top of page

Wat doet interior designer GPT?

Je kent natuurlijk ChatGPT al maar wist je dat er voor specifieke vakgebieden of taken ChatGPT betere tools heeft? Dat zijn de custom GPT's. ChatGPT is vooral gericht op algemene taken en met deze custom GPT's krijg je betere antwoorden en oplossingen. Voor interieurprofessionals is er bijvoorbeeld interior designer GPT.


Sinds kort zijn de Custom GPT’s van ChatGPT beschikbaar voor iedereen. Eerst was het bouwen en gebruiken van deze maatwerk-chatbots alleen beschikbaar voor betalende klanten. Maar goed nieuws, iedereen mag nu gebruik maken van de specifieke GPT's uit GPT Store.Wat doet deze Custum GPT - interior designer GPT?

Je kan gerichtere taken vragen aan deze GPT echt gericht op het ontwerpen van een ruimte. Hoe werkt dat dan? Hier een 4 voorbeelden van vragen die je kant stellen:


1. Analyseer de ruimte op de foto

Je kan een foto van een ruimte uploaden en aan interior designer GPT vragen de ruimte te analyseren. Je krijgt dan specifieke informatie over de meubels, verlichting, indeling etc. Je krijgt ook adviezen hoe je de ruimte beter zou kunnen inrichten.


2. Je kan specifiek advies vragen

Je kan bijvoorbeeld vragen hoe je een klein kantoor groter kan laten lijken door slimme oplossingen toe te voegen.


3. Kleuradvies

Je kan interior designer GPT vragen om kleuradvies voor bijvoorbeeld een slaapkamer die je in een bepaalde stijl zou willen ontwerpen


4. Je kan een foto uploaden en om een nieuw ontwerp vragen

Upload een foto van bijvoorbeeld een slaapkamer en vraag aan ChatGPT om deze te herontwerpen. Je zal versteld staan van de adviezen die je krijgt!


Heb jij de podcast al geluisterd over de 5 AI-Tools voor interieurprofessionals? In aflevering 130 hoor je alles over AI!Comments


Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page