5 tips van Marie-Gon over de ondernemersmindset!

Bijgewerkt op: 8 mei

In maart was Marie-Gon te gast in Interieur Talk over het onderwerp de ondernemersmindset. Marie-Gon heeft in de podcast 5 tips gegeven hoe jij met dat vervelende stemmetje in je hoofd kan omgaan: wie zit er nou op mij te wachten?


Ondernemersmindset

Mindset is een belangrijk onderdeel van ondernemen. Met de verkeerde mindset gaat het knap lastig worden om je interieurbedrijf van de grond te krijgen. Hoe kan jij de juiste mindset ontwikkelen?

Marie-Gon heeft meer dan 22 jaar ervaring in de interieurbranche en heeft bij meer dan duizend particulieren interieuradvies gegeven.


In onze nieuwste interieurpodcast geeft Marie-Gon 5 waardevolle tips. Interieurontwerper Mark Timo gaat in gesprek met Marie-Gon, Mel van Studio Mel en Annick van Nieuwhof Interiors!


Podcast 29: wie zit er nou op mij te wachten?

De podcast staat online op onze website, Spotify, Apple en Google Podcast. Laat je inspireren door Marie-Gon in De Interieur Podcast #29:

Hoe duidelijk ben jij voor jouw (potentiële) klanten?

Ook kwam het vinden van je niche weer voorbij! "Hoe duidelijker je bent in wat je doet hoe sneller je gevonden wordt" zegt Marie-Gon in deze podcast. Wil jij hulp met het vinden van jouw niche?


Wij hebben een online cursus ontwikkeld zodat jij in concrete stappen hulp krijgt om je niche voor jezelf helderder te krijgen. De cursus heet opvallen in de interieurbranche. Olaf Korsten is personal branding expert en gaat jou hiermee helpen in 3 modules en 3 live sessie. Start 4 april!

De Interieur Club Zomer Netwerkborrel nieuwe datum in juni!

In de podcast hebben wij ook bekend gemaakt dat de kaartverkoop begonnen is voor De Interieur Club Zomer Netwerkborrel:

Datum: vrijdag 17 juni 2022

Tijd: 18:00 - 21:00 uur

Locatie: Amsterdam, op een hele toffe locatie die wij binnenkort onthullen!

Kaartjes: EARLY BIRD 5,- en NORMAAL 10,-


Link naar kaartjes: https://www.deinterieurclub.com/netwerkborrel


De Interieur Club Netwerkborrels in februari en april waren al snel uitverkocht dus zorg dat je op tijd je kaartje koopt! Wil jij netwerken met jouw interieurcollega's? Op zoek naar samenwerkingen of gewoon meer mensen leren kennen in de interieurbranche?INTERIEUR BUSINESS STARTERS KIT

 

 

Hey startende interieurprofessional!

Ben jij er klaar voor om jouw interieurdroombedrijf te bouwen?

Dat kan nu met de Interieur Business Starters Kit van De Interieur Club. Ga aan de slag zodat jij met deze stevige basis de interieurwereld kan veroveren!

Image by Spacejoy

NIEUW
VANAF 
1 mei

Interieurprofessional? Join the Club!

Bedankt! Je ontvangt regelmatig onze nieuwsbrief!