top of page

Interieur Talk: 5 vragen aan Marco Moesbergen van Miele

Regelmatig stellen wij een interieurprofessional aan jou voor die werkzaam is in onze branche. In Nederland werken er zo'n 140.000 mensen in de interieurbranche en woonbranche. In Interieur Talk leer je de verschillende mensen en functies beter kennen en lees je wat zij doen in de interieurbranche. Dit keer gaan wij in gesprek met interieurprofessional Marco Moesbergen van interieurbedrijf Miele.


In dit artikel lees je aan welke interieurprojecten hij heeft meegewerkt en wat ervoor zorgt dat hij nog steeds dagelijks weer enthousiast aan het werk gaat in het interieurvak.


Ontmoet Marco Moesbergen business development manager bij Miele!


1. Wat doe jij in de interieurbranche?

Ik werk bij Miele en met onze inbouwapparatuur zijn wij een belangrijk onderdeel van de keuken en daarmee het interieur. Graag laat ik interieurprofessionals kennismaken met onze mooie en duurzame producten.


De keuze voor bepaalde apparaten in een keuken bepalen ook voor een groot gedeelte het design van een keuken. Soms wordt het belang van apparatuur onderschat terwijl het je juist kan helpen om je leven makkelijker te maken, je gebruikt apparaten vaak dagelijks.


2. Wat is het leukste aan het werk wat jij doet?

Contact leggen met nieuwe partijen en hen kennis laten maken met de wereld van Miele. Mensen verrassen, enthousiast maken en de juiste adviezen geven zodat ze uiteindelijk heel blij zijn met de keuze die ze gemaakt hebben.3. Wat is het mooiste project waar je aan gewerkt hebt?

Er zijn best wel veel mooie projecten waar we aan gewerkt hebben en waar we nog aan werken,  maar een recent project dat is opgeleverd is de renovatie van een bekend gebouw in Amsterdam aan het Scheldeplein. Op het dak zijn 9 stijlvolle appartementen gerealiseerd door de Caransa groep in samenwerking met Osiris Hertman Studio. Wij hebben deze appartementen allen voorzien van onze nieuwe generatie 7000 inbouwapparaten.
4. Waarom is het interessant voor een interieurprofessional om met Miele te werken?

Bij Miele geloven we in strakke lijnen, tijdloze elegantie en intuïtieve bediening. We hebben een uitgebreid assortiment met afgestemde designlijnen en kleurenopties. Miele past in ieder interieur. Daarnaast hebben we inmiddels vier Experience Centers verspreid over Nederland waar we graag interieur professionals met hun opdrachtgevers ontvangen om hen zo goed mogelijk te adviseren over alle mogelijkheden in de keuken en huishouding. Kies je voor Miele dan kies je voor kwaliteit, goede service en duurzaamheid.


5. Waar kunnen we je binnenkort ontmoeten?

Als partner van De Interieur Club kun je me vinden op de netwerkborrels en de Business Club events. Daarnaast ontmoet ik jullie graag in één onze Miele Experience Centers. Neem dan ook gerust contact met me op voor een kop koffie!  Kijk op De Interieur Club partner pagina van Miele voor mijn contactgegevens.


Een droomkeuken voor je klant ontwerpen? Laura Brokaar van MUGG. kitchens en Saskia ten Cate van DecoLego leggen in 6 stappen uit hoe jij de perfecte keuken kan ontwerpen. Luister hier naar de podcast.

Comments


Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page