top of page

De vakjury voor de Masterly Milano Award 2023 bekend!

Over een paar weken is het zover de Salone in Milaan, de grootste interieur- en designbeurs ter wereld! Voor veel interieurprofessionals is dit dé interieurbeurs van het jaar, niet alleen vanwege de beurs maar ook omdat de hele stad wel betoverd lijkt. Dit jaar is de zevende editie van Masterly – the Dutch in Milano van 18 tot 23 april in het Palazzo dei Giureconsulti. Dit is dé plek voor de collecties van meer dan 80 Nederlandse ontwerpers en bedrijven. Eén van de deelnemers ontvangt dit jaar De Interieur Club X Masterly Milano Award 2023.

Een 3-koppige jury gaat beslissen wie er met deze award naar huis zal gaan. De award gaat naar de meest opvallende, fascinerende, inspirerende of innovatieve deelnemer. De speciale award zal dit jaar gemaakt worden door Sodalime.


De vakjury voor de Masterly Milano Award 2023 bestaat uit:

Nicole Uniquole

Nicole Uniquole is de drijvende kracht achter Uniquole en Masterly Milaan. Ze heeft de afgelopen jaren naam gemaakt als curator en internationaal opererend zelfstandig tentoonstellingsmaker en artdirector op het snijvlak van historisch en hedendaags ontwerp.

Foto Renata Dutrée. Look Edwin Oudshoorn

Trendanalist Christine Boland

Christine Boland is trendanalist en consultant in consumententrends op een zeer breed gebied. Haar grote kracht is dat zij op heldere wijze maatschappelijke trends en ontwikkelingen analyseert en in kaart brengt en van daaruit laat zien hoe zich dat manifesteert in vormentaal en design.

Mark Timo

Mark Timo is interieurontwerper en bekend als de presentator van De Interieur Club Podcast. In deze wekelijkse podcast ontvangt hij diverse professionals uit de interieur- en designbranche. De Interieur Club is het platform waar veel interieurprofessionals inspiratie vandaan halen en bekend van de netwerkborrels waar zij veel interieurprofessionals met elkaar weten te verbinden.

Wil je erbij zijn in Milaan?

Tijdens de netwerkborrel op woensdag 19 april zal De Interieur Club X Masterly Milano Award uitgereikt worden. Er zijn nog een paar laatste kaarten voor deze netwerkborrel voor interieurprofessionals. Dit is hét must-go event om te netwerken en al je interieurcollega's te ontmoeten. Wil jij Nederlandse designers en interieurbedrijven ontmoeten die in Milaan staan? Of tips krijgen van je interieurcollega's waar je deze week zeker heen moet? Regel hier je kaartje: https://www.deinterieurclub.com/masterly-milaan-interieur-club

Podcast met Nicole Uniquole

In aflevering 69 van De Interieur Club Podcast was Nicole Uniquole te gast bij Mark Timo. In de podcast vertelt Nicole alles over Masterly Milaan. Wie is Nicole? Hoe is Masterly ontstaan? En wat kun jij verwachten dit jaar? Je kunt de podcast beluisteren hier op de website van De Interieur Club of op de bekende podcastkanalen.


Comments


Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page