top of page

Nox Studio, La Nena en Winy Maas winnen De Interieur Club Awards 2022!

Vrijdag 2 december zijn De Interieur Club Awards 2022 uitgereikt in de Molteni&C Dada Flagship Store in Amsterdam tijdens onze uitverkochte netwerkborrel! Uit handen van jurylid en editor in Chief van ELLE Decoration Evelien Reich ontvingen de winnaars de awards voor de interieurbranche!


Hier lees je alles over onze winnaars en zie je de foto's van onze laatste netwerkborrel van dit jaar in The Valley Amsterdam. Volgend jaar op vrijdag 17 maart in Amsterdam (laatste kaarten) en op vrijdag 12 mei in Antwerpen kan jij ook bij dé netwerkborrel voor interieurprofessionals zijn!


Direct naar:De winnaars van De Interieur Club Awards 2022

INTERIEURTALENT VAN HET JAAR | NOX STUDIO


Nox Studio van Anne van Heugten springt er echt uit. Ze is nog niet zo heel lang bezig en toch tonen haar projecten, stuk voor stuk een waar feest vol kleur, dessin en textuur, een hoge mate van bekwaamheid. Ze is begonnen met het maken van kussens en dit is uitgegroeid tot een full-service interieurbureau met een speciale expertise op het gebied van soft furnishings. Ze is heel savvy in het inzetten van social media en pop-up events. Door on- en offline met elkaar te combineren bouwt ze slim aan haar zichtbaarheid en following. One to watch!


INTERIEURPROFESSIONAL VAN HET JAAR | LA NENA


Marcia en Gabriela waren ooit collega's bij Denham en vonden elkaar in hun gezamenlijke liefde voor interieur. Samen zijn ze La Nena opgezet waarbij ze schitterend Spaans microcement aanbieden in toepassingen die verder gaan dan andere aanbieders in de markt. Naast de gebruikelijke toepassing op wand en vloer bieden ze ook tal van supertoffe interieurproducten aan die ze zelf ontwerpen. Daarnaast zijn ze in staat om tailormade interieurprojecten te realiseren. Door deze combinatie aan activiteiten tillen ze de techniek en het materiaal naar een hoger niveau.


DE INTERIEUR CLUB OEUVRE AWARD 2022 - WINY MAAS


Deze speciale De Interieur Club Oeuvre Award werd uitgereikt door Stephan van der Horst, eigenaar van Co van der Horst, gaat dit jaar naar Winy Maas van MVRDV. Winy Maas, architect, stedenbouwkundige en landschapsdesigner, is met zijn Rotterdamse bureau MVRDV mover en shaker op gebied van duurzaam denken en bouwen. De vergroening en stadsklimaatsverbetering die Maas nastreeft, slaan internationaal aan. Ook de locatie van De Interieur Club Awards 2022, The Valley in Amsterdam, is ontworpen door Winy Maas. The Valley beneemt je de adem. Het gebouw heeft strakke buitenlijnen, maar in contrast daarmee, een organisch vormgegeven hart van natuursteen.


Foto's Netwerkborrel vrijdag 2 december in The Valley Amsterdam

Tijdens De Interieur Club Awards / Netwerkborrel op 2 december zijn er veel foto's gemaakt. Je kan de foto's hier zien:

De Interieur Club Netwerkborrel

Vier keer per jaar organiseert De Interieur Club dé netwerkborrel in Nederland voor interieurprofessionals. Ook staat in 2023 de eerste netwerkborrel in Antwerpen op de planning! Wil je er bij zijn koop op tijd je kaartje!


Vrijdag 17 maart | Amsterdam

Tijdens deze netwerkborrel op vrijdag 17 maart viert De Interieur Club zijn 2 jarig bestaan op een toffe locatie in Amsterdam. De locatie onthullen wij zeer binnenkort. Koop hier je ticket (laatste kaarten) via de website.

Vrijdag 12 mei | Antwerpen

Vanwege het grote aantal luisteraars van onze podcast organiseren wij op vrijdag 12 mei onze eerste netwerkborrel voor interieurprofessional in Antwerpen. Alle early bird kaarten gingen heel snel. Koop hier je ticket voor de netwerkborrel in Antwerpen. Toffe locatie onthullen wij snel!

De Interieur Club Podcast

Iedere maandag om 12.00 uur staat er een nieuwe aflevering online op de bekende podcastkanalen. Abonneer je op onze podcast zodat je altijd een melding krijgt zodra er een nieuwe podcastaflevering online staat.


Afgelopen weken te gast geweest in De Interieur Club Podcast: actrice Carice van Houten over collab met POLSPOTTEN, stylist Roos Reedijk over Kopen zonder kijken, ontwerper Monique des Bouvrie, kleurexpert Marie-Gon, Borre Akkersdijk, stylist Eva van de Ven, trendanalist Christine Boland, trendforecaster Jan Agelink, ELLE Decoration Evelien Reich en velen anderen!


Comentários


Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page