top of page

Nog 8 weken! 3 redenen waarom je als interieurprofessional naar Milaan Design Week zou moeten gaan!

Milaan Design Week begint over 8 weken! Het is een van 's werelds meest prestigieuze evenementen voor interieurprofessionals. Dit jaarlijkse designfeestje in de bruisende stad Milaan biedt een unieke kans voor professionals uit de interieurbranche om inspiratie op te doen, je netwerk uit te breiden en op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en innovaties.In dit artikel lees je 3 redenen waarom je als interieurprofessional Milaan Design Week niet mag missen!


1. Inspiratie opdoen van internationaal toonaangevende ontwerpers

Milaan Design Week trekt enkele van de meest getalenteerde en invloedrijke ontwerpers van over de hele wereld aan. Van gevestigde namen tot opkomende talenten, MDW biedt een overvloed aan inspirerende tentoonstellingen, installaties en presentaties die een breed scala aan ontwerpdisciplines bestrijken, waaronder industrieel ontwerp, interieurontwerp, mode en architectuur. Door een bezoek aan Milaan Design Week krijg je de kans om de nieuwste creatieve benaderingen en innovatieve ideeën te ontdekken die je eigen projecten kunnen verrijken.2. Netwerkmogelijkheden met interieurprofessionals uit de industrie

Milaan Design Week trekt niet alleen ontwerpers aan, maar ook professionals uit alle sectoren van de designindustrie, waaronder fabrikanten, retailers, journalisten en curatoren. Dit creëert een vruchtbare omgeving voor netwerken en het leggen van waardevolle professionele contacten. Of je nu op zoek bent naar potentiële samenwerkingsmogelijkheden, leveranciers wilt ontmoeten of gewoon wilt brainstormen met gelijkgestemde professionals, Milaan Design Week biedt talloze mogelijkheden om je professionele netwerk uit te breiden en nieuwe zakelijke relaties op te bouwen.


Ook dit jaar bij Masterly - The Dutch in Milano komt de hele Nederlandse interieurbranche wederom samen om woensdag 17 april in het paleis naast de Duomo. Wil je erbij zijn? Koop dan op tijd een kaartje!


3. Ontdek de nieuwste trends en innovaties

Milaan Design Week fungeert als een barometer voor de laatste trends en innovaties in de designwereld. Door deel te nemen aan het evenement krijg je een voorproefje van wat er speelt in de branche, van baanbrekende materialen en technologieën tot opkomende stijlen en concepten. Dit stelt je in staat om voorop te blijven lopen op het gebied van design en om jezelf en je werk voortdurend te vernieuwen en te verbeteren.


Ga je naar Milaan Design Week of twijfel je nog? Luister naar onze podcastserie: The Road to Masterly Milaan. Drie afleveringen met één van de deelnemers van Masterly, het Nederlands paviljoen tijdens Milaan Design Week. Luister hier naar de podcast met ontwerper en art director Carina Riezebos en curator Nicole Uniquole.Comments


Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page