top of page

Interieur Talk: 5 vragen aan Reinier Spaan van KeraStone

Regelmatig stellen wij een interieurprofessional aan jou voor die werkzaam is in onze branche. In Nederland werken er zo'n 140.000 mensen in de interieurbranche en woonbranche. In Interieur Talk leer je de verschillende mensen en functies beter kennen en lees je wat zij doen in de interieurbranche.


Dit keer gaan wij in gesprek met interieurprofessional Reinier Spaan van KeraStone. In dit artikel lees je aan welke interieurprojecten hij heeft meegewerkt en wat ervoor zorgt dat hij nog steeds dagelijks weer enthousiast aan het werk gaat in het interieurvak.


Ontmoet Reinier Spaan commercieel directeur bij KeraStone!


1. Wat doe jij in de interieurbranche?

Ik werk bij KeraStone in Barneveld als commercieel directeur. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit het adviseren van o.a. interieurarchitecten/architecten en stylisten. Ik denk graag met hen mee in de vele keramische mogelijkheden om samen tot de best mogelijke invulling hiervan te komen.

2. Wat is het leukste aan het werk wat jij doet?

De contacten met de vele interieurprofessionals , waar ik mee mag denken in hun mooie projecten. Projecten zijn zeer divers van residentieel waar we high-end keramische maatwerk oplossingen kunnen bieden tot utiliteitsbouw zoals ziekenhuizen, scholen, autoshowrooms en winkels waar we met ons eigen merk Maxus ceramics weer een prachtig en betaalbaar  programma kunnen bieden. Als een project dan uiteindelijk is opgeleverd en mijn klant en de eindklant zijn enthousiast, geeft mij dat heel veel voldoening.


3. Wat is het mooiste project waar je aan gewerkt hebt?

Oeh ik kan er diverse opnoemen welke echt heel gaaf waren om aan meegewerkt te hebben! Maar om er dan toch 1 uit te lichten, dan denk ik aan een recent opgeleverde woning in de bossen op de Veluwe: we hebben daar naast het schitterde tegelwerk ook veel maatwerk van keramiek mogen leveren zoals: keukeneiland, keukenblad en wastafels etc. het eindresultaat is echt fantastisch geworden en de bewoner was zeer tevreden en dat is toch voor mij uiteindelijk het allerbelangrijkst.
4. Waarom is het interessant voor een interieurprofessional om met KeraStone te werken?

Het unieke van KeraStone is dat wij als tegelgroothandel en importeur ons focussen op de interieurprofessional. We hebben daar ook onze showroom op afgestemd. Je vind bij ons dus geen compleet ingerichte badkamers, maar vooral een atelier waarin je zelf naar hartenlust kunt combineren en je laten inspireren.

 

KeraStone importeert rechtstreeks exclusieve merken zoals Italgraniti, Mutina, La Pietra Compattata vanuit o.a.  Italië en Portugal waardoor we ook prijstechnisch zeer interessant zijn, en we ook altijd als eerste kunnen beschikken over hun nieuwste collecties en innovaties. Daarnaast kunnen we met de interieur professional interessante afspraken maken betreffende inkoop etc.5. Waar kunnen we je binnenkort ontmoeten?

Mij kan je ontmoeten op de netwerkborrel in Rotterdam, mijn collega Cindy Berk zal ons vertegenwoordigen in Milaan. In onze showroom heet ik iedere interieurprofessional op elk gewenste tijdstip van harte welkom! Vaak ben ik op pad naar jullie maar ik maak graag tijd voor een bezoek aan ons architecten atelier in Barneveld. Kijk op De Interieur Club partner pagina van Kerastone voor mijn contactgegevens.


Volg jij De Interieur Club Podcast al op je favoriete podcastkanaal? In aflevering 114 zijn trendanalist Christine Boland en kleurexpert Marie-Gon te gast!Comments


Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page