top of page
Cursus perspectief tekenen

Cursus perspectief tekenen op de iPad

Eindelijk is het zover: de vervolgcursus op ‘Interieurtekenen op de iPad’ komt live! In de cursus ‘Perspectief Tekenen’ gaan we een stuk dieper in op de wereld van digitaal tekenen. 

De basis die ik je leer in de eerste cursus interieurtekenen op de iPad is cruciaal om deze vervolgcursus perspectief tekenen te kunnen volgen.

In de cursus Perspectief Tekenen op de iPad leer ik je:

 

  • Eenvoudig en snel aanzichten maken vanuit een plattegrond;

  • Alle ins en outs over perspectief en hoe je dit toepast;

  • Hoe je Sketchbook combineert met Photoshop en SketchUp;

  • Hoe je een kleurenpalet zo optimaal mogelijk gebruikt;

  • Slimme trucjes om direct toe te passen (denk bijvoorbeeld aan het ter plekke tekenen bij een klant).

Tessa Pellemans cursus
plattegronden iPad

Jarenlange ervaring en kennis, gebundeld in een cursus
 

Mijn naam is Tessa Pellemans, vakprofessional sinds 2001 en grondlegger van de allereerste cursus ‘Interieurtekenen op de iPad’. Aangenaam!

Ik ben afgestudeerd als grafisch vormgever, maar koos voor een carrièreswitch vanwege RSI-klachten. Inmiddels heb ik meer dan twintig jaar ervaring als interieurontwerper, en blijf ik innoveren in de interieurbranche. Al mijn ontwerpen teken ik digitaal, een werkwijze die ik heb vertaald naar een cursus om zo interieurprofessionals naar een hoger niveau te brengen.

Inmiddels zijn we alweer meer dan 165 cursisten verder, en staat er een gloednieuwe cursus over perspectief tekenen klaar.

Gaan we samen aan de slag?

Wat weet jij over perspectief tekenen? Download hier gratis overzicht: De 3 meest gebruikte perspectieven in een interieurontwerp:

Puntsperspectief

Cursus perspectief tekenen

op de iPad​

In deze cursus leer ik je alles wat je moet weten over perspectief tekenen. Je leert de verschillende perspectieven die er zijn, hoe je ze kunt tekenen in de praktijk en hoe je wandaanzichten tekent vanuit een plattegrond. Verder sta ik in deze cursus uitgebreid stil bij het gebruik van kleur én leer ik je handige trucjes die je gelijk kunt toepassen bij je klant. Na 15 lessen ben je in staat om geheel in je eigen stijl perspectieven en aanzichten te tekenen op de tablet.

 

Let op: deze cursus is alleen te volgen als je de cursus ‘Interieurtekenen op de iPad’ succesvol hebt afgerond.

Plattegrond iPad

Cursus perspectief tekenen op de iPad:

 € 549,- excl. btw

Het is mogelijk om in termijnen te betalen

 

Er zijn nu een tijdelijke early bird korting en een combi-deal met de startcursus interieurtekenen op de iPad beschikbaar. Klik op de link voor meer informatie!

Interieurontwerp Tessa
Tekenen op de iPad
Perspectief Tessa Pellemans
Cursus interieurtekenen

Deze interieurprofessionals gingen jou al voor:

Cursus plattegronden maken

Henrieke 

Interieurontwerper en

eigenaar Woonleut

“Wat een fijne, leerzame cursus! Ook als beginnend interieurstylist is de cursus aan te raden, omdat Tessa in kleine stapjes uitlegt hoe je bijv. meubels, vloeren en planten tekent. Aanrader!”

handmatig tekenen

Sandra
Interieurontwerper en eigenaar | ID by Sandra

“Handmatig tekenen had altijd mijn voorkeur maar ik ben nu bij les 5 van de 8 en vind het zo ontzettend veel leuker dan gedacht. Tessa leert je op een heel prettige manier de kneepjes en staat altijd voor je klaar bij vragen of het beoordelen van je huiswerk.”

Cursus SketchUp

Nannet
Interieurontwerper en eigenaar |Van Rijn Interieur Design

"Een onwijs leuke en handige cursus om tekeningen te maken op de iPad . De lessen zijn heel duidelijk en overzichtelijk. Al heb je vragen kun je deze altijd stellen. Tessa geeft dan handige tips zodat je weer verder kan met het tekenen op de iPad."

perspectief tekenen

Britt
Interieurontwerper en eigenaar | De Smede

"Heel veel geleerd van deze cursus.
Daarnaast is Tessa als persoon ook heel hartelijk en geduldig.
Echt een topper in dit vak! Zeker een aanrader!"

Dit wil jij toch ook kunnen? De tofste plattegronden maken om jouw klanten te "WOW"-en met je ontwerp! 

iPad plattegronden maken
cursus tessa pellemans
tessaas78webformaat.jpg

Wie is interieurontwerper Tessa Pellemans?

Ik ben Tessa Pellemans en ik werk al meer dan 20 jaar in het interieur waarbij ik al heel veel verschillende mensen heb mogen helpen met diverse projecten. Mijn ontwerpen teken ik met de hand, en ik ben een paar jaar geleden overgestapt op het interieurtekenen op de iPad. Inmiddels heb ik de allereerste cursus interieurtekenen op de ipad ontwikkeld. Waarom?

 

Mijn carrière was nogal een reis tot zover. Toch vallen de puzzelstukjes op zijn plek als ik erop terugkijk. Ik vind het daarbij super leuk een nieuwe manier van tekenen te hebben ontdekt, en wil de kennis die ik heb opgedaan heel graag delen met anderen. Dat is voor mij dan ook aanleiding geweest om een online cursus te maken, waarbij ik anderen leer plattegronden te tekenen op een iPad of tablet. Het is super tof om te zien hoe cursisten hun eigen stijl en karakter weten terug te brengen in elk interieurontwerp.

 

Als ik één ding heb geleerd, dan is het wel dat ik blind kan vertrouwen op mijn creatieve kompas. Want of het nou gaat om het ontwerpen van een interieur, het maken van een cursus of het volgen van mijn gevoel: creativiteit begint met het stellen van de vraag, en het loslaten van het antwoord.

 

En dat is precies wat ik altijd al heb gedaan, en ook altijd zal blijven doen.

Zie ik jou bij mijn cursus perspectief tekenen?

Heb ik je nog niet overtuigd?

 

Lees hieronder de veelgestelde vragen, luister de podcast waarin ik te gast ben bij Mark Timo, lees mijn inspiratieblogs of download het gratis e-book "hoe ik mijn klanten verras met de mooiste plattegronden en nog snel ook"!

 

Ik weet zeker dat jij daarna ook sneller en efficiënter plattegronden

wil leren tekenen!

Podcast digitaal tekenen
E-Book interieurtekenen op de Ipad
bottom of page