top of page

Interieur Talk: 5 vragen aan Arva Dijkstra - Rasoelbaks van Vloerstylist

Regelmatig stellen wij iemand aan jou voor die werkzaam is in de interieurbranche. In Nederland werken er zo'n 140.000 mensen in de interieur-en woonbranche. In Interieur Talk leer je de verschillende mensen en functies beter kennen en lees je wat zij doen in de interieurbranche. Dit keer gaan wij in gesprek met interieurprofessional Arva Dijkstra - Rasoelbaks van Vloerstylist.


Interieur Talk: 5 vragen aan Arva Dijkstra - Rasoelbaks van Vloerstylist!


1. Wat doe jij in de interieurbranche?

Mijn naam is Arva Dijkstra - Rasoelbaks, accountmanager New Business bij Cotap; de grootste Nederlandse vloerenleverancier dat al ruim 84 jaar als familiebedrijf wordt gerund. New Business binnen Cotap betekent continue op zoek gaan naar nieuwe inzichten, doelgroepen, markten en samenwerkingen.

Eén van deze New Business initiatieven is het in 2023 gelanceerde platform Vloerstylist. Binnen dit project ben ik verantwoordelijk voor de samenwerking tussen zelfstandige interieurprofessionals en onze grotere woninginrichters en parketspeciaalzaken die meerdere vloersoorten van onze merken Ambiant of Floorlife voeren.

2. Wat is het leukste aan het werk wat jij doet?

Ik ben dagelijks bezig met het koppelen van interieurprofessionals aan succesvolle woninginrichters en parketspeciaalzaken binnen dezelfde regio voor het platform Vloerstylist. Nadat ik een beeld heb gekregen van de betreffende interieurprofessional, ga ik op zoek naar een woninginrichter of parketspeciaalzaak die goed past bij de stijl van de interieurprofessional.

Binnen mijn werkzaamheden voor Vloerstylist combineer ik mijn vaardigheid als verbinder met mijn persoonlijke interesse voor een mooie woonomgeving. Wanneer tijdens de kennismakingsbijeenkomst blijkt dat de interieurprofessional en de woninginrichter of parketspeciaalzaak de samenwerking helemaal zien zitten, weet ik dat er voor alle betrokkenen een succesvolle samenwerking in het verschiet ligt en daar wordt ik pas echt blij van!

3. Waarom is Vloerstylist opgericht in 2023?

Uit onze marktonderzoeken uit 2023 bleek dat interieurprofessionals behoefte hadden aan meer (technische) kennis van interieurproducten en onze dealers graag meer creativiteit aan klanten wilden bieden. Met Vloerstylist brengen we het beste van beide werelden bij elkaar waarbij de interieurprofessional en woninginrichters of parketspeciaalzaak elkaar versterken.

Samenwerken met een lokale woninginrichter of parketspeciaalzaak betekent voor de interieurprofessional ook toegang tot de showroom en besprekingsruimte van de woninginrichter of parketspeciaalzaak waar klanten kunnen worden ontvangen. Met deze unieke samenwerking kan een interieurprofessional het rendement van de creaties verhogen, aangezien wij vooraf een minimale commissie afspraak met de woninginrichter en parketspeciaalzaak maken die rechtstreeks voor de interieurprofessional is.

4. Voor wie is Vloerstylist?

Als je je wil aansluiten bij ons platform Vloerstylist, dan zijn er aantal voorwoorden. Als je Vloerstylist wil worden, moet je in het bezit zijn van een sector erkend diploma daarnaast wil je werken met vloeren van één van onze merken Ambiant of Floorlife en jaarlijks diverse projecten voor consumenten uitvoeren. Daarnaast ga je een duurzame samenwerking aan met Cotap en de woninginrichter of parketspeciaalzaak uit de betreffende regio. Tot slot wil je op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen en ben je bereid kennis op te doen via de aangeboden producttrainingen.

5. Hoe kun je kennismaken met Vloerstylist?

Dat kan op verschillende manieren. Kijk op de pagina van Vloerstylist voor mijn contactgegevens. Op dinsdag 27 februari en donderdag 29 februari aanstaande, organiseren we voor interieurprofessionals een eendaagse training Tapijt en Vinyl. Tijdens deze dag leer je alles over tapijt en vinyl, we nemen je mee in de historie van de tapijtindustrie, geven je een product en collectietraining van onze Ambiant tapijt en vinyl collecties.


Meld je hier aan voor de training tapijt en vinyl voor dinsdag 27 februari of donderdag 29 februari!Comentarios


Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page