Wil jij in jezelf investeren? Met de PPO subsidie krijg je 33% terug!

Bijgewerkt op: 11 mrt.

Tijdens de Interieur Talk op Clubhouse in oktober die ging over het Build Your Interior Business coachingstraject van interieurbusinesscoach Jenny Rood kwam de PPO subsidie voorbij. Hier kregen wij achteraf veel vragen over! Deze subsidie is voor creatievelingen zoals de interieurprofessional die zichzelf wil ontwikkelen. Jij kan hiervoor in aanmerking komen als jij een cursus of coachingstraject bij De Interieur Club volgt.


Met deze regeling krijg je 1/3 (33%!) terug. De subsidie is tijdelijk en kan je aanvragen voor onze online academie van De Interieur Club voor 2022.


Hoeveel vergoed de PPO subsidie?

Deze subsidie vergoed achteraf 1/3 van de nettokosten van jouw gekozen cursus/coachingstraject, dus zonder BTW. Jij moet wel eerst zelf vooruit betalen en krijgt het bedrag nadat je de cursus of coachingstraject hebt afgerond terug van PPO,

Wat is de PPO subsidie?

PPO is een subsidie vanuit de overheid voor professionals in de creatieve branche, zoals de interieur professional. De subsidie heeft als doel dat jij jezelf als creatieve professionals kan ontwikkelen zodat jij klaar bent voor de toekomst. Vakgebieden veranderen continu en het is belangrijk je zelf te ontwikkelen zodat je interessant blijft voor klanten in jouw vakgebied.


Dit kan je dus ook doen bij De Interieur Club met onze online academie: cursussen en coachingstrajecten voor de interieurprofessional.


Waar moet ik aan voldoen?

Je moet aantoonbaar een aantal jaar werkzaam zijn in de creatieve sector (als ZZP-er of in loondienst) zoals de interieur branche. Kijk op de website wat precies de spelregels zijn. Op de website van PPO moet je zelf een aanvraag doen of jij in aanmerking komt voor deze subsidie voordat je je aanmeldt voor een cursus of coachingstraject. PPO betaald jou achteraf het bedrag terug.


Wat moet je doen?

Ga naar de website van de PPO subsidie https://werktuigppo.nl/ en voer de digitale aanvraag in. Binnen 5 dagen krijg je antwoord of jij in aanmerking komt voor deze subsidie.


Wil jij ook jezelf ontwikkelen? Check onze online academie!
INTERIEUR BUSINESS STARTERS KIT

 

 

Hey startende interieurprofessional!

Ben jij er klaar voor om jouw interieurdroombedrijf te bouwen?

Dat kan nu met de Interieur Business Starters Kit van De Interieur Club. Ga aan de slag zodat jij met deze stevige basis de interieurwereld kan veroveren!

Image by Spacejoy

NIEUW
VANAF 
1 mei

Interieurprofessional? Join the Club!

Bedankt! Je ontvangt regelmatig onze nieuwsbrief!