top of page

5 tips van Marie-Gon over de ondernemersmindset!

In maart was Marie-Gon te gast in Interieur Talk over het onderwerp de ondernemersmindset. Marie-Gon heeft in de podcast 5 tips gegeven hoe jij met dat vervelende stemmetje in je hoofd kan omgaan: wie zit er nou op mij te wachten?


Ondernemersmindset

Mindset is een belangrijk onderdeel van ondernemen. Met de verkeerde mindset gaat het knap lastig worden om je interieurbedrijf van de grond te krijgen. Hoe kan jij de juiste mindset ontwikkelen?

Marie-Gon heeft meer dan 22 jaar ervaring in de interieurbranche en heeft bij meer dan duizend particulieren interieuradvies gegeven.


In onze nieuwste interieurpodcast geeft Marie-Gon 5 waardevolle tips. Interieurontwerper Mark Timo gaat in gesprek met Marie-Gon, Mel van Studio Mel en Annick van Nieuwhof Interiors!


Podcast 29: wie zit er nou op mij te wachten?

De podcast staat online op onze website, Spotify, Apple en Google Podcast. Laat je inspireren door Marie-Gon in De Interieur Podcast #29:

Hoe duidelijk ben jij voor jouw (potentiële) klanten?

Ook kwam het vinden van je niche weer voorbij! "Hoe duidelijker je bent in wat je doet hoe sneller je gevonden wordt" zegt Marie-Gon in deze podcast. Wil jij hulp met het vinden van jouw niche?


Wij hebben een online cursus ontwikkeld zodat jij in concrete stappen hulp krijgt om je niche voor jezelf helderder te krijgen. De cursus heet opvallen in de interieurbranche. Olaf Korsten is personal branding expert en gaat jou hiermee helpen in 3 modules en 3 live sessie. Kijk wanneer je kan starten!


Comments


Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page