27.png

LinkedIn Boost Traject

Wil jij je interieurbedrijf boosten en ben je benieuwd hoe Anoek Schippers je daarbij kan helpen met een ijzersterke LinkedIn strategie? Lees dan snel verder!

In 10 weken top of mind bij jouw klanten met LinkedIn

Boost-je-business-op-LinkedIn-Anoek-Schippers-Foto0045-scaled.jpg

Loop jij hier tegen aan?

 


✓  Je wilt meer omzet en klanten ‘binnen halen’ maar je bent te weinig zichtbaar op LinkedIn ook al weet je dat dit wel slim is om te doen, want iedereen zit op LinkedIn. Ook jouw klanten.

✓ Je hebt het gevoel dat je je op LinkedIn heel anders moet voordoen dan je bent of je hebt zelfs een drempel om LinkedIn te gebruiken.

✓  Je hebt geen idee wat je op LinkedIn moet posten en wanneer. Bovendien voelt LinkedIn zo zakelijk dat je er liever niet aan begint.   

Dit is voor ondernemers die: 

 • Weten dat ze veel meer met LinkedIn moeten doen. Iedereen zit op LinkedIn, maar wat plaats je en hoe vul je jouw profiel?

 • Meer en betere klanten & meer omzet willen halen uit LinkedIn

 • Meer interactie willen met hun (potentiële) klanten

 • een stok achter de deur nodig hebben in de vorm van coaching om nu echt aan de slag te gaan met die LinkedIn strategie. Anders komt het er nooit van

 • Willen ontdekken hoe ze zichzelf en hun bedrijf het beste kunnen neerzetten/profileren

 • LinkedIn strategisch willen inzetten met het perfecte profiel en met bij hen passende content

Boost-je-business-Anoek-Schippers-Foto0035-vierkant-2048x2048.jpg

Tijd voor actie! Ik help jou: 

Boost-je-business-Anoek-Schippers-Foto0049-vierkant-2048x2048.jpg

✓  ‘Top of mind’ te worden bij jouw ideale klant via LinkedIn

✓  Jouw netwerk te vergroten en nieuwe klanten aan te trekken

✓  Inzien dat zichtbaar zijn op LinkedIn leuk en eenvoudig is

✓  Op een persoonlijke manier klanten aan te trekken via LinkedIn 

✓ Meer rust te krijgen in je hectische leven als ondernemer

✓  Met het maken van een LinkedIn strategie passend bij jouw bedrijf.

1610134448674.jpg

Manja Buitink 

Interieurontwerper

"Ik ben blij dat ik dit jaar bij Anoek begonnen ben met het traject. Ik deed erg weinig met LinkedIn en dacht dat mijn profiel wel oké was. Daarnaast vond ik het lastig om mezelf en mijn werk te laten zien en te bedenken wat ik zou moeten posten en hoe vaak.
De online sessies met Anoek heb ik als erg prettig en persoonlijk ervaren. Ze heeft echt interesse in jou als persoon en je bedrijf. Ook de aanpak vond ik fijn."

1625204237114.jpg

Lisette Boevenbrink
Interieurstylist

“Wil je aan de slag met je LinkedIn profiel? Dan kan ik Anoek van harte aanbevelen. Haar enthousiasme, interesse en betrokkenheid bij mij en mijn bedrijf vond ik heel prettig. Ze denkt actief mee en komt met goede ideeën. Mijn eerste klant via een LinkedIn post heb ik al binnen! Een fijn, down to Earth mens om mee te werken. Doen!"

  

1615890384708.jpg

Elke Bonnee
Interieurontwerper 

"Net gestart met mijn eigen bedrijf, Interieur ontwerp & Visual merchandising en had door mijn jarenlange werkervaring daarvoor een leuk netwerk via LinkedIn opgebouwd.

Mijn profiel is nu ook mooi in lijn met mijn website! Er zijn al heel veel leuke reacties, bezoeken en connectieverzoeken gekomen nu ik meer post. En heb door mijn posts een nieuwe klant met een mooi interieurproject gekregen." 

1652101626787-1.jpg

Mascha Langenvoort
Interieurontwerper

"Anoek bracht het heel simpel, gaf me kapstokken, leerde me omdenken en gaf me ook soort van structuur. Ik weet nu beter waarover ik kan schrijven, welke rode draad belangrijk is, maar ook hoe af te wisselen in het soort berichten. Ik ben heel blij dat ik Anoek heb leren kennen. Het is altijd wel gezellig als we elkaar spreken en ze kijkt ook niet op 5 minuten, als dat een keer zo uitkomt. Ze heeft me echt het inzicht gegeven dat ik nodig had voor meer zichtbaarheid op LinkedIn."

