top of page

Dit zijn de genomineerden voor De Interieur Club Awards 2022!

Wie gaat er naar huis met De Interieur Club Award? Je hebt tot 30 november om te stemmen op jouw favoriete interieurprofessional. Op vrijdag 2 december worden de prijzen uitgereikt in de Molteni&C|Dada Flagship Store in The Valley in Amsterdam!

Door onze vakjury is per categorie een shortlist gemaakt van 3 genomineerden. Uiteindelijk bepaal jij wie er dit jaar met de felbegeerde awards naar huis gaan. De prijzen die te winnen zijn:

  • Interieurprofessional van het jaar

  • Interieurtalent van het jaar

Dit zijn de drie genomineerden voor interieurprofessional van het jaar 2022

Welke interieurprofessional heeft in 2022 indruk gemaakt met zijn of haar interieurprojecten? Wie heeft een mooi interieurmerk of product verder uit kunnen bouwen? Welke professional heeft het interieurvak verder geholpen en is bezig met de volgende stap?


Atelier ND Interior | Nicole Dohmen & Andrea van Well


La Nena | Marcia Godet & Gabriela Soleille


Vonn Jansen | Sophie en Nick Jansen


Lees alles over de genomineerden en breng hier je stem uit!


Dit zijn de drie genomineerden voor interieurtalent van het jaar 2022

Van wie gaan wij de komende jaren nog veel plezier hebben? Wie is er nog niet zo heel lang bezig maar maakt wel al indruk in de interieurbranche? Wie heeft zoveel talent voor het interieurvak en kunnen we niet meer om heen?


Studio Noun | Sandra Keja-Planken

Nox Studio | Anne van Heugten

Betül Canbaz


Lees alles over de genomineerden en breng hier je stem uit!


De Interieur Club Awards vakjury

Fotocredits: Anne Timmer

Evelien Reich - Editor in Chief ELLE Decoration

Twintig jaar lang creëerde Evelien Reich de mooiste stillevens voor tijdschriften als Quote, ELLE Eten, ELLE Decoration, Red en FD Persoonlijk. Als Editor in Chief van ELLE Decoration is Evelien Reich dagelijks bezig met alles wat maar met interieur te maken heeft. Altijd is ze op zoek naar nieuwe inspiratie en de allertofste items. “We willen mensen heel graag inspireren om hun eigen leefomgeving zo fijn en mooi mogelijk te maken, de ruimte waar jij helemaal jezelf moet kunnen zijn, dat moet passen als een maatpak. En daarnaast willen we heel graag laten zien wat er aan komt, waar gaan we met zijn allen naar toe, dus tot over de horizon en alle stappen om daar te komen”.


Linda Lagrand | Interieurontwerper Lagrand Interiors

Fotocredits: Jan Luijk

Linda Lagrand is de oprichter van Lagrand Interiors. Met haar Noorse roots heeft Linda natuur door haar aderen stromen. De stad Rotterdam - haar thuisbasis - voegt dynamiek en spannende elementen toe aan haar interieurs. Ze is een gepassioneerd kunstliefhebber en reist het liefst de hele wereld over. Ze combineert haar liefde voor hotels en mooie restaurants met haar missie om rust en warmte in interieurs te brengen. ‘Een witte muur is een gemist kans’, is haar fameuze uitspraak die haar signatuur onderstreept.


Haar projecten zijn gepubliceerd in o.a. Elle Decoration Nederland en Duitsland, The Wall Street Journal, 25 Beautiful Homes UK en Harper’s Bazaar en ze was eerder dit jaar op tv te zien, waar zij door een cameraploeg gevolgd werd in haar werk als designer.

Jan Agelink | Trendforecaster

In mijn werk als trendforcaster sta ik eigenlijk altijd wel áán, omdat de inspiratie op straat ligt en een winkelbezoek ook meteen een vergelijkend waren onderzoek wordt. Maar ik vind het leuk en doe het met mijn hart, vooral als ik op een designweek in Eindhoven of ergens in het buitenland net afgestudeerde designers, de meest geweldige ideeën zie presenteren. Dan voel je hoe zij de nieuwe wereld gaan vormgeven!


Mijn werk bestaat eigenlijk uit het visualiseren van dit nieuwe gevoel over de toekomst, naast al dat bekijken en bezoeken gaat het om intuïtie en de juiste beeldtaal vinden om onze klanten te inspireren. Al ruim twintig jaar maak ik samen met mijn team van Buro Jantrendman deze visuele trendpresentaties in allerlei vormen voor de design, interieur en mode industrie.


Als we na een intensieve periode een presentatie hebben gemaakt denk ik altijd even; 'wat zou er nou hierna komen? Op zulke momenten val ik even een beetje in een gat. En dan op een onbewaakt moment, op straat, kom ik altijd weer het begin tegen van het volgende verhaal.


De locatie vrijdag 2 december

Het spectaculaire The Valley mag je gerust een architectonisch hoogtepunt noemen. Met glazen gevels, ‘hangende’ appartementen, (dak)tuinen van tuinarchitect Piet Oudolf en een ‘plein’ op de vijfde etage met een glazen vloer, is het een van de opvallendste nieuwe gebouwen van ons land. De drie grillige torens verrezen afgelopen tijd aan de Zuidas in Amsterdam. Een prestigieus project van het Rotterdamse architectenbureau MVRDV, dat ook de Markthal en Depot Boijmans Van Beuningen in Rotterdam ontwierp. In The Valley vind je luxe appartementen, kantoren, horeca en de Molteni&C|Dada Amsterdam Flagship Store.


De Flagship Store is verdeeld over 800m2 tussen de begane grond, de 26e en de 27e verdieping, verbonden door een privélift, waar de panoramische GREEN gastrobar van chef-kok Peter Lute zich bevindt, volledig ingericht met Molteni&C|Dada items.


De Interieur Club Award worden gesponsord door:


De Interieur Club Netwerkborrel

De Interieur Club host een aantal keer per jaar een netwerkborrel voor interieurprofessionals. Wil jij je interieurcollega’s ontmoeten, samenwerkingen vinden, inspiratie op doen of nieuwe merken ontdekken?


Voor wie? Interieurprofessionals breed! Dus ben je (startende) interieurontwerper, stylist, architect? Maar ook interieurstudenten of twijfel je nog om te werken in de interieurbranche? Vertegenwoordig je een merk, leverancier, fabrikant of heb je een interieurwinkel of webwinkel? Iedereen die werkt of een link heeft (of wil maken) met de interieurwereld is welkom!


​De netwerkborrel op vrijdag 2 december bij The Valley in Amsterdam is uitverkocht, we zijn nu begonnen met de verkoop van de volgende edities!


Vrijdag 17 maart | op een toffe locatie in Amsterdam | Naar tickets

Locatie onthullen wij snel!


Vrijdag 12 mei | op een toffe locatie in Antwerpen | Naar tickets

Locatie onthullen wij snel!