top of page

Dit is het kleurrijke huis van Carice van Houten!

In dit artikel foto's van het kleurrijke huis van Carice van Houten. Ook hebben wij een podcast opgenomen met Carice van Houten en deze staat nu online! Mark Timo is in gesprek gegaan met de actrice over haar collab met POLSPOTTEN en over het inrichten van haar eigen huis.


De actrice vertelt in aflevering 55 van De Interieur Club Podcast hoe het proces van het ontwerpen van nieuwe designs in zijn werk is gegaan. Carice heeft de iconische Zigzag krukken 6 nieuwe kleurontwerpen gegeven.Het huis van Carice van Houten: Inspiratie

Carice van Houten vertelt in de podcast dat ze zich liet inspireren door haar eigen levendige en kleurrijke interieur en kwam voor de Zig Zag-kruk met eclectische ontwerpen en color blocking combinaties. Ook het boek The Dictionary of Color Combinations van kunstenaar Sanzo Wada, de grondlegger van de Japanse kleurencombinaties, diende als inspiratiebron. Dit boek kreeg ze van kleurkunstenaar Frank Visser. In de podcast hoor je hoe ze met hem in contact kwam.Kleurrijk familiehuis

Carice van Houten gaf begin 2022 een uniek kijkje in haar huis. Niemand minder dan interieur stylist Nicole Dohmen van Atelier ND nam haar woning onder handen en in Architectural Digest magazine is het eindresultaat getoond.
AD reisde af naar de woning van de Hollandse Game of Thrones actrice, gelegen in Amstelveen. Je kunt er in Carice’s huis niet omheen: kleur. De paars- en roze tinten zijn de ster van elke ruimte en we spotten geen enkele witte muur. ‘Paars loopt als rode draad door het huis, ook al is het geen gemakkelijke kleur’, vertelt Carice tegen AD Duitsland. Eén ding is duidelijk: er is nagedacht over elk hoekje en elk detail in de woning.


Podcast met Carice van Houten staat nu online!

In podcast 55 vertelt Carice hoe ze werk is gegaan met het ontwerpen en inrichten van haar huis. Waar krijgt de actrice inspiratie van? Wat vindt haar partner Guy Pearce van zoveel kleur in huis? En heeft Carice van Houten ambities in het interieurvak? En wat vindt Carice van ontwerpster Kelly Wearstler?


Je hoort het allemaal op de bekende podcastkanalen zoals Spotify of Apple of hier op onze website!Comments


Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page