top of page

Interieur Talk: 5 vragen aan Randolf van Kuik van Zimmer + Rohde

Regelmatig stellen wij een interieurprofessional aan jou voor die werkzaam is in onze branche. In Nederland werken er zo'n 140.000 mensen in de interieurbranche en woonbranche. In Interieur Talk leer je de verschillende mensen en functies beter kennen en lees je wat zij doen in de interieurbranche.


Dit keer gaan wij in gesprek met interieurprofessional Randolf van Kuik, al 25 jaar actief in luxe interieur stoffen. In dit artikel lees je aan welke interieurprojecten hij heeft meegewerkt en wat ervoor zorgt dat hij nog steeds dagelijks weer enthousiast aan het werk gaat in het interieurvak.


Ontmoet Randolf van Kuik sales manager bij Zimmer + Rohde!


1. Wie ben je en wat doe je?

Als sales manager voor de Nederlandse markt sta ik dagelijks in contact met mijn klanten en ons hoofdkantoor in Frankfurt. Met zo’n 450 collega’s wereldwijd zijn we gepassioneerd bezig om, met de merken van het internationale portfolio van de Zimmer + Rohde Groep, onze klanten te inspireren. Nieuwe designs uit 8 nieuwe collecties per jaar bieden altijd de perfecte oplossing voor jouw gordijn of meubelstof project. Door onze verschillende merken met hun eigen stijl en uitstraling kan ik je altijd helpen aan de juiste  oplossing. Neem daarbij de mooie ophangsystemen van Artline en ons eigen confectie atelier om het compleet te maken.

2. Hoelang werk je al voor Zimmer & Rohde en wat maakt dat jij dagelijks weer enthousiast aan het werk gaat?

Eigenlijk ben ik inmiddels al zo’n 25 jaar actief met luxe interieurstoffen. De laatste 14 jaar voor Zimmer + Rohde. Hoe hou ik dat vol? Nou dat is heel gemakkelijk. Het werken met mooie luxe materialen in een modieuze branche met enthousiaste klanten, die werken aan mooie interieurs, gaat nooit vervelen. Of het nu een gordijn is voor alleen in de keuken, een woonkamer, een heel hotel of een luxe jacht of villa. Wat telt voor mij is dat het eindresultaat volledig aan je verwachtingen voldoet.

3. Wat is het mooiste project waar je aan gewerkt hebt?

Een mooie project waaraan ik heb gewerkt is een Luxury Yacht  in samenwerking met Phathom Studio. Samen met Raquel hebben we de stoffen selectie hiervoor gedaan. Bekijk vooral eens hun instagram account.


4. Waarom is het interessant voor een interieurprofessional om met jou en de stoffen van Zimmer + Rohde te werken?

Wat de samenwerking voor jou als interieurprofessional  interessant maakt is de grote portfolio aan stoffen in verschillende stijlen en prijsklassen. Door mijn jarenlange ervaring kan ik je in alle situaties adviseren. Worden er eisen gesteld aan vlamwerende stoffen of aan akoestiek? Maar ook het thema van vandaag: sustainability. Wij hebben alle kennis in huis. Met een gratis knipstalen service en een goed netwerk aan uitvoerende partijen help ik je naar een goed eindresultaat. Al onze stoffen zijn via de product finder online te bekijken.


5. Waar kunnen we je binnenkort ontmoeten?

Ik ben iedere maandag te vinden in mijn showroom in het ETC design Center Culemborg. Natuurlijk ben ik 1 maart bij de netwerkborrel in Utrecht! Verder ben ik aanwezig in maart bij de Independent Hotel Show in Amsterdam en eind mei bij Design District Rotterdam.


En op 5 en 6 februari is de ETC Design Experience in Culemborg. Tijdens de ETC Design Experience kun je je als interieurprofessional onderdompelen in de nieuwste trends, kleuren, inspiratie opdoen en andere interieurprofessionals ontmoeten in ons ETC Design Café. Meld je hier aan!


Randolf was samen met interieurontwerper Joyce Roll van Nicemakers te gast in aflevering 78 van De Interieur Club Podcast. Je kan de podcast hier luisteren!댓글


Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page