top of page
Cursus LinkedIn interieurprofessional

Cursus LinkedIn voor de interieurprofessional

Wil jij meer uit je LinkedIn profiel halen en wil jij weten hoe Anoek Schippers je daarbij kan helpen met een ijzersterke LinkedIn strategie?  Nu voor maar 97 EURO!

Ben jij interieurondernemer en weet je niet wat je moet plaatsen op LinkedIn?

Wat leer je in deze cursus LinkedIn?

 + Bereik meer klanten

 + Breid je netwerk uit

 + Tips voor content die je op LinkedIn kunt plaatsen 

+ Ontdek wat je met LinkedIn kunt doen

+ Volg de Online LinkedIn Training in je eigen tempo

Misschien loop je al een tijdje rond met het idee: eigenlijk zou ik meer met LinkedIn moeten doen. Maar ik heb er geen zin in, ik heb er geen tijd voor, ik vind het spannend om dingen te plaatsen, ik snap er niets van. Wat moet ik in vredesnaam delen met mijn netwerk? Hoe plaats ik een update? Ach, laat maar…

​Maar dat is helemaal niet nodig. Na het volgen van deze Online LinkedIn Training weet je precies wat je kunt doen om ook zichtbaarder te worden op LinkedIn.

Boost-je-business-Anoek-Schippers

Deze online cursus LinkedIn is voor interieurprofessionals die: 

ANOEK-SCHIPPERS
 • Meer interactie willen met hun (potentiële) klanten
   

 • Wel ‘iets met LinkedIn’ willen maar het ontbreekt aan tijd en inspiratie
   

 • Hun LinkedIn profiel en bedrijfspagina willen verbeteren
   

 • Willen weten wat goede content is om te plaatsen 
   

 • Zichzelf en hun bedrijf beter willen profileren
   

 • In hun eigen tempo meer willen leren over LinkedIn

Online LinkedIn training

Nu voor maar 97 EURO!

interieurprofessional LinkedIn

Sander van Nimwegen

"Het online programma is voor mij heel nuttig, omdat het een stuk achter de deur is om mijn profiel te optimaliseren, maar ook met regelmatig te updaten. De tips die Anoek geeft via het online programma zijn echt de moeite waard!"

LinkedIn cursus

Taina Blokzeil

“Ik vond het online LinkedIn programma prettig om te volgen, want op deze manier heb ik geleerd hoe LinkedIn werkt. Het belangrijkste dat ik uit de video's van Anoek heb geleerd is hoe mijn persoonlijke pagina eruit moet zien. Daarnaast vond ik het handig om te leren wat voor soort content ik kan plaatsen. Anoek heeft ervoor gezorgd dat ik nu weet hoe ik LinkedIn kan inzetten voor mijn bedrijf" 

Anoek Schippers LinkedIn

Nieske Schimmel-Nijhof

"Ik ben nu een klein tijdje ondernemer en werd in verschillende coachingstrajecten aangespoord om online zichtbaar te zijn. Ik kan je vertellen: dat is enorm buiten mijn comfortzone! Maar met wat doorzettingsvermogen lukt het mij om ermee aan de slag te gaan. In de LinkedIn training van Anoek ben ik daar ontzettend mee geholpen. Niet alleen doordat Anoek heel duidelijk uitlegt wat wel en niet, maar ze gaat zelfs een stapje verder

CURSUS LINKEDIN
Je krijgt onder andere voor 97 EURO:

1. 1 jaar toegang tot de cursus

Je krijgt 1 jaar toegang tot de online LinkedIn training die je in eigen tempo en op jouw favoriete plek kunt volgen.

2. Naast op je computer ook toegang via de app op je telefoon of tablet

Via een speciale app kun je de LinkedIn training niet alleen op je laptop volgen maar ook op je smartphone.

3. Ontmoet mede-ondernemers

 

Je krijgt toegang tot de online community voor al je vragen. Je kunt samen met andere ondernemers sparren.

Boost-je-business-op-LinkedIn-Anoek-Schippers-L-Foto0023-vierkant.jpg

Wie is Anoek Schippers?

Leuk om te weten 😊 Hiervoor had ik 2 interieur webwinkels en had ik veel contact met de redacties van interieur- en andere tijdschriften en met veel stylistes, van Ariadne, VT Wonen, Kinderen, Kek Mama tot Linda, Viva en Flair. De producten uit mijn webwinkels werden vaak gebruikt in fotoshoots. 
Ik ben gek op interieur (woonde eerst in een oud huis uit 1860 en nu in een oude school) en ik heb al veel creatieve ondernemers mogen helpen om meer klanten uit LinkedIn te halen.

Ik geloof er in dat iedereen goed zichtbaar kan zijn op LinkedIn en dat het echt niet zo ingewikkeld en moeilijk is. Tijdens de VIP calls neem ik je stap voor stap mee en coach ik jou 1 op 1.

 

Hoe fijn is het als je profilering na de sessies gewoon staat als een huis en je weet wat je kunt doen om op een eenvoudige manier zichtbaarder te worden en zo meer klanten en omzet te krijgen? We gaan echt samen aan de slag voor meer resultaat.

Ik gun het jou ook om (meer) plezier te krijgen in LinkedIn. Het heeft mij al veel gebracht en dat gun ik jou ook. LinkedIn levert mij mooie samenwerkingen, nieuwe connecties en vooral ook nieuwe klanten op. Dat wil jij toch ook?

 

Zie ik jou bij mijn cursus?

bottom of page