top of page

Wat zijn de beste buitenlandse interieurmagazines en woonbladen?

Wat zijn de beste buitenlandse interieurmagazines en woonbladen? Ben je op zoek naar wooninspiratie van over de hele wereld? In dit artikel hebben wij de beste interieurmagazines voor jou op een rijtje gezet die je gelezen moet hebben voor de beste buitenlandse interieurtrends.



Wij vullen onze lijst graag verder aan dus heb jij een buitenlandse interieurmagazine die er ook tussen moet staan? Laat weten welke internationale woonbladen jij graag leest en stuur ons een mailtje: contact@deinterieurclub.com.


De beste buitenlandse interieurmagazines en woonbladen op een rijtje!


1. Wallpaper

Wallpaper magazine is gericht op design, architectuur, mode, reizen, kunst en lifestyle. Het tijdschrift werd in 1996 in Londen gelanceerd door de Canadese journalist Tyler Brûlé en de Oostenrijkse journalist Alexander Geringer.



2. ELLE Decor

De Nederlandse versie ELLE Decoration van hoofdredacteur Evelien Reich ken je vast al. De buitenlandse versie zijn ook zeker aan te raden! In veel landen is ELLE Decor ook te lezen bijvoorbeeld Italië, Mexico, Engeland en Australië.



3. Architectural Digest Magazine

Carice van Houten gaf begin 2022 een uniek kijkje in haar huis in Architectural Digest Magazine. Niemand minder dan interieur stylist Nicole Dohmen van Atelier ND nam haar woning onder handen en in Architectural Digest magazine werd het eindresultaat getoond.



4. Dwell Magazine



5. House Beautiful



6. The world of interiors

7. Milk Decoration

8. Frame Magazine

9. Rum International

10. Domus Magazine

11. Sleeper Magazine

12. Nordic Living

13. The Colourist

14. Attitude Interior Design Magazine

15. Ark Journal

16. Imagicasa


Heb jij nog een mooie aanvulling? Laat weten welke internationale woonbladen jij graag leest en stuur ons een mailtje: contact@deinterieurclub.com.


Luister je al naar de wekelijkse podcast voor interieurprofessionals en interieurondernemers? Luister in je favoriete podcast app. Kijk hier om alle afleveringen te zien!



Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page