top of page

Meet De Interieur Business Club members!

Op 1 januari 2024 start De Interieur Business Club. Een nieuwe toevoeging bij De Interieur Club waar wij ontzettend naar uit kijken! Inmiddels hebben wij een mooie groep interieurprofessionals bij elkaar en hebben wij nog plaats voor een aantal members. Onze Business Club is de ideale combinatie tussen verdieping, inspiratie en het vergroten van je netwerk in de interieurbranche!

Afgelopen tijd kregen wij veel vragen over wie onze members zijn. De komende weken stellen wij een aantal interieurprofessionals van de Business Club aan je voor. Lijkt het je interessant om hier ook onderdeel van te zijn? Kijk dan hier op onze website voor alle informatie en voorwaarden van De Interieur Business Club. Heb je een vraag of heb je interesse? Stuur dan een email naar: contact@deinterieurclub.com


Wij stellen de komende weken een aantal Business Club Members aan je voor!

Naam: Eva Goedegebuur

Interieurbedrijf: Studio Neighbours

Functie: Interieurontwerper

Plaats: Rotterdam


1. Wat doe je in de interieurbranche?

Met mijn bedrijf Studio Neighbours ontwerp ik totaalplannen voor (met name) particulieren, waarbij het in de meeste gevallen gaat om grote verbouwingen van bestaande woningen of nieuwbouwprojecten. We zijn vaak al vroeg in het proces betrokken zodat er nog veel mogelijk is en we onze visie over de invulling van de ruimtes kunnen overleggen aan de aannemer en de constructeur. Ik hou enorm van het bouwproces en loop altijd met een grote glimlach op de bouwplaats rond.


2. Hoe lang ben je al aan het ondernemen en wat is je grootste uitdaging?

Na een juridische carrière van bijna 12 jaar ben ik mijn bedrijf in 2018 gestart. Ik hield mij toen vooral bezig met de bouw van onze eigen woning, interieurplannen voor vrienden en de opleiding aan de NIA Academie. Sinds eind 2019 ben ik voor anderen bezig en heeft mijn bedrijf met name de afgelopen jaren een grote vlucht gemaakt. De grootste uitdaging die ik nu tegenkom is dat ik mijn team heb moeten uitbreiden omdat de hoeveelheid projecten teveel is voor mij alleen. Ik merk daardoor dat er veel nieuwe dingen op mij afkomen, zoals het vinden van de juiste werkwijze voor een groter team en het zorgen voor een stabiele cashflow.


3. Waarom neem je deel aan De Interieur Business Club?

Naast het netwerken hoop ik vooral geïnspireerd te worden. Ik kijk uit naar de live talks en hoop verdieping te vinden in het ondernemerschap. Ben erg benieuwd hoe andere interieurprofessionals de stap hebben gezet naar een volwassen bedrijf, met alle uitdagingen die daarbij horen. Daarnaast hoop ik weer veel nieuwe interieurprofessionals te ontmoeten. Ik geloof er heel erg in dat je samen verder komt, dus ga graag met de members in gesprek!


Naam: Thimna Pandithakoralage

Interieurbedrijf: Hanze Projectinrichting

Functie: Interieurontwerper

Plaats: Zwolle


1. Wat doe je in de interieurbranche?

Ik maak ontwerpen en concepten voor de zakelijke markt. Voornamelijk de kantoor, zorg en sportpanden. Af en toen doen wij ook residentiële projecten, wat ik ook erg leuk vindt. Verder regelen wij ook de uitvoering en projectbegeleiding van de projecten zodat de klant volledig ontzorgd wordt (mocht dit gewenst zijn)


2. Wat is je grootste uitdaging in je werk?

De grootste uitdaging in mijn werk vindt ik toch wel vaak de technische beperkingen en budgetbeperkingen. Soms moet je rekening houden deze beperkingen, zoals structurele elementen, elektrische bedrading, sanitair en ventilatie en lucht systemen. Dit valt vaak samen met een budget! Met beperkte budgetten voor interieurproject kan het een uitdaging zijn om creatieve oplossingen te vinden en hoogwaardige materialen te selecteren binnen de vastgestelde budgetten. Maar ook dit vergt een creatieve oplossing en dat maakt het ook weer een erg leuke en vaak leerzame uitdaging.


3. Waarom neem je deel aan De Interieur Business Club?

Het lijkt me super gaaf te kunnen netwerken met andere professionals in de interieur branche, en waardevolle zakelijke contacten en samenwerkingen op te doen. Ook lijkt het met tof kennis te delen en met elkaar te sparren over nieuwe trends en ontwikkelingen binnen de branche. Kortom lijkt het me zeer leerzaam en stimulerend!


Ben je ook geïnteresseerd om Business Club member te worden? Kijk dan hier op onze website voor de voorwaarden en stuur een bericht naar: contact@deinterieurclub.com


Comments


Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page