top of page

Dit zijn De Interieur Club Zomergasten van juli!

Ieder jaar in de zomer nodigen wij een aantal bekende creatievelingen uit om te vertellen waar ze inspiratie vandaan halen. Dit jaar hebben wij maar liefst 9 speciale zomergasten voor jou! Wij hebben een aantal gasten uit seizoen 3 van De Interieur Club Podcast gevraagd om twee afleveringen te hosten.


De vaste host van De Interieur Club Podcast Mark Timo is natuurlijk van de partij en zal 3 afleveringen hosten. De andere drie hosts zijn Carlein Kieboom, hoofdredacteur van de Residence, interieurstylist van VTwonen Eva van de Ven en interieurarchitect Michiel de Zeeuw. In dit artikel lees je wie de 5 zomergasten zijn in de maand juli!De Interieur Club Zomergasten podcastserie gaat starten, dit zijn de zomergasten in de maand juli!


Maandag 1 juli | Fotograaf Bastiaan Woudt

Fotograaf Bastiaan Woudt (1987) heeft, zonder enige ervaring of opleiding, razendsnel bekendheid verworven in de wereld van de hedendaagse fotografie. Hij heeft een sterke voorkeur voor klassieke onderwerpen, zoals portretten en naakten, en in zijn werk zijn verwijzingen naar illustere periodes uit de fotografie terug te vinden, zoals het surrealisme en de documentaire fotografie van de jaren zestig en zeventig. Hij maakte ook fotoseries van zijn reizen naar Marokko en Mukono (Oeganda) en van zijn expeditie naar Nepal. Bastiaan Woudt onderscheidt zich met een kenmerkende monochromatische stijl.


Maandag 8 juli | Interieurontwerper Anne Claus

Met oog voor detail en een feilloos gevoel voor styling, ontwerpt Anne Claus interieurs die herkenbaar zijn door hun toewijding en eigenheid. Bekende projecten zijn strandpaviljoen Republiek Bloemendaal en Morgan & Mees in Amsterdam en Rotterdam.


Passie voor diverse periodes en stijlen maken haar interieurs spannend, niet gebonden aan trends en daarmee tijdloos. Haar liefde voor kunst, materialen en texturen werken door in haar interieurs en leiden tot onverwachte combinaties, zich uiteindelijk vormend tot een geheel waarbij alles met elkaar samen valt.


Maandag 15 juli | Interieurontwerper Dax Roll van Nicemakers

Dax Roll is samen met zijn vrouw Joyce Roll de eigenaar van interieurontwerpstudio Nicemakers. Bekende projecten zijn natuurlijk het complete redesign van het iconische Hotel De L’Europe en de twee Hoxton Hotels in Amsterdam. En ze schitterden ook samen met een project in de Netflix serie Amazing Interiors.


Maandag 22 juli | Horecaondernemer en interieurontwerper Casper Reinders

De bekende horecaondernemer Casper Reinders van onder mee de Amsterdamse nachtclub Jimmy Woo, Lion Noir en de Chicago Social Club is een aantal jaar op de achtergrond geweest. Casper heeft afgelopen jaren zo'n veertig hospititality projecten ingericht en zet zichzelf nu op de kaart als interieurontwerper.


Casper is met veel nieuwe projecten bezig want in de komende maanden openen er zeven restaurants met een design van zijn hand, waaronder Sherpa en restobar Massalia in Amsterdam. Waar haalt hij zijn inspiratie vandaan?


Fotocredits: Jan Willem Kaldenbach

Maandag 29 juli | Cultureel ondernemer en curator Anne van der Zwaag

Anne van der Zwaag is curator, publicist en eigenaar/directeur van designbeurs OBJECT in Rotterdam en kunstplatform BIG ART. Ze maakt tentoonstellingen, schrijft boeken en columns, adviseert bedrijven en zit in allerlei besturen en adviescommissies. Daarnaast verzamelt ze kunst en design.


Anne van der Zwaag studeerde Moderne en Hedendaagse Kunst aan de Universiteit Utrecht. Centraal in de visie en aanpak van Anne van der Zwaag staat het samenbrengen van meerdere disciplines in een project en het onderzoeken en bewerkstelligen van de kruisbestuivingen hiertussen.


Iedere maandag in de maanden juli en augustus een nieuwe aflevering van De Interieur Club Zomergasten op je favoriete podcastkanaal!Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.

Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page