top of page

Dit is de vakjury van De Interieur Club Awards 2023!

Op vrijdag 15 december worden De Interieur Club Awards 2023 weer uitgereikt. Ook dit jaar gaan wij weer op zoek naar de beste interieurprofessionals van Nederland en België. Na het grote succes in 2022 in The Valley gaan wij wederom deze prijs voor de interieurbranche organiseren tijdens onze netwerkborrel! Dit keer in Utrecht! Deskundigen uit het interieurvak gaan de genomineerden bepalen en jij mag vanaf 1 november stemmen voor degene waarvan jij vind die met de felbegeerde De Interieur Club Awards 2023 naar huis gaan.


Categorieën en tijdsplanning voor De Interieur Club Awards 2023!

Dit jaar hebben wij 3 categorieën voor deze interieurawards. Per categorie gaat de vakjury vier genomineerden bepalen: Dit zijn de categorieën:

  • Interieurprofessional van het jaar

  • Interieurtalent van het jaar

  • Interieurproduct van het jaar

Nadat de jury de genomineerden bekend heeft gemaakt kan jij vanaf 1 november stemmen op jouw favoriet. Je kan stemmen tot en met 30 november!

Wie zijn dit jaar de vakjury voor De Interieur Club Awards 2023?

Dit jaar hebben wij een vierkoppige vakjury. Zij bepalen per categorie de vier genomineerden. Vanaf 16 oktober maken wij de genomineerden bekend en kan jij vanaf 1 november stemmen op je favoriet! Dit is de vakjury van De Interieur Club Awards 2023:


Lorraine Dunkley

Lorraine Dunkley was drie jaar de hoofdredacteur van interieurmagazine Residence. Een toonaangevend magazine dat zich richt op high-end interieur, verrassend design, kunst en bijzondere reisbestemmingen. Ze was verantwoordelijk voor het leiden van het blad en het bepalen van de inhoud en de stijl van het magazine. Voordat ze bij Residence aan het roer kwam te staan, heeft ze voor verschillende organisaties binnen de designwereld gewerkt, waaronder Organisation in Design, Elle Decoration en Crafts Council Nederland. De interieurwereld kent dan ook geen geheimen voor haar.


Eva van de Ven

Eva is een allround styliste die te zien is in het programma "vtwonen, weer verliefd op je huis". Haar werkzaamheden zijn heel divers en nog steeds in ontwikkeling. Van totale make-overs tot korte adviesgesprekken, een ontwerp van scratch of juist de finishing touch. Daarnaast heeft ze een showroom in Amterdam die ze aan het uitbreiden zijn tot ware inspiratieruimte.


Een langdurige droom van Eva is om een eigen productenlijn te ontwerpen en daar is ze het afgelopen jaar flink mee bezig geweest. Zo ontstond er in 2022 een samenwerking met Spinder Design om een eigen kapstokken lijn te ontwerpen die in oktober gelanceerd zal worden. Met haar passie voor interieur en een hoofd dat altijd overloopt met nieuwe ideeën zal het hier niet bij blijven.


Theo-Bert Pot

Interieurexpert Theo-Bert Pot: "Elke dag word ik geïnspireerd door wat ik om heen zie. Ik ben te zien in het TV programma BinnensteBuiten als interieurstylist. Instagram is belangrijk om dagelijks mijn inspiratie te geven en te ontvangen. En werk ik aan verschillende interieur projecten voor particulieren als bedrijven."


"Ik hou van gezelligheid, gooi graag een mix van kleuren en materialen bij elkaar – misschien altijd net iets te veel – zodat je er genoeg ideeën uit kunt halen. Mijn huis is mijn stylinglaboratorium. Daar ben ik altijd aan het schuiven met meubels en accessoires. De verfkwast en ik zijn goede vrienden, want met kleur kun je zó veel sfeer scheppen! Voor een opdrachtgever, of dat nu een bedrijf is of een particulier is, maak ik altijd een uitgebreid moodboard, soms ook in verschillende stijlen, om een idee te geven welke kant we opgaan en zo een weloverwogen keuze te kunnen maken. Uiteindelijk creëren we samen een interieur waar je je thuis voelt en dat eigen en persoonlijk aanvoelt."


Mark Timo - De Interieur Club

Mark Timo kennen jullie natuurlijk als host van De Interieur Club Podcast. De podcast is deze maand alweer begonnen aan het derde seizoen. In de wekelijkse podcast voor interieurprofessionals worden diverse onderwerpen aangesneden door experts en ondernemers. In 2,5 jaar tijd is De Interieur Club hét platform geworden in de interieurbranche met de populaire podcast en netwerkborrels.


"Leren van elkaar en sparren met rolmodellen dat heb ik gemist toen ik zelf als creatieveling begon in de interieurwereld. Daarom zijn wij De Interieur Club gestart!." Vanaf 1 januari word er een Business Club toegevoegd aan De Interieur Club. Bij de Business Club komt een selecte groep professionals regelmatig samen voor verdieping, inspiratie en het vergroten van je netwerk in de interieurbranche!


Was jij vorig jaar bij De Interieur Club Awards 2022? Bekijk hier de aftermovie bij The Valley in Amsterdam! Ben jij er vrijdag 15 december ook bij? Koop hier je kaartje!


Comments


Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page