top of page

Partnerartikel: Cosentino verovert de badkamer met C-Bath

Wist je dat je de producten van Cosentino ook in de badkamer kan gebruiken? Ontdek de nieuwste badkamerervaring bij Cosentino! Wil je inspiratie opdoen en je kennis updaten?


C-BATH EVENT MAANDAG 13 NOVEMBER

Schrijf je dan nu in voor het C·Bath event op maandag 13 november van 16.00 – 19.00 uur bij Cosentino City Amsterdam en leer meer over het concept en de visie van interieurarchitect Remy Meijers tijdens een interactieve Q&A sessie! Schrijf je hier in!


De badkamers van tegenwoordig zijn meer dan functioneel; het zijn oases van welzijn. Unieke en persoonlijke havens van rust waar selfcare centraal staat. Het is een plek waar je omgeven wordt door fijne en mooie materialen en je je batterij kunt opladen. De inrichting van deze ruimte vraagt daarom om een professioneel en creatief plan met veel oog voor detail, waarbij een subtiele balans in kleur, textuur en vormgeving essentieel zijn.


Voor interieurarchitect Remy Meijers moet je het beschouwen als ‘badruimte’ in plaats van de klassieke badkamer: “Het moet een ruimte zijn waarin je kunt ontspannen en je geest vrij kunt maken. Het is de plek waar je je dag begint en eindigt, dus het moet zo kalm en ontspannen mogelijk zijn.”


Een plek om te ontspannen dus, een ruimte waar je niet wordt afgeleid. Met deze visie sloeg Remy Meijers de handen ineen met Cosentino voor het nieuwe concept C·Bath; een uitgebreide aanpak voor wat betreft het opnieuw vormgeven van de badkamerruimte door middel van design en technologie.


Van eenvoud tot exclusief: Met C·Bath Studio & The Bathelier omvat Cosentino het totale pakket. The Bathelier brengt exclusieve badkamercollecties gecreëerd door ontwerpers van over de hele wereld. Gerenommeerde designers als Remy Meijers, Claudia Afshar, Daniel Germani, Colin Seah en MUT Design geven hun persoonlijke handtekening aan veelomvattende ontwerpen en iconische items. The Bathelier bevat badkamers op maat, waar kunst, functionaliteit en design hand in hand gaan. Een portfolio van oplossingen, met unieke vormen, suggestieve texturen en geometrieën die zich naadloos, uniform en sculpturaal laten combineren.


Daar waar The Bathelier zich focust op exclusieve concepten, trekt C·Bath Studio het breder: Het toont door Cosentino ontworpen sferen om de ideale badkamer te vinden binnen het uitgebreide aanbod van materialen en producten. Het high-end design en de kwaliteit van materialen komen samen in tijdloze badkamers. Door Cosentino ontworpen ruimtes waarin kwaliteit, verfijning en een holistische kijk op de ruimte een belangrijke rol spelen. Inspiratie en oplossingen voor elke stijl die je helpen ontdekken wat je ideale badkamer is dankzij het uitgebreide assortiment van materialen en producten. Van industrieel karakter tot mediterrane eenvoud. Een breed scala aan ruimtes, rijk aan details en afwerkingen die met elke stijl kunnen worden gecombineerd.

Onder het nieuwe concept C·Bath biedt Cosentino eigen ruimteontwerpen aan, gerealiseerd met populaire materialen en kleuren uit de collectie. Daarnaast bevat het programma ook wastafels en douchebakken. Het Studio-assortiment omvat dus alles van wand- en vloerbekleding in verschillende perfect uitgebalanceerde formaten, kleuren en texturen tot wastafels en douchebakken, zorgvuldig ontworpen met veel aandacht voor detail. Een totaaloplossing met een hoge esthetische en functionele waarde die oplossingen biedt voor een droombadkamer in elke maat en stijl.


Wil je meer weten over Cosentino?

Inspiratie opdoen en je kennis updaten? Schrijf je dan nu in voor het C·Bath event op maandag 13 november (16.00 – 19.00 uur) en leer meer over het concept en de visie van interieurarchitect Remy Meijers tijdens een interactieve Q&A sessie! Schrijf je hier in!


Kim de Vaal en interieurontwerper Mariska Jagt waren te gast in aflevering 85 van De Interieur club Podcast. Luister de aflevering hier terug!


Comments


Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page