top of page

Wat is er dit jaar te zien op ARCHITECT@WORK? (+gratis ticket)

Op woensdag 27 en donderdag 28 september vindt de beurs ARCHITECT@WORK plaats op het Taets Art and Event Park op het Hembrugterrein in Zaandam. Een interessante vakbeurs voor interieurprofessionals met een focus op nieuwe producten en innovaties.


Ben jij een ontwerper of architect dan is het zeker de moeite waard om hier langs te gaan om de nieuwe interieurproducten en toepassingen te zien van meer dan 160 interieurbedrijven. Jij krijgt gratis toegang tot ARCHITECT@WORK na voorregistratie via deze link (ter waarde van 100 EUR).


Wij lichten vier van de deelnemende interieurbedrijven op ARCHITECT@WORK voor jou uit!


iGuzzini

iGuzzini presenteert een nieuw tijdperk van verlichting en introduceert zijn nieuwste innovaties op Architect@Work Amsterdam, met de producten: Libera, Crystal, Allure en BeTwo. Libera zet een nieuwe standaard voor veelzijdigheid en onbeperkte mogelijkheden. Crystal levert waarde aan het plafond en in elke ruimte. De harmonieuze samensmelting van vorm en functie definieert Allure, waardoor het een belichaming is van moderne buiten esthetiek. En BeTwo, twee losse elementen waarvan de essentie is om een dunne lijn van schaduw samen te stellen, om lichtheid te benadrukken.


Cosentino

Cosentino presenteert tijdens ARCHITECT@WORK haar nieuwste Silestone Le Chic collectie, alsook wand- en vloerafwerkingen en producten uit de nieuwe C·Bath badkamercollectie.


Silestone Le Chic, een collectie met geavanceerd design dat de schoonheid van geaderde patronen en alle elegantie en verfijning van Silestone toont. Le Chic bevat zes nieuwe ontwerpen en patronen met expressieve aders en metallic accenten die contrasteren tegen neutrale achtergronden.

C·Bath is het allesomvattende nieuwe concept van Cosentino om de badkamer opnieuw vorm te geven door middel van design en technologie. Een compleet beeld vanuit een nieuw perspectief met wand- en vloerbekleding, werkbladen, douchebakken, wastafels en meubels vervaardigd met de ultramoderne Cosentino materialen Silestone, Dekton en Sensa.


DecoLegno

DecoLegno zal bij ARCHITECT@WORK de Durasein® solid surface collectie presenteren. En op slechts 8 minuten rijden vanaf het Hembrugterrein bevindt zich de showroom van DecoLegno. Dé ideale gelegenheid voor jou om een bezoek te combineren. DecoLegno heeft een mooi programma met interessante gastsprekers. Allemaal professionals uit de wereld van architectuur en interieur die jou komen inspireren met hun verhaal!

Op woensdag 27 september ben je vanaf 13.00 uur welkom in de showroom van DecoLegno. Het officiële programma start om 13.30 uur met de volgende lezingen:

  • “Creating positive spaces for Cognitive & Sensory wellbeing” door Anne Wagemaker, Concept Designer bij Interface

  • “Het creëren van nieuwe ruimtes met systeemwanden” door Bas Witzier, Manager Business Development bij Plan Effect

  • “Bouwen voor de toekomst” door Steven Brunsmann, Architect bij Nunc Architecten

Vanaf 16.00 uur sluit DecoLegno het programma af met een uitgebreide borrel. Wil je erbij zijn? Meld je hier aan! Adres: Rak 139, 1551 NC Westzaan. Gratis parkeren


JUNG

Tijdens de beurs kan je de LS TOUCH komen ontdekken. De ruimtecontroller combineert 32 KNX-functies tot de ultieme tool om je leven en je huis mee in goeie banen te leiden.

In de constante zoektocht naar vernieuwing verpakt in vooruitstrevend design, presenteert JUNG LS TOUCH: een smarthome-bedienpunt met de discrete maatvoering van een schakelaar. De slimme domotica-regelaar bestuurt alle functies in de woning, van zonwering en temperatuurregeling tot binnen- en buitenverlichting. Door in totaal 32 functies aan te bieden, wil LS TOUCH zo alle commando’s centraliseren en het besturen van een KNX smarthome-systeem naar het volgende niveau van gebruiksgemak stuwen.


Wil je meer informatie over ARCHITECT@WORK en deze vakbeurs gratis bezoeken? Meld je dan hier aan!


Comments


Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page