top of page

Gratis kaartje voor Design District Rotterdam in juni?

Maandag 16 mei zijn de oprichters Marnon & Evelien van Design District Rotterdam te gast in Interieur Talk om 12.00 uur.

We gaan het natuurlijk hebben over dit vakevent in Rotterdam. Ook zijn Gaby van Burik van Burik & Burik en Pascal Zegers van Design Tales te gast. Zij staan beiden op de beurs dit jaar!


Design District is het jaarlijkse trefpunt voor interieurprofessionals dat je niet mag missen! Ontmoet je branchegenoten en bekijk de presentaties van ruim 150 designmerken op de beursvloer in de prachtige, monumentale Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Je hoeft niet ver van huis voor een dag bomvol inspiratie!


Luister maandag 16 mei live mee om 12.00 uur via Clubhouse. Als je live meeluistert mag je ook vragen stellen!

Gratis kaartje voor Design District

Ook deze 19e editie is er een mooie mix van gevestigde merken die hun langverwachte collecties tonen en nieuwkomers die voor het eerst op Design District presenteren. Meer informatie en een complete deelnemerslijst vind je op www.designdistrict.nl.


Speciaal voor de luisteraars van De Interieur Club Podcast zijn er een aantal gratis toegangsticket beschikbaar t.w.v. € 30 beschikbaar. OP = OP

Ga via de onderstaande link naar de registratiepagina, laat je gegevens achter en ontvang een persoonlijk toegangsticket voor Design District op 8-9-10 juni 2022.


Registreer hier en ontvang een toegangsticket t.w.v. € 30 →


Van Nelle Fabriek

Voor de 19e editie van Design District keren we terug naar de gebruikelijke plek in de agenda, namelijk begin juni. De monumentale Van Nelle Fabriek zorgt weer voor het inspirerende decor voor de vakbeurs voor interieurdesign.

Design District is in 2002 begonnen in Nederland onder de naam 100% Design. Het evenement heeft altijd plaatsgevonden in bijzondere en historierijke locaties zoals de Cruise Terminal Rotterdam, de Van Nelle Fabriek en het Hembrugterrein in Zaandam. Het evenement is uitgegroeid tot toonaangevend in Nederland. Mis het niet: kom in contact met vakgenoten en laat je inspireren!


Heb jij je al aangemeld voor een van onze toffe cursussen of events?Comments


Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page