top of page

Interieur Talk: in maart staat ontwikkelen centraal!

Ze zeggen weleens dat een goed begin het halve werk is, maar het laten groeien van je interieurbedrijf is geen sprint. Het is een marathon, maar zo hoeft het niet te voelen. Je moet altijd bezig zijn om je interieurbusiness te finetunen en verder te ontwikkelen. Wat zijn jouw antwoorden op deze vragen?

 • Heb jij je niche al gevonden?

 • Kun jij zelf goede foto's maken?

 • Ben jij zakelijk genoeg?

 • Heb jij je interieurdroombedrijf al gebouwd?

Zijn je antwoorden op deze vragen allemaal JA? Dan ben je lekker bezig! Zit er een NEE tussen?


Bij De Interieur Club kunnen wij jou hierbij helpen. In maart staan er weer toffe Interieur Talks, online cursussen en een e-book voor je klaar! En we gaan vrijdag 8 april ook weer lekker met elkaar netwerken! Allemaal gericht om jou en je interieurbedrijf verder te ontwikkelen!


Wat ga je lezen in onze maand blog van maart?


Agenda Interieur Talk

Interieur Talk in maart zit ook weer bomvol met leuke gasten en onderwerpen. Luister je op maandag om 12.00 uur live mee op Clubhouse dan kan je zelf vragen stellen aan de gasten. Uiteraard kan je de Interieur Talk terugluisteren in De Interieur Club Podcast.


Interieur Talk maandag 7 maart | Hoe bepaal je je prijs en waarde als interieurprofessional?

Interieurontwerper Mark Timo gaat het hebben over prijzen en het bepalen hiervan. Kies je voor een uurtarief of pakket? Je prijs op je website zetten of niet online zetten? Schrik je klanten dan niet af? Hoe kan je je waarde verhogen? En hoe zien klanten jouw toegevoegde waarde zodat ze bereid zijn te betalen voor jouw dienst?


Allemaal vragen die jou kunnen bezig houden. We gaan dieper op dit onderwerp in. Luister live mee zodat jij je vragen kan stellen!


Interieur Talk maandag 14 maart | Design voor de toekomst met Caroline van Velze van Zuiver

Caroline van Velze van de Zuiver groep is te gast. Caroline is één van de oprichters van Zuiver en creative director. We gaan het hebben over design voor de toekomst.


Het Nederlandse merk Zuiver timmert hard aan de weg en zet sterk in op duurzaamheid. Ook geven ze jonge talenten veel mogelijkheden met hun scholarship. Tijdens de Zuiver Scholarship krijgen designers de unieke kans om hun eigen product te ontwerpen voor de Zuiver-collectie, die wereldwijd wordt verkocht. Hoe tof is dat Zuiver talent de ruimte geeft om zich te ontwikkelen?


Interieur Talk maandag 21 maart | Wie zit er nou op mij te wachten? De juiste mindset met Marie-Gon!

Heb jij wel de juiste mindset? En wat is het eigenlijk? We gaan het hebben over ondernemersmindset. Heb jij ook weleens dat stemmetje in je hoofd: wie zit er nou op mij te wachten? Met welke energie run je dan je bedrijf?


Mindset is een belangrijk onderdeel van ondernemen. Met de verkeerde mindset gaat het knap lastig worden om je interieurbedrijf van de grond te krijgen. Hoe kan jij de juiste mindset ontwikkelen? Luister mee en laat je inspireren door Marie-Gon


Interieur Talk maandag 28 maart | hoe kan je verdienen aan de producten die jij in je advies zet?

Interieurontwerper Mark Timo gaat in gesprek met Jan & Moniek van Best For Interiors. Een inkoopplatform voor zelfstandige interieurprofessionals. Je hoort in de talk wat de voordelen voor jou kunnen zijn als jij via BFI zou bestellen!


Hoe kan jij meer verdienen aan je opdracht door slim in te kopen? Hoeveel commissie kan jij vragen aan leveranciers? Jan & Moniek hebben een oplossing bedacht zodat jij niet zelf steeds hoeft te onderhandelen over je prijzen.


