top of page

Augustus is inspiratiemaand met De Interieur Club Zomergasten!

De maand augustus is de ideale maand voor inspiratie! De bouwvak is begonnen, iedereen is op vakantie. Tijd om het wat rustiger aan te doen en je te laten inspireren. Ga jij nog lekker op vakantie?


In augustus doen wij geen live Interieur Talks maar hebben wij toffe podcasts opgenomen met 5 bekende gasten uit de interieurbranche. Iedere week in augustus komt er een podcast uit met een zomergast! Waar krijgt deze zomergast zelf inspiratie van? Iedere week in augustus een nieuwe aflevering bij De Interieur Club podcast!

Wie zijn De Interieur Club Zomergasten?

Lekker luisteren naar een inspirerende podcast in deze vakantieperiode, op je balkon, tuin, strandbedje of op de fiets! Iedere maandag komt de podcast online en natuurlijk te beluisteren op jouw favoriete podcastkanaal: Spotify,

Google of Apple Podcast of op onze website. Abonneer je op de podcast zodat je er geen één mist!


In De Interieur Club Zomergasten vertellen onze gasten waar zij inspiratie vandaan halen en hoe zij dit gebruiken in hun werk. Leer hier alvast onze zomergasten kennen:


Zomergast maandag 1 augustus: VTwonen styliste Eva van de Ven

Fotocredits: Dana van Leeuwen

Eva van de Ven is één van de stylisten van vtwonen Weer verliefd op je Huis. Eva is de dochter van twee creatieven en zag op jonge leeftijd al heel wat van de wereld. “Op jonge leeftijd heb ik veel gereisd en ben daardoor heel werelds en medelevend opgevoed. Doordat ik op veel verschillende plekken woonde, leerde ik met weinig toch sfeer te maken.


Mijn eerste make-over was de slaapkamer van mijn broertje: ik kreeg de vrije hand en leverde aan het einde van de dag een kamer op waar de verf nog moest opdrogen. Ook bij vrienden mocht ik altijd mijn stylingskills uitproberen.” Haar grote nieuwsgierigheid naar de wereld en de mens levert haar altijd weer bergen inspiratie op. In de podcast geeft Eva haar inspiratiebronnen prijs. Waar denk jij dat Eva inspiratie vandaan haalt?


Zomergast maandag 8 augustus: Trendanalist Christine Boland

Onze tweede zomergast is Christine Boland. Christine is werkzaam als trendanalist en consultant in consumententrends op een zeer breed gebied. Haar grote kracht is dat zij op heldere wijze maatschappelijke trends en ontwikkelingen analyseert en in kaart brengt.


"Ik haal veel plezier en energie uit het analyseren wat er precies gebeurt, welke signalen de schaduw van de tijdgeest vooruit werpen, vanuit het grote geheel de connectie zien en de woorden vinden om dat in begrijpelijke taal te vangen. Ik filter relevante informatie uit het wereldnieuws, de wetenschap en technologische ontwikkelingen, maar ook uit kunst, design en het leven van alledag rondom ons heen. Uitzoomen op het grote geheel en inzoomen op de menselijke maat. Daaruit destilleer ik de essentie van de tijdgeest en vorm ik mijn visie."


In deze tweede aflevering hosten Mark Timo en Marie-Gon samen deze podcast. Waar kennen Marie-Gon en Christine elkaar van? Dat is een heel spannend verhaal!


Zomergast maandag 15 augustus: Hoofdredacteur Elle Decoration Evelien Reich

Twintig jaar lang creëerde Evelien Reich de mooiste stillevens voor tijdschriften als Quote, ELLE Eten, ELLE Decoration, Red en FD Persoonlijk. Als Editor in Chief van ELLE Decoration is Evelien Reich dagelijks bezig met alles wat maar met interieur te maken heeft. Altijd is ze op zoek naar nieuwe inspiratie en de allertofste items.


Er zijn eigenlijk 2 dingen waar zij zich bij Elle Decoration mee bezig houden:

“We willen mensen heel graag inspireren om hun eigen leefomgeving zo fijn en mooi mogelijk te maken, de ruimte waar jij helemaal jezelf moet kunnen zijn, dat moet passen als een maatpak eigenlijk. En daarnaast willen we heel graag laten zien wat er aan komt, waar gaan we met zijn allen naar toe, dus tot over de horizon en alle stappen om daar te komen”. In de podcast ga je horen waar Evelien inspiratie van krijgt!


Zomergast maandag 22 augustus: Trendforecaster Jan Agelink

Jan Agelink is trendwatcher, zijn Buro Jantrendman maakt al bijna 20 jaar innovatieve en praktische trend forecasts voor de mode- en designindustrie. Trends zijn er in overvloed, maar welk trend is nu belangrijk? Wat is de achterliggende gedachte van een trend? Welk impact hebben trends op het consumentengedrag?


Jan is al vaker te gast geweest bij De Interieur Club Podcast. Dit keer gaat hij ons vertellen waar hij inspiratie vandaan haalt. Laat je inspireren door Jan!


Zomergast maandag 29 augustus: Kleurexpert Marie-Gon

Marie-Gon heeft geen diploma’s aan de muur en ook schoof ze vroeger in haar slaapkamer niet met de meubels. Daar was namelijk geen plaats voor. Ze heb wél een boeiende carrière, een omvangrijke ervaring en een enorme kleur- en interieurexpertise opgebouwd.


Marie-Gon werkt meer dan 22 jaar met (inter)nationale opdrachtgevers uit diverse vakgebieden met een link naar interieur: vakbeurzen, retail, showrooms en heeft meer dan 1000 consumenten met hun interieur en hun huis geholpen. Allemaal geweldige mensen en merken die ik heb kunnen inspireren.


Waar krijgt Marie-Gon zelf inspiratie van? Marie-Gon is onze laatste zomergast en zeker niet de minste! Zo vertelt Marie-Gon onder andere over een pikante klus die zij ooit gedaan heeft.


Download het cursus overzicht!

De academie van De Interieur Club is inmiddels uit gegroeid tot dé academie voor de interieurprofessional. Een divers aanbod aan cursussen voor verdieping en om jouw interieurbedrijf te boosten. Je kan nu het aanbod voor de rest van 2022 hier downloaden:


De Interieur Club x ELLE Decoration Netwerkborrel!

Ja je leest het goed! Op vrijdag 16 september organiseren wij onze netwerkborrel samen met ELLE Decoration bij het ANDAZ Hotel op de Prinsengracht in Amsterdam. Tijdens de borrel lanceert ELLE Decoration het nieuwe nummer van het interieurmagazine. Hoe tof is dat?


Jij kan er nog bij zijn! De laatste tickets zijn hier te koop:Comments


Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page