top of page

De Interieur Club Podcast juni: Mariska Jagt, Olaf Korsten, Laura Hindriks en Roel Marius Brouwer

In juni nog een paar stevige onderwerpen met wederom hele leuke gasten in De Interieur Club Podcast! Nog even aan de slag met je interieurbedrijf en inspiratie voordat de zomervakantie begint. Iedere maandag om 12.00 uur gehost door Mark Timo en te beluisteren op onze website en op je favoriete podcastkanaal bijvoorbeeld Spotify en Apple Podcast.


Dit zijn de onderwerpen en gasten voor de maand juni voor De Interieur Club Podcast:


Podcast maandag 5 juni: Het DNA van studio Mariska Jagt

Te gast zijn interieurontwerper Mariska Jagt en Kim de Vaal van Cosentino. Mariska heeft goed nagedacht over het DNA van haar interieurstudio. Zij bieden eigentijdse totaalconcepten aan, waarbij de uitvoering de ontwerpen volledig tot hun recht komen. Het bevlogen en betrokken team wijkt af van de gebaande paden en gaat nét een stapje verder om interieurs te ontwerpen die de verwachtingen overstijgen.


Hoe komt het DNA terug in de projecten die Mariska doet? Hoe zorgt ze dat alle projecten uniek zijn maar het DNA er wel in terug te zien is? Wat is belangrijk aan de partners waarmee ze samenwerkt? Bij Mariska zijn onder andere de personal touch en een hoge graad van hospitality belangrijk, net als bij Cosentino.


Kim de Vaal is Designer Sales Manager bij Cosentino en werkt veel samen met interieurprofessionals. Kim gaat onder andere vertellen over de collectie met de vier nieuwste kleuren geïnspireerd op de hartslag van de stad! Een collectie vol energie waarmee je ruimtes creëert die een verhaal vertellen met een urban design, geproduceerd met de duurzame HybriQ+® technologie. Jij kan bij deze lancering zijn op 21 juni. Je kan je hier aanmelden!


Podcast maandag 12 juni: Jezelf en je interieurbedrijf stevig neerzetten?

In deze podcast zijn personal branding expert Olaf Korsten en Denise van Interieurstudio Vooges over de stappen die zij heeft gezet om zich te positioneren en onderscheiden van anderen als interieurontwerper. Wat zijn haar drijfveren zijn als interieurontwerper? En hoe zet ze dit in om de juiste klanten aan te trekken?


Denise is al ruim 15 jaar werkzaam in de interieurbranche en een aantal jaar geleden zette ze interieurstudio Vooges op. Haar passie is een droominterieur te combineren met een praktisch interieur. Door de woonwensen goed in kaart te brengen creëert ze een interieurontwerp dat de identiteit van de klant weerspiegelt en past bij hun levensstijl.

Personal Branding expert Olaf Korsten weet als geen ander welke vaardigheden je nodig hebt om succesvol te zijn in je werk, en dus óók als (startende) interieurondernemer! Olaf Korsten geeft bij Academie de cursus opvallen in de interieurbranche. Hierin staat het ontdekken van je identiteit centraal en leer je hoe je deze naar buiten toe communiceert.


Podcast maandag 19 juni: Projectbegeleiding, hoe pak je dat goed aan?

Te gast interieurontwerpers Laura Hindriks en Linda Reichardt van Studio VOI. In deze podcast gaan wij het hebben over projectbegeleiding. Dit is voor veel interieurprofessionals ook onderdeel van het werk. Hoe kun je jouw rol als projectbegeleider richting je klant invullen?


Welke vormen zijn er om binnen je projecten je klant te ontzorgen. Hoe pak je dit concreet aan? Laura en Linda leggen uit waar je op moet letten, hoe je een planning maakt en welke verantwoordelijkheden en risico's er zijn.


Linda heeft samen met Joachim van Osch studio VOI opgericht. Daarbij hebben zij hun talenten voor interieur ontwerp, meubelmaken en project management gebundeld. Samen creëren ze prachtige interieurs die modern, luxueus en super functioneel zijn. Met studio VOI willen ze allround design projecten realiseren waarmee ze graag alle verwachtingen overtreffen.


Laura is al vaker in onze podcast te gast geweest en heeft al veel interieurprofessionals geholpen met haar ondernemersprogramma in De Interieur Club Academie. Als ervaren interieurontwerper en businesscoach begrijpt ze als geen ander hoe het werkt. Ze weet hoe de interieurbranche in elkaar zit, wat je nodig hebt om jouw vak uit te oefenen en te bouwen aan een succesvol bedrijf.


Podcast maandag 26 juni: Waar moet je aan denken bij een fotoshoot van je interieurproject?

Twee experts zijn te gast op het gebied van interieurfotografie interieurfotografen Gertrude van den Brink en Roel Marius Brouwer. Zij gaan allebei tips en trics delen hoe jij een fotoshoot goed moet aanpakken. Roel Marius is fotograaf gericht op het vastleggen van interieurs van hotels en lifestyle brands, in combinatie met styling! Je kunt hem een ware interiorlover noemen!


Toen het interieur van zijn eigen huis in Laren vorm begon te krijgen plaatste Roel een aantal foto's op Instagram. “Ik was trots op wat ik had neergezet en wilde anderen laten zien hoe ze met een paar handige trucs budgetproof hun eigen knusse plek konden creëren.” Die foto's werden al snel opgepakt door het interieurmagazine Residence.


Bij De Interieur Club Academie heeft interieurfotograaf Gertrude de cursus interieurfotografie ondergebracht waarbij je aan de hand van haar kennis leert om de beste foto's te maken. Op 11 september begint deze cursus weer!


De netwerkborrel voor de interieurbranche!

Er komt weer een leuke netwerkborrel aan op vrijdag 15 september tijdens GLUE Amsterdam. Koop op tijd je kaartje want de borrels zijn snel uitverkocht!


Voor wie? Interieurprofessionals breed! Dus ben je (startende) interieurontwerper, stylist, architect? Maar ook interieurstudenten of twijfel je nog om te werken in de interieurbranche? Vertegenwoordig je een merk, leverancier, fabrikant of heb je een interieurwinkel of webwinkel? Iedereen die werkt of een link heeft (of wil maken) met de interieurwereld is welkom. Koop hier je kaartje!


Commentaires


Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page