Exclusief voor jou!

 

Boost jouw business op LinkedIn

 • 3x een 1-op-1 online adviesgesprek van een uur met mij over je LinkedIn strategie

 • 2x een live online groepscall met de andere deelnemers voor al je vragen en uitbreiding van je netwerk

 • 2x een live online masterclass (inclusief opname) t.w.v. € 297,-. De ene Masterclass wordt gegeven door marketingexpert Christel Verbiesen over marketing en de tweede Masterclass wordt gegeven door copwritingexpert Lisette Molenaar en gaat over schrijven op LinkedIn 

 • Mailsupport voor al jouw vragen

 • Bonus: direct toegang tot het online LinkedIn Programma t.w.v. € 97,-

 • Extra bonus: live Boost middag & mooi notitieboek voor al je contentideeën.

 

Alleen vandaag kan je met dit traject starten t.w.v. €1.497,- voor slechts 1.297 euro excl btw. Je krijgt dus 200 euro korting!

 

Goed nieuws: dit traject is gesubsidieerd!
Werk jij in de culturele of creatieve sector? Dan kan je in aanmerking komen voor de subsidie Werktuig PPO. Dit betekent dat je als zzp-er 1/3 vergoed krijgt. Bekijk de veelgestelde vragen onderaan deze pagina hierover.

Boost-je-business-op-LinkedIn-Anoek-Schippers-L-Foto0023-vierkant.jpg

Wie is Anoek?

Leuk om te weten 😊 Hiervoor had ik 2 interieur webwinkels en had ik veel contact met de redacties van interieur- en andere tijdschriften en met veel stylistes, van Ariadne, VT Wonen, Kinderen, Kek Mama tot Linda, Viva en Flair. De producten uit mijn webwinkels werden vaak gebruikt in fotoshoots. 
Ik ben gek op interieur (woonde eerst in een oud huis uit 1860 en nu in een oude school) en ik heb al veel creatieve ondernemers mogen helpen om meer klanten uit LinkedIn te halen.

Ik geloof er in dat iedereen goed zichtbaar kan zijn op LinkedIn en dat het echt niet zo ingewikkeld en moeilijk is. Tijdens de VIP calls neem ik je stap voor stap mee en coach ik jou 1 op 1.

 

Hoe fijn is het als je profilering na de sessies gewoon staat als een huis en je weet wat je kunt doen om op een eenvoudige manier zichtbaarder te worden en zo meer klanten en omzet te krijgen? We gaan echt samen aan de slag voor meer resultaat.

Ik gun het jou ook om (meer) plezier te krijgen in LinkedIn. Het heeft mij al veel gebracht en dat gun ik jou ook. LinkedIn levert mij mooie samenwerkingen, nieuwe connecties en vooral ook nieuwe klanten op. Dat wil jij toch ook?

 

Zie ik jou bij mijn cursus?

CURSUS LINKEDIN
Je krijgt onder andere:

1. PERSOONLIJKE LINKEDIN STRATEGIE

Je krijgt 3 x een 1 op 1 online adviesgesprek van één uur lang samen met mij zodat je een ijzersterke LinkedIn strategie neerzet. En daarnaast zijn er 2 groepscalls met andere deelnemers aan het traject.

2. TUSSENTIJDSE 1-OP-1 BEGELEIDING

Tussen de sessies door mag je mij appen of mailen met jouw vragen.
Ik begeleid je 1-op-1 met persoonlijk advies.

3. ACCOUNTABILITY

 

 

Ik ben je persoonlijke LinkedIn coach in dit traject. De 1 op 1 calls zijn specifiek gericht op jou en je bedrijf en samen spreken we af welke stappen jij gaat zetten om jouw bedrijf een boost te geven via LinkedIn.

Na afloop van dit traject: 

 • Heb je meer en betere klanten & meer omzet uit LinkedIn

 • Heb je meer interactie met je (potentiële) klanten

 • Weet je hoe je jezelf en je bedrijf het beste kunnen neerzetten/profileren

 • Ken je alle mogelijkheden van LinkedIn en weet je hoe je deze benut

 • Heb je stap-voor-stap jouw profiel up-to-date gemaakt

 • Zet jij LinkedIn strategisch in met de juiste contentstrategie zodat je altijd weet wat je moet posten en wanneer.

Ben jij klaar om aan de slag te gaan?

