top of page

Nieuwe podcast serie met Eva van de Ven: Wat weet jij van interieur?

Na de podcast serie The Road to Masterly Milano hebben we een nieuwe serie met als host interieurstylist Eva van de Ven: Wat weet jij van interieur? Vanaf april drie maanden lang een aflevering om je vakkennis bij te spijkeren.


In maart is het kennisspel voor interieurprofessionals en liefhebbers, De Interieur Quiz, uitgebracht. De podcastserie is ontstaan tijdens het maken van het kaartspel: "Je merkt dat je kennis bestaat uit wat je hebt meegemaakt, wat je voor studie hebt gedaan, waar je interesses liggen en daarnaast wat je bijblijft. Dit is dan ook hetgeen wat aan de voorgrond zit. Maar net die andere feitjes en leuke weetjes willen wij je op deze speelse manier weer bijbrengen, net zoals ze bij ons weer een lampje hebben doen branden" aldus Eva van de Ven.


Eva is een allround styliste die te zien is in het programma "vtwonen, weer verliefd op je huis". Haar werkzaamheden zijn heel divers en nog steeds in ontwikkeling. Van totale make-overs tot korte adviesgesprekken, een ontwerp van scratch of juist de finishing touch. Daarnaast heeft ze een showroom in Amsterdam die ze aan het uitbreiden zijn tot ware inspiratieruimte.


Podcast serie: Wat weet jij van Interieur? Eva van de Ven gaat in gesprek met 3 gasten!


Maandag 22 april: Roos Reedijk over kleur


De eerste aflevering staat al online! In aflevering 124 van De Interieur Club Podcast gaat Eva van de Ven in gesprek met Roos Reedijk. De interieurstylist is één van de gezichten van het tv programma Kopen zonder kijken. Roos doet met haar eigen interieurbedrijf RR Interior uiteenlopende projecten en heeft onlangs het boek Rooskleurig uitgebracht. Eva gaat met Roos in gesprek over kleur en geven ze allebei tips over kleur toepasen in je interieurprojecten.


Hoe past Roos Reedijk kleur toe en waar let zij op? Roos Reedijk ken je natuurlijk van haar eigenzinnige interieurstyling in Kopen Zonder Kijken. En nu is ze te gast in De Interieur Club Podcast!


Maandag 20 mei: Michiel de Zeeuw over vakkennis


Interieurarchitect en ex-soapie Michiel de Zeeuw is te gast in de tweede aflevering in de serie: Wat weet jij van interieur? Michiel richtte in 2017 zijn eigen bedrijf op genaamd Studio Michiel de Zeeuw en heeft dit in de jaren uitgebouwd tot een gerenommeerd interieurarchitecten bureau. Zijn handschrift uit zich in ontwerpen met sobere lijnen, waarin vormen worden afgewisseld met sterke contrasten en unieke items worden afwisselend met oude objecten en moderne kunst.


In deze aflevering gaan Eva en Michiel het hebben over vakkennis. Waar heeft hij zijn vakkennis opgedaan? Hoe zorgt Michiel dat hij up to date is en zijn klanten meeneemt in de snel veranderende interieurbranche? Luister vanaf 20 mei deze aflevering op de bekende podcastkanalen!


Maandag 17 juni: Caroline van Velze over designklassiekers


In de laatste aflevering van deze podcastserie gaat Eva van de Ven in gesprek met Caroline van Velze over designklassiekers. Caroline van Velze is een van de medeoprichters en creatief directeur van Zuiver.


Samen met haar toegewijde designteam vormt zij het hart en de drijvende kracht achter de collectie van Zuiver. Zij werken nauw samen met internationale fabrikanten en gerenommeerde externe designers om ervoor te zorgen dat we onze collectie blijven verfijnen in een steeds evoluerende, harmonieuze reeks producten die alle ruimtes waarin je je dagelijks in begeeft nog verder verrijken.


In hoeverre haalt Caroline inspiratie uit designklassiekers en hoe zorgt zij dat ze altijd met een vernieuwende collectie komt? Volg De Interieur Club Podcast in je favoriete podcastapp om geen aflevering meer te missen!
Comments


Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page