top of page

Opvallen als interieurprofessional in een verzadigde markt?

Ben jij een interieurprofessional die van alle markten thuis is, maar nergens echt specialist in is? Indien je voldoende (en de juiste) klanten weet aan te trekken is dat prima. Maar heb je niet voldoende klanten of niet de juiste klanten?


Er zijn al heel interieurprofessionals en er komen er ieder jaar ook weer heel veel bij. De interieuropleidingen zitten vol maar de markt is al aardig verzadigd. Er is dus heel veel aanbod in diensten maar een beperkt aantal klanten. In een verzadigde markt is een specialisme heel belangrijk!

Jezelf neerzetten als een merk voor een specifiek publiek, maakt je niet alleen geloofwaardiger dan je algemenere concurrenten. Het zorgt ook voor een meer gefocuste bedrijfsaanpak. Jij moet het makkelijk maken voor klanten om te zeggen: “Dit is de perfecte interieurprofessional voor mij.”


Hoe val je op in de verzadigde interieurbranche?


1. Ga uit van je eigen kracht

Ga onderzoeken waar jij blij van word en waar jij goed in bent. Ben jij authentiek of is jouw aanbod een kopie van andere interieurprofessionals? Wat gaat je makkelijk af en waar zou je expert in kunnen zijn? Net gestart? Juist dan is het goed om dit te onderzoeken zodat jij jezelf direct stevig neerzet. Al wat langer bezig maar niet de juiste klanten? Ga aan de slag met je personal brand!


2. Vraag jezelf af waarom klanten voor jou zouden moeten kiezen

Ga jezelf de juiste vragen stellen. Kijk eens goed naar je website of laat iemand anders er naar kijken. Zijn je teksten on point en duidelijk? Ben jij aantrekkelijk genoeg voor klanten? Wat communiceer je eigenlijk en doe je dit op een consistente en professionele manier op al je social media kanalen?


3. Weet wat je valkuilen en talenten zijn en zet deze strategisch in

Heb jij je talenten en valkuilen goed in kaart gebracht? Zet jij je talenten goed in en ben jij bezig met het ontwikkelen van je valkuilen? Durf jij kritisch te zijn naar jezelf?


Heb je hier hulp bij nodig? Ga aan de slag en ga jouw personal brand nu professioneel neerzetten! 28 september begint de cursus Opvallen in de interieurbranche weer. In 3 modules ga jij stappen zetten om jezelf te onderscheiden.


Doe jij mee met de cursus opvallen in de interieurbranche?

Deze praktische cursus van personal branding expert Olaf Korsten heeft alles wat jij nodig hebt om jezelf stevig neer te zetten. Wij gaan aan de slag met maximaal 8 deelnemers met vragen zoals:

 • Wie ben ik?

 • Waar sta ik voor?

 • Hoe communiceer ik dat?

 • Welke vaardigheden en competenties zijn belangrijk voor jou als interieurprofessional?

 • Wat zijn mijn valkuilen en talenten als ondernemer?

 • Hoe zet ik mijn talenten effectief in? En hoe zet in mijn valkuilen om in ontwikkelpunten?

Het zit er allemaal in! Een live kick-off in Amsterdam, 3 modules en 3 live sessies om de opdrachten te bespreken!


Ga jij aan de slag met je personal brand? Nog 5 plekken, start jij ook op 28 september?


Comentarios


Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

 • Instagram De Interieur Club
 • linkedin
 • Spotify
 • Apple Music
 • De Interieur Club Podcast
 • Black Youtube Icoon
bottom of page