top of page

Podcast December: De Business Club, vloerkleden, de beste interieuropleiding en een marketingplan!

De laatste maand van het jaar! Hoe kijk jij terug op 2023? De feestmaand december staat voor veel voor jullie in het teken van projecten afronden en daarna genieten van de kerstvakantie. Deze maand gaan wij jou inspireren met onderwerpen: De Business Club, vloerkleden, de beste interieuropleiding en het maken van een marketingplan!


Op 1 januari gaat De Interieur Business Club beginnen. Met een fijne groep interieurprofessionals gaan wij een aantal keer bij elkaar komen voor exclusieve avonden vol inspiratie, netwerken en verdieping in het vak! Hoe zou jij het vinden om met interieurcollega's te sparren, elkaar te helpen met vraagstukken en zo elkaar te kunnen versterken? De deuren om jezelf aan te melden sluiten 31 december. En er zijn nog een paar plekken!


Op vrijdag 15 december reiken wij De Interieur Club Awards 2023 uit in Utrecht. Tijdens de uitverkochte netwerkborrel bij Table du Sud gaan wij de awards uitreiken voor de interieurbranche! Wij kijken er ontzettend naar uit om jou daar te ontmoeten! Uiteraard sluiten wij 2023 af met nog 4 mooie afleveringen van De Interieur Club Podcast.


Dit zijn de gasten en onderwerpen van De Interieur Club Podcast in de maand december!


Maandag 4 december: Meet onze Business Club Members!

De Interieur Business Club gaat bijna beginnen. In de eerste podcast aflevering van december gaat Mark Timo in gesprek met lichtontwerper Clarissa van Holland van Design in Light en interieurontwerper Marielle van Essen van Van Essen interiors. Wat zijn hun uitdagingen in het ondernemen? Waarom hebben zij gekozen om member te worden van De Business Club? En wat verwachten zij van De Business Club?

Clarissa van Holland is lichtontwerper en richtte in 2021 Design in Light op. Clarissa heeft gewerkt voor een van de grootste lichtspecialisten in Nederland. Hier werkte ze dagelijks aan diverse lichtconcepten voor talloze omgevingstypes, van woningen tot publieke ruimtes. Daarnaast heeft ze haar kennis vergroot door het volgen van cursussen en trainingen op het gebied van licht en interieur. Clarissa heeft het diploma HBO Lichtontwerp op zak, maar volgt nog steeds trainingen en cursussen, aangezien de techniek niet stil blijft staan. Wat zijn haar uitdagingen in haar interieurbedrijf?

Interieurontwerper Marielle van Essen was in seizoen 2 in aflevering 53 van De Interieur Club Podcast te gast en vertelde over haar carrièreswitch. Misschien dat de switch 20 jaar van succesvol strafrechtadvocaat met een eigen advocatenkantoor met 12 man personeel naar interieurontwerper bijzonder is. Voor Marielle zelf was het een logische stap: "na jaren mijn werk verbaal te hebben geuit, voelde ik sterk de behoefte mezelf en het verhaal van klanten visueel te uiten." In deze podcast leer je Clarissa en Marielle beter kennen en hun keuze om zich aan te sluiten bij De Interieur Business Club.


Maandag 11 december: Je eigen vloerkleed ontwerpen?

Hoe zou het zijn om je eigen vloerkleed te kunnen ontwerpen? Te gast in deze aflevering zijn Michiel Kroon van de Vloerkledenwinkel, Robert Apeldoorn, Head of Sales en product developer bij Brink en Campman en Feija Klinkhamer, Head of Design bij Brink en Campman.


Onze gasten gaan jou alles vertellen wat er voor nodig is om een vloerkleed te ontwerpen. Hoe ontstaat een ontwerp? Hoe bepaal je de verkoopprijs van een vloerkleed? Aan het einde van podcast maakt Michiel Kroon iets heel leuks bekend!


Maandag 18 december: Wat is de beste interieuropleiding van Nederland?

In oktober hebben wij de resultaten bekend gemaakt van het onderzoek naar wat jullie de beste interieuropleiding vinden van Nederland. Wij hebben de top 3 interieuropleidingen uitgenodigd om te praten over de interieuropleidingen in Nederland.


Wij krijgen regelmatig de vraag: Wat is de beste interieuropleiding van Nederland? Hoe maak je een goede keuze? Wat zijn de verschillen? En waar moet je je keuze op baseren? In deze podcast zijn te gast de directeur van Akademie Vogue, Cor Schrama, Joëlla de Vries van het Hout- en Meubileringscollege en Renze Koenes van de opleiding Interior Design & Styling (voorheen de Jan des Bouvrie Academy).


Maandag 25 december: Hoe maak je een goed marketingplan?

2024 staat voor de deur! Heb jij je marketingplan voor het nieuwe jaar al klaar? Te gast in deze aflevering zijn de Brand & Marketing manager van Mastello, Ellemijn Willemse, de Brandmanager van Zizeau, Anouk Hoppenbrouwers en de eigenaar van Loof, Ward van Zandvoort.


Onze gasten vertellen in de laatste aflevering van het jaar aan Gertrude van den Brink in deze podcast hoe zij een marketingplan maken, waar zij specifiek op letten en op welke manier een marketingplan goed voor hun werkt.


In november waren dit de onderwerpen en gasten van De Interieur Club Podcast. Luister hier alle afleveringen terug!


Comments


Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page