De Interieur Club Netwerkborrel vrijdag 8 april


In april gaan we weer borrelen met De Interieur Club. Wij zouden het leuk vinden als jij ook bij de netwerkborrel bent! Inmiddels zijn al 80% van de tickets verkocht dus wacht niet te lang met een kaartje regelen. Tot 8 april!


Volgende De Interieur Club Netwerkborrel:

Datum: vrijdag 8 april 2022

Tijd: 18:00 - 21:00 uur

Locatie: OCCO Digital, Sarpatikade 14, Amsterdam


Kaartje via:


Wil je de foto's zien van de netwerkborrel van afgelopen vrijdag 25 februari in Hotel De Hallen Amsterdam? Klik op de foto:

Online Academie

In maart beginnen weer de eerste online cursussen van De Interieur Club. Hoe wil jij je ontwikkelen? Iedere cursus is opgebouwd uit modules, iedere maandag komt een module online. Je kan deze module kijken wanneer je tijd hebt. 1x per week is een live sessie voor vragen en extra begeleiding. Indien je daar niet bij kan zijn dan kun je je vragen vooraf insturen en kijk je de live sessie later terug.


Binnenkort bij De Interieur Club, aantal cursussen zitten al bijna vol:

 • Start 14 maart: Interieurfotografie, laatste plekken!

 • Start 21 maart: Zakelijke kant van een interieuropdracht, laatste plekken!

 • Start 4 april: Opvallen in de interieurbranche met personal branding expert Olaf Korsten


Start 14 maart cursus Interieurfotografie met Gertrude van den Brink

Altijd al willen leren hoe je zelf de mooiste interieurfoto's kan maken (met je smartphone)? Start met deze interieurfotografie cursus! Klaar met het bedenken wat voor foto je nu weer moet posten, het niet kunnen delen van de mooie dingen die je creëert en de tijd en energie die dit van je vraagt? Word een magneet voor jouw ideale klant met professionele interieurfoto’s.

Start 21 maart: de zakelijke kant van een interieuropdracht met interieurontwerper Mark Timo. Nog een paar plekken!

De zakelijke kant van een opdracht is net zo belangrijk als de creatieve kant. Het is niet je hobby toch? Het creatieve proces kan jij wel maar er komt meer kijken bij een interieuropdracht! In deze eenmalige online cursus gaat Mark Timo maximaal 16 deelnemers helpen de zakelijke kant beter te begrijpen. Drie online module, drie live sessies (waar je alles mag vragen) en een werkboek met handige templates. Laatste plekken!

Start 4 april: Opvallen in de interieurbranche!

Waar moet je nou mee beginnen als (startende) interieurprofessional? Er zijn al zoveel interieurprofessionals en er komen er ieder jaar een hele hoop bij! De interieurbranche is booming maar toch stoppen bijna 80% van de startende interieurprofessionals binnen 2 jaar na hun opleiding. Waarom weten klanten jou niet te vinden?

Gratis E-book downloaden!

Hoeveel gratis e-books heb jij al via onze website gedownload? Inmiddels hebben wij er 3 op onze website staan!

Welke staan er al online:

 • De 3 geheimen om succesvol te starten

 • Zelf interieurfoto's maken en je online zichtbaarheid vergroten

 • Hoe schrijf je een winnende offerte voor je interieuropdracht?


Download ze hier: naar gratis e-books !

De Interieur Club Podcast

Zo ontzettend leuk! De Interieur Club Podcast is zowel door VTwonen als door Elle Decoration uitgeroepen tot de top 5 interieurpodcasts van Nederland!

De top 5 van Elle Decoration kan je hier lezen:

Wij vinden het een eer! Dank VTwonen en Elle Decoration. Inmiddels hebben wij al 25 afleveringen van De Interieur Club Podcast gemaakt. En er komen er nog veel hele toffe aan. Iedereen ontzettend van dank voor het luisteren!


Wij wensen jou weer een hele fijne maand! Laat het ons weten als jij vragen of leuke ideeën voor Interieur Talk en/of om samen te werken? Wij vinden het leuk om van jou te horen, stuur een mailtje naar: contact@deinterieurclub.com

Yorumlar


Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

 • Instagram De Interieur Club
 • linkedin
 • Spotify
 • Apple Music
 • De Interieur Club Podcast
 • Black Youtube Icoon
bottom of page