top of page

Podcast Maart: Liza Wassenaar, het ondernemersverhaal van Kisch, WorkingBert en AI gebruiken voor je marketing!

Deze maand bestaat De Interieur Club 3 jaar! Inmiddels hebben wij al 116 afleveringen gemaakt van onze podcast, veel interieurprofessionals mogen helpen met hun interieurbedrijf en events georganiseerd waar mooie connecties zijn ontstaan. Iedereen onzettend veel dank voor het volgen, luisteren, deelnemen, meewerken en alle support afgelopen 3 jaar. Komende maanden hebben wij ook weer veel toffe activiteiten voor jou klaar staan!Gasten en onderwerpen in maart: Liza Wassenaar, het ondernemersverhaal van Kisch, WorkingBert en AI gebruiken voor je marketing!


Maandag 4 maart: Liza Wassenaar

Liza Wassenaar won in december de prijs voor interieurtalent van het jaar bij De Interieur Club Awards! In deze aflevering hoor je het verhaal van één van de stylisten bij vtwonen. Haar stijl is warm en vol detail. Haar producties zijn verfijnd tot in de puntjes. Zo geeft zij ieder accessoire een eigen plekje en brengt daarmee leven in de styling.


In 2016 studeerde Liza af aan de Artemis Academie in Amsterdam in de richting styling. Ze ging na haar studie direct aan de slag bij vtwonen, eerst als stagiair, daarna als freelancer en tegenwoordig hoort zij bij het vaste team van stylisten. In korte tijd werd Liza al snel bekend als stylist bij vtwonen door het tv-programma Weer verliefd op je huis (elke zondagavond te zien op SBS6).


Maandag 11 maart: Het ondernemersverhaal van interieurbedrijf J. Kisch & Zonen

In deze aflevering duiken we in het inspirerende verhaal van het interieurbedrijf J. Kisch & Zonen, gerund door twee broers en een zus. Michael, Natascha en Jeremy delen in deze aflevering met Mark Timo hun ervaringen, uitdagingen en successen terwijl ze samen navigeren door de wereld van ondernemerschap in de interieurbranche.


Interieurbedrijf Kisch is al 128 jaar dé groothandel voor al je meubelbeslag, deurbeslag, en zit-sta werkplekken. Dit altijd met het Kisch DNA in het achterhoofd: elke dag beter worden en altijd in ontwikkeling zijn. Persoonlijke service is erg belangrijk voor deze interieurondernemeing en ze willen dat klanten zich onderdeel voelen van de Kisch familie.


Maandag 18 maart: The Road to Masterly deel 3 | WorkingBert

Volgende maand begint Milaan Design Week! Ben jij er klaar voor? In aanloop naar het designevent van het jaar hebben wij drie afleveringen gemaakt: The Road to Masterly Milaan. Te gast waren, deelnemers van het Nederlandse Paviljoen in Milaan, interieurontwerper Richard Hutten, ontwerper Carina Riezebos. In de laatste aflevering is WorkingBert samen met Nicole Uniquole te gast.


In 2023 stond Bert Timmermans van Workingbert ook op Masterly Milaan. Hij toonde zijn nieuwe gordijnontwerp, HEIZU. Het gordijn in een 5 bij 10 meter in-situ display werd getoond in Palazzo dei Giureconsulti, en is ontwikkeld op basis van experimenten met spuitverf op in de stad geplukt onkruid als sjabloon.


Maandag 25 maart: Hoe kan je AI inzetten voor de marketing van je interieurbedrijf?

Artificial intelligence (Kunstmatige intelligentie) kun je inzetten voor de marketing van je interieurbedrijf. Onze gasten geven tips en trics hoe je sneller en beter content kan maken voor je social media maar ook voor je website en andere marketing activiteiten! Te gast bij Gertrude van den Brink zijn Ruben Nieuwenhuis en Roel de Jong.In februari hebben wij vier mooie afleveringen gemaakt van De Interieur Club Podcast. Heb jij ze allemaal al beluisterd? Check hier alle afleveringen op Spotify!Comments


Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com