top of page

Interieur Talk: in mei staat professioneler ontwerpen centraal

Hoe kan je je interieurontwerpen beter maken? In mei staat Interieur Talk in het teken van het professionaliseren van je opdrachten. Hoe pas je een werkplek goed toe in je interieurontwerp? Hoe krijg je rust en controle over je opdrachten? Waar vind je goede inspiratie en merken en waar moet je op letten als je een nieuwbouwhuis ontwerpt?


Wat is het programma van De Interieur Club in de maand mei?


Netwerkborrel vrijdag 17 juni bijna uitverkocht!


Wil jij je interieurcollega's ontmoeten tijdens een netwerkborrel? Lekker borrelen met andere interieurprofessionals? De locatie van De Interieur Club Netwerkborrel is bekend! We gaan elkaar ontmoeten in de showroom van Cosentino City vlakbij het Museumplein in Amsterdam. Heb je nog geen kaartje? Wacht niet te lang want er zijn al meer dan 80% van de kaarten verkocht. Kaartjes via deze link:


Aftermovie De Interieur Club Netwerkborrel vrijdag 8 april bij OCCO Digital:


Interieur Talk mei


In mei hebben we weer leuke onderwerpen en gasten voor jou! Je kan de Interieur Talk live luisteren via Clubhouse. Je kan dan ook live je vragen stellen! Uiteraard kan je de Interieur Talks ook achteraf terugluisteren in De Interieur Club Podcast op de verschillende podcastkanalen.


Maandag 2 mei: Hoe ontwerp je goede werkplekken thuis en op kantoor?


Hoe ontwerp je een kantoor en een werkplek. Waar moet je aan denken en wat zijn veel gemaakte fouten? Hoe zorg je voor een goede akoestiek?


In deze Interieur Talk zijn te gast

  • Anne de Man, werkplek expert van New Office New You

  • Ljuboff Kazakov van de digitale designtool OCCO

  • Job van Aarle (foto), Sales Director bij YOWS. YOWS zegt dé oplossing hebben voor goede akoestiek voor het ontwerpen van een werkplek.

Maandag 9 mei: Rust en overzicht brengen in je interieuropdrachten?

Hoe breng je rust en overzicht in je interieuropdrachten? Hoe hou je zelf de controle zodat je ook meerdere opdrachten naast elkaar kan doen of kan combineren met andere werkzaamheden? Hoe communiceer je op een efficiënte manier met je klanten en je leveranciers?


Lorenzo Zuppelli van Woub is te gast! Woub helpt om meer grip te krijgen op jouw projecten. Ontdek het geheim van slim samenwerken en ervaar meer rust in je werk.


Maandag 16 mei Marnon en Evelien van Design District te gast

Voor de 19e editie van Design District zijn ze weer terug naar de gebruikelijke plek in de agenda, namelijk begin juni. De monumentale Van Nelle Fabriek zorgt weer voor het inspirerende decor voor de vakbeurs voor interieurdesign.


Oprichters Marnon & Evelien komen vertellen wat er te zien! Ook komen twee deelnemers van Design District meepraten. Gaby van Burik van het bedrijf Burik & Burik en Pascal Zegers van DesignTales.


Maandag 30 mei Tips en trics voor het ontwerpen van een nieuwbouwhuis van Marije Duijn

Marije heeft het Nieuwbouw handboek geschreven. "Het ene project duurt langer dan een ander project, maar de stappen naar de oplevering toe zijn in principe altijd hetzelfde.


Deze stappen kun je dus erg goed opschrijven, maar dat had nog niemand gedaan, dus ik heb die taak op me genomen.


In deze Interieur Talk gaat Marije jou tips geven over het ontwerpen van een nieuwbouwhuis. Wat moet jij en wat moet de klant echt weten? Hoe krijg je sfeer in een nieuwbouwhuis? En in welke fase moet je instappen als interieurontwerper?Nieuwe startdatum interieurfotografie cursus 30 mei


Vanwege de vele vragen wanneer er weer een nieuwe startdatum is voor de cursus interieurfotografie gaan we eind mei weer een cursus doen met interieurfotograaf Gertrude van den Brink!


Wil jij zelf foto's maken van jouw projecten? Wil je weten waar je op moet letten? Gertrude geeft in 4 online modules tekst en uitleg. Door middel van de livesessie krijg je feedback op je opdrachten zodat jij jezelf kan ontwikkelen in interieurfotografie!


Interieur Business Starters Kit


Nieuw vanaf 1 mei!


Hadden wij deze Starters Kit maar gehad toen wij begonnen in de interieurbranche. Op de interieuropleiding leer je alles om je creatieve skills te ontwikkelen maar hoe je een interieurbedrijf moet starten is weinig aandacht voor.


Daarom is het ook niet zo gek dat van de afgestudeerden 80% binnen 2 jaar stopt in de interieurwereld. Jij hoeft gelukkig niet dezelfde zoektocht door te maken.


In de Starters Kit hebben wij 6 modules gebundeld tot dé roadmap voor de startende interieurprofessional. Meer informatie over de Starters Kit: https://www.deinterieurclub.com/interieurbusinessstarterskit


Meest beluisterde podcasts top 5 van april


Al weer 30 afleveringen van De Interieur Club Podcast staan online! En wat krijgen we veel leuke reacties van jullie. Onwijs veel dank voor het luisteren en er komen er nog veel meer aan komende maanden. Hierbij de top 5 meest beluisterde podcasts van april:

De podcast zijn te luisteren via Spotify, Apple en Google Podcast. Nieuw is ook dat je ze via Podimo en Youtube kan luisteren!


Comentários


Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page