Claim nu jouw ticket voor slechts 1297 euro excl. btw

zodat je kan profiteren van de laagste prijs.

Meest gestelde vragen:

Wanneer beginnen we?

Het traject duurt 10 weken en je mag de 3 calls zelf inplannen en verspreiden over 10 weken (en natuurlijk over meer weken als je op vakantie gaat in de komende weken). Je hebt dus ruim de tijd. Je kunt de calls zelf in mijn agenda inplannen, na je betaling ontvang je van mij een link naar mijn agenda. Check in de link wanneer je kan beginnen!

Wanneer zijn de 1 op 1 VIP Calls?

De 1 op 1 VIP calls kan je zelf inplannen in mijn agenda. Je krijgt hiervoor een link toegestuurd per mail na ontvangst van je betaling. Je kunt zelf bekijken wanneer je de 3 calls in plant in de komende 10 weken. Het fijnste werkt vaak om elke 3 weken een call te hebben maar je kunt zelf kiezen.

Tip: hoe sneller je de afspraken in plant in mijn agenda, hoe meer tijden er beschikbaar zijn waaruit jij kunt kiezen 🙂

Wat als ik tussendoor vragen heb?

Dat is het mooie aan dit traject want bij vragen tussendoor mag je me gewoon mailen of appen of je vraag in de community van de online omgeving stellen.

Ik wil natuurlijk niet dat je vast loopt dus als je vragen hebt of feedback wilt hebben, kan je die gewoon tussen de calls door sturen op werkdagen van maandag tmt donderdag en dan help ik je.

Zijn de kosten aftrekbaar?

Ja, als ondernemer kan je deze investering als kosten opgeven. De betaalde btw is aftrekbaar.

Mag ik ook in termijnen betalen?

Ja, je mag ook in 3 termijnen betalen. Deze optie staat erbij als je gaat afrekenen.

Wanneer zijn de groupscalls?

De 2 groepscalls worden via Zoom gehouden en de data krijg je toegestuurd na je bevestiging.

Bij deze calls kun je de andere deelnemers leren kennen (dit doen we in de eerste groepscall) en al je vragen stellen.

Mocht je er niet bij kunnen zijn op die data dan krijg je de replay van de Q&A toegestuurd.

Je krijgt voor deze groepscalls nog een aparte Zoom link toegestuurd per mail.

Wat houdt de subsidie voor de culturele of creatieve sector in?

Werk jij in de culturele of creatieve sector? Dan kan jij met dit traject in aanmerking komen voor de subsidie Werktuig PPO. Dit betekent dat je 1/3 vergoed krijgt!

De subsidie is perfect voor andere interieurprofessionals, architecten, fotografen, videografen, prbureaus, eventpa’s, reisbureaus, auteurs, reclamebureaus, theaters, acteurs, industrieel designers, uitgeverijen en nog veel meer mensen uit de culturele of creatieve sector.

Om in aanmerking te komen, moet je zelf de subsidie aanvragen inclusief korte motivatie. 

Binnen 5 werkdagen weet je dan of je in aanmerking komt. Bekijk de SBI-lijst om te kijken of jouw type bedrijf ertussen staat. De lijst is zeker niet uitputtend en er zijn er ook al meerdere aanvragen ingediend én goedgekeurd voor bv. interieurprofessionals die aan de vorige trajecten mee deden!

Wat als ik niet zoveel tijd heb?

Waarschijnlijk heb je nooit tijd over (ik niet in elk geval 🙂 en wanneer is nu het perfecte moment? Het is altijd slim om AAN je bedrijf te werken.

Je kunt ook helemaal zelf bekijken wanneer je de 3 VIP calls in plant. Je kunt zelf de data kiezen en de calls ook om eventuele vrije dagen heen plannen.

De groepscalls en Masterclasses worden opgenomen dus kan je altijd terug kijken.

Hoe fijn is het als je deze periode gebruikt voor jouw profilering zodat je dit najaar echt helemaal klaar voor alles bent?

Ps: als je 1 a 1,5 uur per week vrijhoudt voor dit traject kom je al een heel end, echt. Sommige weken heb je geen call of masterclass maar kan je zelf aan je content werken bijvoorbeeld.

Gratis e-book downloaden
over LinkedIn?

Haal jij al alles uit LinkedIn? LinkedIn is niet alleen om vacatures te zoeken. Kan je hier echt klanten vandaan halen?

Lees het gratis e-book met 10 tips van onze LinkedIn expert Anoek Schippers!