top of page

PAN Amsterdam van 19 - 26 november, wat is er te zien?

PAN Amsterdam, dé jaarlijkse kunstbeurs in de RAI. Van 19 tot en met 26 november kan je allerlei vormen van kunst bewonderen. Kunstwerken uit de hele wereld komen samen, ontdek welke verhalen hierachter schuilgaan!


Al 35 jaar tonen kunsthandelaren, antiquairs en galeriehouders er hun beste stukken op het gebied van kunst, antiek en design. Om onze 100ste aflevering van De Interieur Club Podcast te vieren mogen wij kaarten weggeven voor de speciale interieurdag op vrijdag 24 november! Hieronder staat het programma, de link en code voor een gratis ticket (OP = OP, normaal 24 EUR p.p.)


De gratis tickets zijn inmiddels allemaal vergeven. Je kan nog wel met 50% korting op een online ticket naar binnen bij PAN Amsterdam. Dit is de kortingscode: INTERIEURXPAN23


Wil jij kunst beter toepassen in je interieurprojecten? Wil je meer kennis opdoen over kunst? Op vrijdag 24 november is het dé interieurdag op PAN Amsterdam met een mooi programma voor interieurprofessionals.


Kom jij ook op vrijdag 24 november naar PAN Amsterdam? De kunstbeurs is geopend van 11.00 tot 18.00 uur. Lees hieronder wat er allemaal te zien is en het programma!


Wat is er te zien op PAN Amsterdam?

Toonaangevende kunsthandelaren presenteren bij PAN Amsterdam de mooiste topstukken in hun collectie. PAN Amsterdam, de grootste nationale kunstbeurs met 125 deelnemers uit Nederland, de Verenigde Staten, Duitsland, Frankrijk, België, Engeland en Italië. Ze tonen een topaanbod van moderne en hedendaagse kunst, design en fotografie, naast een sterke vertegenwoordiging van oude meesters, 19e-eeuwse schilderijen, zilver, Aziatische kunst en voor het eerst ook Afrikaanse hedendaagse kunst.


Een tour over PAN Amsterdam leidt bezoekers langs eeuwen kunstgeschiedenis. De ruim 35.000 bezoekers die PAN Amsterdam jaarlijks trekt zien een internationaal kunstaanbod dat meer dan 5.000 jaar kunstgeschiedenis omvat, dus een perfecte plek om kunst te vergelijken en verrassende vondsten te doen.


Bovendien wordt elk object door 80 onafhankelijke experts gekeurd op kwaliteit, echtheid en conditie, waardoor de getoonde kunst met vertrouwen gekocht kan worden. Met prijzen die variëren van € 500 tot € 500.000 trekt de beurs een breed publiek: van jong tot oud, van vermogend tot minder vermogend en van ervaren kunstkoper tot beginnend liefhebber. En op vrijdag 24 november, interieurprofessionals!


Het PAN Podium en het programma op vrijdag 24 november!

Vrijdag 24 november staat PAN in het teken van interieur. De kunstbeurs is van 11.00 tot 18.00 uur geopend. Er is een speciaal programma voor interieurprofessionals waaronder De Interieur Club Live Talks op het PAN Podium gehost door Mark Timo en Gertrude van den Brink. Jij kan PAN Amsterdam deze dag gratis bezoeken. Link naar tickets zie onderaan artikel!


24 NOV | 14:00 - 14:45 uur | MEET & BUBBLES ATKRIS STUDIO | Stand 23

Kom je ook naar de interieurdag op PAN? Gertrude & Mark Timo starten de interieurdag om 14.00 uur bij stand 23 bij Krista van Oudheusden van AtKris Studio. Leuk om je daar te ontmoeten met een glaasje bubbles!


AtKris Studio presenteert Italiaanse, Franse en Nederlandse stukken in een combinatie van verschillende stijlen, materialen en designers.


24 NOV | 15.00 – 15.45 uur | MEET & GREET DAB STUDIO | Stand 111

Dennis en Lotte Bruns van DAB studio ontwerpen dit jaar de stand van Residence tijdens PAN Amsterdam. Tijdens de kunstbeurs kan jij het ontwerpduo ontmoeten en vragen stellen. Bij de Residence stand (nummer 111) vertellen zij jou graag hoe ze tot dit ontwerp zijn gekomen. Wat zijn de gedachten geweest voor het ontwerp van deze stand van 24m2? Waar hebben zij inspiratie vandaan gehaald? Meet Dennis en Lotte op 24 november om 15:00 uur tijdens de interieurdag!


24 NOV | 15.00 - 15.30 uur | TALK met Roel Marius Brouwer en Anke van Goor | Stand 136

Op vrijdag 24 november geeft Roel Marius Brouwer samen met Anke van Goor een interactieve talk in de stand van Vanderven Oriental Art, over de impact van diverse soorten textiel in het interieur. Hoogwaardige wandbespanning, meubelbekleding, passementerie en accessoires, brengen - samen met mooie meubels en kunstvoorwerpen - het interieur tot een elegant en samenhangend geheel. Daarnaast komen door het gebruik van de juiste materialen de individuele kunstvoorwerpen nog beter tot hun recht.


24 NOV | 16.00 – 16.45 uur | WHEN DESIGN MEETS ART | PAN Podium

Mark Timo gaat in gesprek met design curator en oprichter van Masterly Milaan, Nicole Uniquole, over de kruisbestuivingen in de wereld van kunst en design. Ook kan je vragen stellen aan Nicole Uniquole! Er is beperkt plek in de zaal dus zorg dat je op tijd bent.


24 NOV | 17.00 - 18.00 uur | VORMGEVEN MET KUNST | PAN Podium

Gertrude van den Brink spreekt met Krista van Oudheusden, oprichter AtKris, Mia Karlova, oprichter van Mia Karlova Galerie en de nieuwe hoofdredacteur van Residence Magazine a.i., Carlein Kieboom, over het toepassen van kunst en design in je interieurprojecten. Er is beperkt plek in de zaal dus zorg dat je op tijd bent.


Gratis ticket voor vrijdag 24 november

Omdat wij onze 100ste podcastaflevering vieren mogen wij kaarten voor de interieurdag op vrijdag 24 november. (OP=OP) Wil jij PAN Amsterdam bezoeken en meer kennis opdoen over het toevoegen van kunst in je interieurontwerp? Met de code BTDICPAN kun je hier een gratis ticket regelen voor de interieurdag!*


* OP = OP en kaartje geeft alleen toegang op de interieurdag op vrijdag 24 november. Indien tickets op zijn kan je nog wel met de kortingscode INTERIEURXPAN23 50% korting krijgen op een online ticket!


In dit nieuwe boek leggen Nadine van den Bosch en Nienke van der Wal uit waarom je kunst zou kunnen kopen, wat je moet weten voor je tot de aanschaf over gaat, hoe de kunstmarkt werkt, waar je het beste kunt kopen, hoe je het werk de beste plek in een huis geeft en alles wat je verder nog moet weten over bijvoorbeeld transport en het verzekeren van een kunstwerk.


Kortom: dit is hét boek voor interieurprofessionals die serieus met kunst aan de slag willen gaan.Heb je de laatste podcast al beluisterd met Mart Visser? Volg onze podcast op je favoriete podcastkanaal zodat je geen podcast meer mist! Ga hier naar Spotify of Apple.


Comentários


Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page