top of page

Interieur Talk: februari is inspiratiemaand!

Ben jij 2022 goed begonnen? Heb jij een duidelijk plan voor je interieurbedrijf?


Februari is de ideale maand om jezelf te laten inspireren. De vakbeurzen komen er weer aan en we kunnen gelukkig weer shoppen! Hier lees je wat De Interieur Club deze maand allemaal gaat doen!

Hoe ga jij je interieurbedrijf laten groeien? Waar ga jij jezelf komend jaar in ontwikkelen? Ga jij op zoek naar jouw niche? Kritisch kijken hoe jij je opdrachten beter kan uitvoeren? En ga jij zorgen dat je interieurfoto's op een hoger niveau komen zodat je meer klanten aantrekt?


De Interieur Club heeft als missie: de (startende) interieurprofessional helpen met zijn of haar interieurbedrijf. Wist jij dat 80% van de afgestudeerden van een interieuropleiding binnen 2 jaar al stopt met hun onderneming? De interieurwereld is booming en wij geloven dat er voor iedereen een plek is!


Voor deze maand heeft De Interieur Club weer veel in petto voor jou! In dit blog delen wij:

 • Agenda van Interieur Talk van februari

 • Gratis e-book van interieurontwerper Mark Timo: hoe schrijf je een winnende offerte voor je interieuropdrachten?

 • Podcast top 5 van januari meest geluisterde podcasts

 • De cursussen van de online academie starten in maart

 • Netwerkborrel februari is uitverkocht! Maar er is nieuws!


Agenda Interieur Talk

Jij hebt vast weleens live geluisterd naar Interieur Talk. Sinds dit jaar doen wij dat iedere maandag om 12.00 uur op Clubhouse. Voordeel als je live meeluistert: jij mag op het podium te komen en vragen te stellen!.

@bystudiophylicia

Maandag 7 februari - Betere interieurfoto's meer omzet?

In deze Talk gaat Gertrude van de Brink haar kennis over interieurfotografie met jou delen. Gertrude is interieurfotograaf en weet zeker dat ook jij goede interieurfoto's kan maken zolang je maar weet waar je op moet letten. Samen met fotostyliste Anne de Lange gaat Gertrude jou een uur lang tips & trics geven. Met als doel dat jij zelf aan de slag kan en klanten kan trekken met jou foto's!


Maandag 14 februari - In the spotlight

Onze interieur businesscoach gaat in gesprek met 3 interieurcollega's. In deze talk zijn Esther Kooi, Denice van Sekanti Studio en Marieke van Smaekdesign te gast. Zij gaan vertellen welke weg zij bewandeld hebben en hoe zij ondernemen in de interieurwereld. In the spotlight is een talk die wij één keer in de 2 maanden hosten en daar komen altijd mooie gesprekken uit. Wil jij ook een keer in the spotlight staan? Laat het ons weten!


Maandag 21 februari - Hoe krijg je betere resultaten met je opdrachten met OCCO Hoe kan jij efficiënter werken? Veel interieurprofessionals besteden teveel tijd aan een interieuropdracht en factureren die extra gemaakte uren niet. Interieurontwerper Mark Timo gaat in gesprek met Ljuboff Kazakov en Iela Chau van het bedrijf OCCO. Zij hebben een gratis tool ontwikkeld waarmee jij tijd kan besparen met het zoeken naar producten voor jouw opdrachten.


Maandag 28 februari - hoe val je op in de grote interieurwereld?

Heb jij soms het idee dat je met hagel schiet en jouw klanten je niet kunnen vinden?Luister dan mee met deze talk! Hoe positioneer ik mijzelf in de interieurbranche? Waar kan ik expert in worden? Welke stappen moet ik nemen om mijn niche te vinden? Dat zijn vragen die interieurontwerper Mark Timo gaat stellen aan personal branding expert Olaf Korsten. Wij stippen regelmatig dit onderwerp aan en gaan er in deze talk nog dieper op in.


Je leest het, deze Interieur Talks kan je niet missen! De inspiratietalks zitten weer bomvol met leuke en interessante onderwerpen en gasten. Mis jij een onderwerp of wil jij over iemand of een merk meer horen? Laat het ons weten!


Gratis e-book: hoe schrijf je een winnende offerte voor een interieuropdracht?

Dit is alweer het derde gratis e-book welke wij hebben ontwikkeld voor jou. Dit keer geeft Mark Timo jou tips om een winnende offerte te maken. Op een interieuropleiding leer je vaak niet hoe jij een offerte moet maken terwijl dit de basis is. Het zorgt voor een goed begin van een interieuropdracht. In het boek beschrijft Mark Timo de 6 "must haves" van een goed voorstel.


En het is nu helemaal gratis te downloaden. Veel leesplezier!


Podcast top 5 van januari

In januari heb jij weer veel geluisterd naar de podcast van De Interieur Club. Bedankt voor alle leuke reacties!


Wist jij dat onze podcast door VTwonen uitgeroepen is tot favoriete podcast? Hoe tof is dat!


Meest geluisterde podcast in januari is die van interieurontwerper Mark Timo. Dat is Podcast #18. Deze gaat over prijsbepaling en verdienmodellen. Hoe bepaal je je prijs als interieurprofessional? In 16 minuten verteld Mark Timo zijn ervaring met het bepalen van je prijs. Ook de podcast met TV styliste Eva van de Ven blijft nog steeds één van jullie favorieten!


Luister De Interieur Club podcast op onze website of via Spotify, Google of Apple podcasts.


Online academie

De online academie is geopend! De data voor de online cursussen in maart zijn bekend.


📸 Start 14 maart – Interieurfotografie

Betere interieurfoto’s maken met je smartphone. Jouw klanten verleiden met je eigen foto’s! Door interieurfotograaf Gertrude van den Brink. NOG 7 PLAATSEN

📋 Interieur Business Starters Kit

Ben je net klaar met je interieuropleiding en klaar om jouw interieurbedrijf te gaan bouwen? Wij hebben samen met een aantal experts deze Starters Kit ontwikkeld om jou te helpen om te ondernemen in de interieurbrache!

🥳 4 april – Opvallen in de interieurbranche!

Stapsgewijs jouw niche vinden en jezelf gaan onderscheiden van alle andere interieurprofessionals. Door personal branding expert Olaf Korsten.


Alle cursussen hebben een maximaal aantal deelnemers. Je volgt de online modules wanneer je zelf tijd hebt.


Netwerkborrel februari uitverkocht!

WOW! De Interieur Club netwerkborrel van februari is uitverkocht. De kaartverkoop is supersnel gegaan. Dat betekent dat jullie zin hebben om interieurcollega's te ontmoeten en te netwerken. Ook wij hebben zin om jullie allemaal te zien.


Heb je geen kaartje?

Helaas is er een maximaal aantal in verband met de maatregelen. Maar niet getreurd: we hebben al een nieuwe datum geprikt,


De eerste volgende netwerkborrel is tijdens GLUE Amsterdam op vrijdag 16 september!


Hieronder kan je een kaartje kopen. Early bird tickets zijn 5 euro. Zorg dat je deze borrel niet mist!


Tot snel!

Comments


Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

 • Instagram De Interieur Club
 • linkedin
 • Spotify
 • Apple Music
 • De Interieur Club Podcast
 • Black Youtube Icoon
bottom of page