top of page

Interieur Talk: 5 vragen aan Maya Kol van showUP

De zomer is eindelijk begonnen en de laatste grote beurzen zijn geweest. Vanaf september staat de interieur agenda weer te trappelen en staan er veel mooie interieurevenementen op de planning. Deze keer hebben wij in Interieur Talk te gast Maya Kol van showUP, de inkoopbeurs op 1 en 2 september in de Brabanthallen in Den Bosch. showUP heeft zich ontwikkeld tot de ultieme inkoopbeurs voor woonaccessoires en cadeau-artikelen. Inmiddels doen meer dan 300 deelnemers mee aan deze vakbeurs uit binnen- en buitenland, van kleine startende labels en jonge ontwerpers tot bekende merken.


5 vragen aan Maya Kol van showUP


1. Wat doe jij in de interieurbranche?   

Ik organiseer sinds 2013 showUP, het is de inkoopbeurs voor home en gift die twee keer per jaar wordt georganiseerd waar veel winkels uit de retail hun inkopen voor het seizoen komen doen. 

 

2. Wat is het leukste aan het werk wat jij doet?

Het is fijn om met de deelnemers samen en mooie beurs neer te zetten maar het leukste zijn toch de specials te bedenken die showUP net dat extra geven waardoor de bezoeker niet alleen met goede producten en merken naar huis gaan maar ook met inspiratie wat ze in het seizoen in de winkel kunnen toepassen. Welke kleur , trends en goede tips uit de talks en lezingen. Voor de trends werken we altijd samen met Jan Agelink van Buro Jantrendman die heeft een hele goede visie om de trends te vertalen in een prachtige installatie die op showUP te zien is.

 


3. Waar ben je nu mee bezig?

Met de najaar editie van de beurs die 1 en 2 september in de Brabanthallen in den Bosch wordt gehouden. Daarnaast zijn we ook net showUP College gestart waar we starters die een design opleiding hebben afgerond willen helpen om hun producten goed te kunnen aanbieden bij de retailers. We helpen ze via masterclasses en experts , het programma is in drie blokken verdeeld duurt 1,5 jaar waar ook drie keer een deelname op showUP bij hoort. Dit doen we samen met designscout Wisse Trooster en ontwerpstudio mo man tai.

 

4. Van wie of wat krijg jij inspiratie?

Ik krijg veel inspiratie uit mooie exposities ,veel beurzen bezoeken en sparren met mensen uit de branche . Wat ook altijd een goede inspiratie bron is Salone del mobile elk jaar, samen met Marie-Gon en Christine Boland alles bekijken en bespreken niet alleen heel gezellig maar ook waardevol.

 

5. Wat is jouw droom?

Mijn droom is al vanaf de lancering de roze Vitra Slow Chair Fauteuil & Ottoman een ontwerp van ronan & Erwan Bouroullec, die gaat er ook zeker een keer komen!


Lijkt het je leuk om showUP (gratis) te bezoeken op 1 of 2 september in de Brabanthallen? Meld je aan via de volgende link!

 

Comments


Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page