top of page

Terugblik en foto's van De Interieur Club X ELLE Decoration netwerkborrel 16 september tijdens GLUE

Wat was het tof op vrijdag 16 september op onze uitverkochte netwerkborrel! Meer dan 350 interieurprofessionals bij elkaar tijdens GLUE Amsterdam, het designweekend van Amsterdam!


Tijdens de borrel zijn er veel foto's (bijna 100) gemaakt door Barbara Ammerlaan van Bamos Concepts. Het netwerkevent was alweer de 5de editie van onze netwerkborrel voor interieurprofessionals. En de volgende editie staat al te trappelen op vrijdag 2 december! Kaartverkoop is al gestart!

In het ANDAZ Hotel op de Prinsengracht, volledig ontworpen door de beroemde Nederlandse architect Marcel Wanders, hebben wij het tweede seizoen van De Interieur Club Podcast gevierd en heeft ELLE Decoration haar nieuwste nummer gelanceerd.


In haar fonkelnieuwe nummer duikt ELLE Decoration in digitaal design. Want dat rendering en 3D-design aan een opmars bezig zijn, valt niet te ontkennen. Menig designer laat de fantasie de vrije loop en creëert meubels, huizen, zelfs complete droomwérelden op de computer. En die renders dienen tegenwoordig niet meer alleen als inspiratie, maar worden steeds vaker werkelijkheid. Een goede ontwikkeling? Of is er ook een keerzijde? In de nieuwste ELLE Decoration (mét fantastische digitaal ontworpen cover) lees je er alles over.

Wij willen iedereen bedanken voor het komen en natuurlijk ook het ANDAZ Hotel voor de gastvrijheid en ELLE Decoration en GLUE Amsterdam als partners!Vergeet niet je ticket voor de 6de editie op vrijdag 2 december te kopen (EARLY bird kaarten zijn al uitverkocht)! Locatie in Amsterdam onthullen wij binnenkort!


Bedankt dat je er was en tot de volgende keer!


Comments


Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page