top of page

Maandblog september: doelen stellen voor je interieurbedrijf!

Nog 4 maanden en dan zit 2022 er weer op! In september is het tijd om doelen te stellen. Waar wil jij aan het einde van het jaar staan met je interieurbedrijf? En hoe ga je die doelen behalen?


September is de ideale maand om in kaart te brengen waar je met je bedrijf naartoe wilt werken. Als het goed is ben je weer helemaal fris en vol energie om de laatste 4 maanden van het jaar te knallen. Hoe maak je jouw dromen concreet en zet je deze om in haalbare doelen? En hoe maak je de stappen om tot een concrete jaarplanning te komen? In meerdere Interieur Talks en inspiratieblogs gaan wij het hier over hebben!


Ga jij aan deze maand aan de slag met je interieurbedrijf samen met Laura Hindriks met het ondernemersprogramma voor de interieurprofessional? Of wil jij aan de slag met een groep en ga jij The Next Level groepsprogramma volgen (start 5 september) bij Mignon van de Bunt. In dit blog en in de academie lees je er meer over!


Wat kun je verder lezen in dit maandblog?


Agenda september De Interieur Club

Onderwerpen De Interieur Club Podcast

Doelen stellen voor je interieurbedrijf

Maandag 5 september

GLUE Amsterdam, waar moet je heen?


Waar moet je zeker heen tijden GLUE Amsterdam (natuurlijk onze netwerkborrel)? Van 15 tot en met 17 september 2022 vind voor de 3de maal GLUE plaats. Gedurende deze drie dagen kun je een route volgen door de stad langs deelnemende studio’s, showrooms, interieurarchitecten, meubelmakers, merken en musea.


In deze podcast hebben wij een aantal deelnemers van GLUE te gast die vertellen wat zij tijdens GLUE gaan doen. Te gast zijn productdesigner Zoran Strijbosch, Borre Akkersdijk van Textiel Innovatie Studio ByBorre en Aad Bos van Mokko Amsterdam. De podcast staat op maandag om 12.00 uur online.

Doelen stellen voor je interieurbedrijf

Maandag 12 september:

De 5 voordelen van een (fotorealistische) impressie van je interieurontwerp


Wat is een fotorealistische impressie en waarom zou je dit kunnen (laten) maken voor jouw projecten. Voor het maken van realistische visualisaties zijn er veel verschillende zaken van belang. Guillaume van der Maas van 3D Ontwerp Visualisatie en interieurontwerper Amber Brobbel zijn te gast!


Een fotorealistische impressie (render) kan heel interessant zijn om te laten maken voor jouw projecten. En ook indien je nog geen projecten hebt zodat je je portfolio kan opbouwen. De podcast staat op 12.00 uur online!

Doelen stellen voor je interieurbedrijf

Maandag 19 september:

Hoe verdien je geld met je interieurbedrijf?


Money Talk! Kan jij al een goed salaris uit jouw interieurbedrijf halen? En wat is een reëel uurtarief als je werkt in de interieurbranche? Hoe stel je realistische financiële doelen? Laura Hindriks is te gast en gaat ons inspireren!


Laura heeft sinds augustus haar ondernemersprogramma in De Interieur Club Academie ondergebracht en gaat hier ook over vertellen.


Deze Talk kan jij live meeluisteren en je kan vragen stellen aan Laura. Tune in op Clubhouse op maandag 19 september om 12.00 uur!

Doelen stellen voor je interieurbedrijf

Maandag 26 september

Waarom heb je een goede plattegrond nodig? En waar bestaat een goede plattegrond uit?


Interieurontwerper Tessa Pellemans is te gast en heeft 20 jaar ervaring in de interieurbranche! Wat vraag je in een intakegesprek zodat je een goede plattegrond kan maken? Wat zet je in een plattegrond en wat niet? En waarom is een goede plattegrond zo belangrijk?


Tessa geeft bij De Interieur Club Academie de cursus interieurtekenen op de Ipad en heeft nieuws!


Deze Talk kan jij live meeluisteren en je vragen stellen aan Tessa. Tune in op Clubhouse op maandag 26 september om 12.00 uur!


De Interieur Club X ELLE Decoration Netwerkborrel

Helaas zijn alle kaarten uitverkocht voor onze netwerkborrel op vrijdag 16 september tijdens GLUE Amsterdam.


Tijdens de 5de editie van onze netwerkborrel lanceert ELLE Decoration het nieuwste nummer. Hier wil je natuurlijk bij zijn als interieurprofessional en dat hebben wij geweten. De kaartjes waren binnen no time uitverkocht!


Wil jij er nog bij zijn? Op vrijdag 9 september kun je een kaartje winnen. Wij gaan via Instagram een winactie doen. Wil jij 1 van de 2 laatste kaartjes winnen? Volg De Interieur Club op Instagram en hou onze berichten in de gaten zodat je weet wat je daar voor moet doen!


En vergeet geen kaartje te kopen voor de 6de editie op 2 december!


Agenda en nieuwe cursussen De Interieur Club Academie

In september starten er weer veel toffe cursussen! Afgelopen maanden hebben wij een aantal experts aan ons verbonden die hun cursussen aanbieden in De Interieur Club Academie. Check hier de agenda van september:


De Interieur Club Awards 2022


Tijdens De Interieur Club Netwerkborrel op vrijdag 2 december gaan wij De Interieur Club Awards 2022 uitreiken. De prijzen die te winnen zijn:

  • Interieurprofessional van het jaar

  • Interieurtalent van het jaar

Door onze vakjury zal per categorie een shortlist gemaakt worden van 3 genomineerden. Uiteindelijk bepaal jij wie er dit jaar met de felbegeerde awards naar huis gaan. Vanaf 1 november kan jij stemmen op jouw favoriete genomineerde!

Jij kan hier bij zijn! Koop snel je kaartje voor de netwerkborrel van vrijdag 2 december. We hebben weer een hele toffe locatie in Amsterdam!


Comments


Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page