top of page

Op 1 januari start De Interieur Business Club!

Je hebt vast al in onze podcast gehoord dat wij op 1 januari 2024 starten met De Interieur Business Club voor ambitieuze interieurprofessionals. Dank voor alle vragen en aanmeldingen afgelopen weken! De Business Club is de ideale combinatie tussen verdieping, inspiratie en het vergroten van je netwerk in de interieurbranche! In dit artikel leggen wij wat meer uit over de Business Club en hoe jij member kan worden.

Interieur Business Club


Mark Timo: "Een Business Club is wat ik altijd gemist heb in de interieurbranche''

Mark Timo

"Wij gaan met De Interieur Business Club het makkelijker voor de members maken om te ondernemen in de interieurbranche. Precies wat ik zelf gemist heb de afgelopen jaren” aldus Mark Timo van De Interieur Club. “Met onze Business Club gaan wij met elkaar verdieping vinden op besloten Live Talk avonden. Wij behandelen onderwerpen die spelen, sparren met gelijkgestemden en gaan elkaar versterken in de interieurwereld."


Met een exclusieve groep komen wij 5 x per jaar samen voor verdiepend onderwerp en een live talks met een hoofdgast. En als Business Club member heb je meer voordelen zoals bijvoorbeeld altijd toegang tot onze inmiddels altijd uitverkochte netwerkborrels. Ik heb veel presentaties en lezingen bezocht en ging regelmatig weg met het gevoel: wat heb ik hier nou echt aan gehad?


Gertrude van den Brink: "Veel van mijn vrienden ondernemen niet, de Business Club is precies waar ik zelf behoefte aan heb."

Gertrude van den Brink

''Onze netwerkborrels zijn altijd ontzettend gezellig en echt een plek om nieuwe mensen te ontmoeten. Wij merkten dat er veel interieurondernemers ook behoefte hebben aan meer verdieping en dus was De Business Club een logische stap als nieuwe toevoeging aan De Interieur Club. "


Gertrude van den Brink: “Dat hier behoefte aan is hebben wij afgelopen weken gemerkt aan de hoeveelheid vragen en aanmeldingen uit ons eigen netwerk. Wij gaan starten met maximaal 100 interieurprofessionals. Voor ons is het aantal members minder belangrijk, wij willen de juiste groep ambitieuze professionals bij elkaar hebben zodat je echt iets voor elkaar kan betekenen. Daarom is het alleen mogelijk om jezelf aan te melden met een aanbeveling van één van onze andere members.”


Business Club Member worden?

Op dit moment is het alleen mogelijk om member te worden op basis van een aanbeveling. Dus zorg dat je één van onze members kent zodat hij of zij jou kan aanbevelen! Lees hier alles over De Interieur Business Club? Wil je member worden maar heb je geen aanbeveling? Neem dan even per email contact met ons op: contact@deinterieurclub.com. Meld je aan voor 1 oktober en maak gebruik van de PRESALE prijs!

Interieur Business Club Member

In de eerste podcast van seizoen 3 is Mark Timo zelf te gast. We hebben het over zijn vloerkledencollectie, seizoen 3 en over De Interieur Business Club. Luister hier de podcast op onze website of op de bekende podcastkanalen.

Interieur Podcast

Comentarios


Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page