert ORGATEC een nieuw beursconcept, waarbij innovatie en vooruitgang centraal staan.


De NockNock Art Fair is terug, van 31 oktober t/m 3 november 2024 met de terugkerende kunst & design beurs van het jaar. Dit jaar in de Gashouder in Amsterdam met circa 100 kunstenaars op een prachtige nieuwe locatie. Tijdens de art shows worden dagelijks betaalbare werken gepresenteerd in samenwerking met opkomende mode ontwerpers.


INTERIEUR AGENDA NOVEMBER 2024


Dubai Design Week brengt zo'n 500 ontwerpers, architecten en creatievelingen bijeen en brengt design uit het Midden-Oosten en wereldwijd samen. Het grootste designfestival van het Midden-Oosten met meer dan 30 grootschalige installaties speciaal gemaakt voor deze week!


De grootste design markt van Europa is twee keer per jaar in Brussel. 150 vintage dealers & 40 ontwerpers kun je hier vinden. Naast iconische stukken, biedt Brussels Design Market ook anonieme en exclusieve stukken aan tegen betaalbare prijzen.De tip voor het spotten van kunst voor je interieurprojecten. PAN Amsterdam is de jaarlijkse kunstbeurs in de RAI Amsterdam. De grootste kunstbeurs van Nederland waar al 36 jaar kunsthandelaren, antiquairs en galeriehouders er hun beste stukken op het gebied van kunst, antiek en design tonen.


INTERIEUR AGENDA DECEMBER 2024


In deze Amerikaanse versie van Art Basel tonen toonaangevende galerieën uit Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Europa, Azië en Afrika belangrijk werk van moderne en hedendaagse kunst van de nieuwe generatie opkomende sterren. In december Art Basel Miami Beach it is!


13 december | De Interieur Club Awards 2024 | Locatie onthullen wij binnenkort!

Aan het eind van het jaar is het weer tijd voor De Interieur Club Awards. De jaarlijkse interieurawards! Wie zitten er dit jaar in de vakjury? En wie gaan er naar huis met de interieurprofessionals, interieurtalent en de interieurproduct award? De kaartverkoop begint voor de nieuwsbrieflezers begin september. De Interieur Club Awards 2024 gaat een mooie avond worden!


Winnaars De Interieur Club Awards 2023
 

Op zoek naar inspiratie? Luister naar onze wekelijkse podcast! Iedere week de beste verhalen en inspiratie voor interieurprofessionals en interieurondernemers!コメント


Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club