top of page
Intro Cursussen (16 x 9 cm) (16 x 5 cm) (3).png

Wil jij jouw interieurbedrijf echt succesvol maken? Ben jij klaar om de interieurbranche te veroveren maar heb je nog niet de juiste tools?

Til in 6 maanden jouw interieurbedrijf naar een hoger niveau, door te sparren met gelijkgestemden, je kennis over het vak én ondernemerschap te vergroten, zodat je een succes kunt maken van jouw interieurbusiness.


Startdatum 28 september

Mignon Interieur business coach

6
maanden

11
modules

2 wekelijkse
groeps Q&A

3x
1 op 1 call

Op 28 september 2023 start Mignon weer met een nieuwe groep van maximaal 12 deelnemers.

Groepstraject

Jij herkent jezelf hierin?

 • Je bent net voor jezelf begonnen als interieurprofessional;

 • Je merkt dat je het ondernemerschap best spannend vindt;

 • Je haalt jezelf (onbewust) naar beneden als je anderen ‘het beter ziet doen’ dan jij;

 • Je mist een klankbord, iemand waar jij al je vragen en struggles aan kunt voorleggen;

 • Je hebt ontzettend veel ambitie en ideeën, maar je weet niet goed waar je nu als eerste mee kunt beginnen.

 • Je zou het heel fijn vinden jezelf eindelijk een goed salaris uit te kunnen betalen.

Mignon helpt je graag!

Hoe zou jij je voelen als...

…je over 6 maanden je interieurbedrijf zo hebt ingericht dat je er met 200% vertrouwen voor kunt gaan?

 ...je regelmatig kunt sparren met andere interieurprofessionals die op hetzelfde punt staan als jij?

...er iemand voor je is op momenten dat je het even lastig vind, iemand die je verder kan laten groeien?

...je ondertussen nog meer leert over het interieurvak, ondernemerschap en het (online) neerzetten van je bedrijf?

...je geen enkele reden meer hebt om onzeker te zijn?

...jij weet hoe je je ambities kunt nastreven en je omzet kunt verdubbelen? 

Where you are a year from now. Is a reflection of the choices you make today...

Interieurbedrijf starten
Interieurontwerper
Interieurprofessional

Wat gaan we tijdens the Next Level groepseditie doen?

We gaan aan de slag met het uitbreiden van jouw interieurkennis. Maar je gaat ook groeien binnen het ondernemerschap. We gaan kijken hoe je offertes op een juiste manier kunt uitwerken, maar gaan ook aan de slag met jouw personal branding en marketing. Daarnaast krijg je hands on tips van Mignon over het consistent aantrekken van jouw ideale klant en hoe je mindset van invloed is op je eigen succes. 

Kortom, in 6 maanden werk je niet alleen aan een 2.0 versie van je interieurbedrijf, je maakt ook zelf de nodige persoonlijke groei door. Deze ijzersterke combinatie zorgt ervoor dat jij vol vertrouwen kunt doorgroeien! 

Alles over de Next Level groepseditie

 • 11 modules met diepgang over het vak en ondernemerschap

 • Om de week een groeps Q&A van 2 uur via Zoom

 • 3 x 1:1 call met Mignon van 120 minuten (in de mijn inspiratiestudio of online)

 • 6 maanden samen aan de slag

 • Instapmomenten: 2 keer per jaar

 • Eerstvolgende startdatum:  28 september 2023

 • Investering 2.197,- ex BTW

 • Betalen in termijnen mogelijk

Extra’s

 • Toegang tot het professionele netwerk van Mignon

 • 3 x livedagen naar keuze bij o.a. Cosentino en DecoLegno

 • Na afloop levenslang 25% korting op alle livedagen

 • 1 x Marketing Intensive Day, livedag in de LYI inspiratiestudio op het gebied van marketing en klantreis t.w.v. 495,00 euro

Anker 1
chiela-mignonvdbunt-lifestyle-hogeresolutie-20-scaled.jpg

Wie is Mignon en waarom The Next Level groepseditie?

Mijn naam is Mignon van de Bunt en ik werk zelf inmiddels ruim 16 jaar als interieurontwerper én zelfstandig ondernemer. Ik weet nog goed toen ik mijn interieurbedrijf destijds startte, hoe lastig het kon zijn om er een volledig salaris uit te halen. Al snel ontdekte ik dat je mindset van grote invloed is op het succes dat je bereikt. Jouw definitie van succes! 

 

Sinds 2019 bestaat de PRO interieurstyling opleiding. Een vakinhoudelijke interieuropleiding mét modules over hoe je als ondernemer in de interieurbranche kunt starten. Inmiddels zijn er al vele enthousiaste deelnemers geweest. Heb ik velen hun dromen werkelijkheid zien maken, door te kiezen voor de interieurstyling opleiding.

 

Wat ik ook heb zien gebeuren is dat velen daarna in een ‘gat’ vallen. Het op eigen benen staan kan soms zwaar zijn, zeker als je nieuw bent in de interieurbranche maar ook in het ondernemerschap. Het is een bumpy road die gepaard gaat met uitdagingen binnen je interieurbedrijf, maar ook de nodige spiegels die je krijgt voorgeschoteld aan jezelf. Als je mij destijds had verteld dat het ondernemerschap zóveel mindset en persoonlijke ontwikkeling was geweest, had ik je niet geloofd.

 

Door de jaren heen ben ik zelf gaan inzien wat het effect van je mindset op je onderneming is. Hoe jouw persoonlijke groei zorgt voor bedrijfsgroei en visa versa. 

 

Daarnaast weet ik ook dat het ondernemerschap soms enorm eenzaam kan zijn. Je komt voor veel keuzes te staan, de ene makkelijker dan de andere. Maar wat is nu de juiste keuze voor jou? 

 

Met The Next Level groepseditie wil ik jou samenbrengen met gelijkgestemden. Andere startende interieurprofessionals die tegen precies dezelfde dingen aanlopen als jij. Om je te laten zien en ervaren dat je niet alleen bent. En dat al die pieken en dalen oké zijn. 

 

Maar ik wil er ook voor je zijn, als klankbord met de nodige dosis ervaring in het vak en ondernemerschap. Ik wil je spiegels voorhouden, opdrachten laten maken en uitdagingen geven zodat je 200% vertrouwen krijgt in jezelf én het ondernemerschap. Dat je weet wat je waard bent, daar voor gaat staan en het uitstraalt. Want jij verdient het om gezien te worden, jij verdient het om Next Level te gaan! 

Deze interieurprofessionals gingen jou voor:

interieurprofessional

Wendy van de Poel
Thuismus interieur

Super fijn om als (startende) interieurondernemer met Mignon te sparren. Wat is belangrijk en welke focuspunten moeten er op de agenda voor 2022 om mijn interieurbedrijf te laten groeien? Ik vond het erg inspirerend om met haar in gesprek te zijn en heb na afloop genoeg handvatten om mee aan de slag te gaan. Superfijn en waardevol! Ik raad het dan ook iedereen aan om een keer in de zoveel tijd te doen. Het zet je weer even helemaal op scherp, zorgt er voor dat je aan de slag gaat met de juiste doelen en focus hebt op de juiste punten. Ik vond het een feestje om te mogen doen! Dank je wel Mignon!

bottom of page