top of page

Wil jij in jezelf investeren? Met de PPO subsidie krijg je 33% terug!

Wij krijgen regelmatig vragen over de PPO Werktuig subsidie. In dit blog geven wij wat uitleg hierover. Voor alle informatie kijk dan even op de website van PPO!. Deze subsidie is voor creatievelingen zoals de interieurprofessional die zichzelf wil ontwikkelen. Jij kan hiervoor in aanmerking komen als jij een cursus bij De Interieur Club academie volgt.


Met deze regeling krijg je 1/3 (33%!) terug. De subsidie is tijdelijk en kan je aanvragen voor onze academie van De Interieur Club.

Hoeveel vergoed de PPO subsidie?

Deze subsidie vergoed achteraf 1/3 van de nettokosten van jouw gekozen cursus/coachingstraject, dus zonder BTW. Jij moet wel eerst zelf vooruit betalen en krijgt het bedrag nadat je de cursus of coachingstraject hebt afgerond terug van PPO,

Wat is de PPO subsidie?

PPO is een subsidie vanuit de overheid voor professionals in de creatieve branche, zoals de interieur professional. De subsidie heeft als doel dat jij jezelf als creatieve professionals kan ontwikkelen zodat jij klaar bent voor de toekomst. Vakgebieden veranderen continu en het is belangrijk je zelf te ontwikkelen zodat je interessant blijft voor klanten in jouw vakgebied.


Dit kan je dus ook doen bij De Interieur Club bij onze academie: cursussen voor de interieurprofessional.


Waar moet ik aan voldoen?

Je moet aantoonbaar een aantal jaar werkzaam zijn in de creatieve sector (als ZZP-er of in loondienst) zoals de interieur branche. Kijk op de website wat precies de spelregels zijn. Op de website van PPO moet je zelf een aanvraag doen of jij in aanmerking komt voor deze subsidie voordat je je aanmeldt voor een cursus of coachingstraject. PPO betaald jou achteraf het bedrag terug.


Wat moet je doen?

Ga naar de website van de PPO subsidie https://werktuigppo.nl/ en voer de digitale aanvraag in. Binnen 5 dagen krijg je antwoord of jij in aanmerking komt voor deze subsidie.


Wil jij ook jezelf ontwikkelen? Check onze academie voor interieurprofessionals want de cursussen kunnen in aanmerking komen:Comments


Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page