top of page

Dit is de vakjury van De Interieur Club Awards 2022!

Op vrijdag 2 december worden de jaarlijkse De Interieur Club Awards 2022 uitgereikt bij de Molteni&C|Dada Flagship Store in The Valley in Amsterdam. Voor deze prijzen is een vakjury samengesteld die de genomineerden bepaalt. De drie juryleden hebben afgelopen jaren bewezen bezig te zijn met het verder brengen van het interieur- en designvak. Wij zijn er trots op dat deze namen zich dit jaar aan De Interieur Club Awards hebben verbonden!


Voor De Interieur Club Awards zijn er in 2 categorieën prijzen te winnen:

  • Interieurprofessional van het jaar

  • Interieurtalent van het jaar

Tijdschema

Door onze vakjury zal per categorie een shortlist gemaakt worden van 3 genomineerden. Uiteindelijk bepaal jij wie er dit jaar met de felbegeerde Awards naar huis gaan. Vanaf 1 november maken wij de genomineerden bekend en kan jij stemmen op deze website! Tijdens de netwerkborrel op vrijdag 2 december worden de awards feestelijk uitgereikt in The Valley.


De vakjury voor de awards voor de interieurbranche zijn:

fotocredits: Anne Timmer

Evelien Reich - Editor in Chief ELLE Decoration


Twintig jaar lang creëerde Evelien Reich de mooiste stillevens voor tijdschriften als Quote, ELLE Eten, ELLE Decoration, Red en FD Persoonlijk. Als Editor in Chief van ELLE Decoration is Evelien Reich dagelijks bezig met alles wat maar met interieur te maken heeft. Altijd is ze op zoek naar nieuwe inspiratie en de allertofste items. “We willen mensen heel graag inspireren om hun eigen leefomgeving zo fijn en mooi mogelijk te maken, de ruimte waar jij helemaal jezelf moet kunnen zijn, dat moet passen als een maatpak. En daarnaast willen we heel graag laten zien wat er aan komt, waar gaan we met zijn allen naar toe, dus tot over de horizon en alle stappen om daar te komen”.

fotocredits: Jan Luijk

Linda Lagrand | Interieurontwerper Lagrand Interiors


Linda Lagrand is de oprichter van Lagrand Interiors. Met haar Noorse roots heeft Linda natuur door haar aderen stromen. De stad Rotterdam - haar thuisbasis - voegt dynamiek en spannende elementen toe aan haar interieurs. Ze is een gepassioneerd kunstliefhebber en reist het liefst de hele wereld over. Ze combineert haar liefde voor hotels en mooie restaurants met haar missie om rust en warmte in interieurs te brengen. ‘Een witte muur is een gemist kans’, is haar fameuze uitspraak die haar signatuur onderstreept.

Haar projecten zijn gepubliceerd in oa Elle Decoration Nederland en Duitsland, The Wall Street Journal, 25 Beautiful Homes UK en Harper’s Bazaar en ze was eerder dit jaar op tv te zien, waar zij door een cameraploeg gevolgd werd in haar werk als designer.


Jan Agelink | Trendforecaster


In mijn werk als trendforcaster sta ik eigenlijk altijd wel áán, omdat de inspiratie op straat ligt en een winkelbezoek ook meteen een vergelijkend waren onderzoek wordt. Maar ik vind het leuk en doe het met mijn hart, vooral als ik op een designweek in Eindhoven of ergens in het buitenland net afgestudeerde designers, de meest geweldige ideeën zie presenteren.

Dan voel je hoe zij de nieuwe wereld gaan vormgeven!


Mijn werk bestaat eigenlijk uit het visualiseren van dit nieuwe gevoel over de toekomst, naast al dat bekijken en bezoeken gaat het om intuïtie en de juiste beeldtaal vinden om onze klanten te inspireren. Al ruim twintig jaar maak ik samen met mijn team van Buro Jantrendman deze visuele trendpresentaties in allerlei vormen voor de design, interieur en mode industrie.


Als we na een intensieve periode een presentatie hebben gemaakt denk ik altijd even; 'wat zou er nou hierna komen? Op zulke momenten val ik even een beetje in een gat. En dan op een onbewaakt moment, op straat, kom ik altijd weer het begin tegen van het volgende verhaal.


Vanaf 1 november maken wij de genomineerden bekend en kan jij stemmen!


Geen kaartje voor 2 december? Nieuwe datum netwerkborrel in 2023!

De kaartverkoop ging weer hard voor de zesde editie van onze netwerkborrel! Voor vrijdag 2 december zijn er geen kaartjes meer. Wil je er op 17 maart 2023 (weer) bij zijn? De kaartverkoop voor de zevende editie is begonnen! Wij gaan weer gezellig borrelen op een toffe locatie in Amsterdam. Koop snel je kaartje voor vrijdag 17 maart: https://www.deinterieurclub.com/netwerkborrel-interieurprofessional
Comments


Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page